Iata care sunt defectele partenerului tau influentate de grupa de sange! Ce spun specialistii!

Iata care sunt defectele partenerului tau influentate de grupa de sange! Ce spun specialistii!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2020 in Curiozități

Iata ce spune grupa de sange despre aspectele negative ale personalitatii partenerului tau:

Grupa de sange 0 – Defectele barbatului “O gata”

Barbatul cu grupa de sange 0 este un barbat vanitos, plin de el, cu o parere exagerat de buna despre persoana sa. Este un barbat competitiv, avand insa tendinta de a face parada de abilitatile si performantele sale si de a-ti demonstra superioritatea punctului sau de vedere. Incearca sa te convinga de justetea opiniei sale chiar daca stie ca nu are dreptate. Este intransigent si neiertator, uneori dur chiar si cu cei dragi.

Are tendinta de a domina si de a-si impune vointa asupra celorlalti. Daca i-ai gresit cu ceva si se considera nedreptatit, se va dovedi a fi lipsit de sensibilitate si de toleranta. Va incerca sa se razbuna si va apela la toate metodele pe care le are la indemana. Este indaratnic si staruie cu indarjire in atitudinile sale. Uneori este capricios si nazuros. In relatiile sale de iubire, posesivitatea si gelozia se numara printre defectele sale cele mai mari.

Grupa de sange A – Defectele barbatului “Ei gata”

Barbatul care are grupa de sange A este introvertit si tacut, evitand sa isi expuna sentimentele in mod deschis. Este timid, lipsit de indrazneala, iar comportamentul sau fata de ceilalti este stangaci. Chiar daca uneori vrea sa afiseze exact opusul, circumstantele exterioare il influenteaza intr-un mod decisiv. Sensibilitatea sa fata de stimulii externi este cunoscuta. In fata presiunii si a stresului, are tendinta de a ceda nervos. Este o fire nevrotica.

Totodata, i se poate reprosa lipsa de hotarare in actiunile si deciziile sale. Chiar daca are idei bune, de multe ori nu si le sustine si prefera sa stea cuminte in banca lui decat sa incerce sa le demonstreze justetea. Are o atitudine pasiva si nu isi doreste sa se lase antrenat in conflicte. Prefera sa renunte decat sa dea nastere unor dispute. Se teme ca actiunile sale vor da nastere unor atacuri si ofensive din partea celorlalti. Nu vrea sa isi asume riscuri. Este conservator si reticent fata de schimbari. Este inclinat catre o gandire pesimista. Il preocupa intr-un mod exagerat felul in care este perceput de ceilalti.

Grupa de sange B – Defectele barbatului “Bii gata”

Aparent, barbatul cu grupa de sange B este adaptabil si flexibil, reusind sa interactioneze si sa interfereze eficient cu cei din jurul sau. Acest lucru se realizeaza insa doar la suprafata. Compromisul psihologic pe care il face afisand doar latura sa sociabila este mare si il solicita intru totul. Investeste mult in masca sa. In interiorul sau, este un individ care nu se poate adapta intru totul celor din jurul sau. Usor superficial, neglijent si uituc, abordeaza in general o atitudine pasiva fata de lucruri, fata de viata. Ii lipseste rabdarea de a duce la bun sfarsit un lucru. Este inclinat spre lenevie.

Uneori ii lipseste ambitia si puterea de munca, asteptandu-se ca norocul sa ii pice din cer. In fata problemelor, se simte neputincios. Este impulsiv si actioneaza fara sa stea prea mult pe ganduri. Ia decizii fara a se gandi la consecintele deciziei. Nu il intereseaza rezultatele actiunilor sale. Este atat de preocupat sa traiasca clipa, incat nu il mai intereseaza ceea ce i se poate intampla maine. In relatiile sale de iubire, are tendinta de a fi nestatornic si sovaielnic. Are tendinta de a fi egoist. Il preocupa mai degraba binele personal decat binele partenerei sale. Ideea de angajament pe termen lung il sperie.

Grupa de sange AB – Defectele barbatului “Aibii gata”

In personalitatea barbatului cu grupa de sange AB se imbina atat trasaturi apartinand grupei de sange A, cat si trasaturi apartinand grupei de sange B. I se reproseaza de multe ori caracterul rau rece si distant si faptul ca nu isi expune emotiile. Barbatul “Aibii gata” este expert in a-si ascunde sentimentele. Este haotic uneori in gandire. Ii lipsesc tactul si diplomatia. Are uneori tendinta de a spune chiar si ceea ce nu gandeste, iar cuvintele sale ii pot rani cu usurinta pe cei din jur. Este intimidant uneori si irascibil. Se enerveaza cu usurinta si este sarcastic si critic cu defectele celorlalti, insa excesiv de tolerant cu cele proprii.

Are in vedere doar privirea de ansamblu si omite sa aiba in vedere si detaliile. Abordeaza uneori atitudinea de superioritate a celui care stie totul si este convins ca are dreptate. Din actiunile si spusele sale lipseste moderatia. In relatiile sale de iubire, este suspicios si lipsit de imaginatie. Are asteptari inalte de la partenera sa, insa daruieste putin si la un moment dat uita sa mai investeasca in relatia sa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!