Iată 7 semne că aceasta nu este prima ta viață pe Pământ

Iată 7 semne că aceasta nu este prima ta viață pe Pământ

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 December 2022 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Se spune că viața noastră actuală este una dintr-o serie nesfârșită de cicluri ale ființei. În budism, se crede că nu suntem doar o simplă persoană, ci un recipient pentru fluxul de energie (suflet). După moarte, acest flux se va duce la o nouă persoană care se va naște și va începe un nou ciclu de ființă.

Se crede că viața ta actuală este o reflectare a experienței tale din încarnările anterioare. În budism, o persoană renaște pentru a învăța și a face în viața următoare ceea ce nu a putut face în cea anterioară.

Dacă crezi în asta, vei găsi multe confirmări și semne că te-ai reîncarnat de mai multe ori.

Iată cele mai comune semne că nu ești prima dată în această lume:

1. Vise care se repetă.

De-a lungul vieții tale, ai avut vise realiste care se repetă din nou și din nou. Uneori, în vise, simți că ești treaz sau chiar te vezi trezindu-te. Chiar și senzațiile din vise ți se par foarte reale.

Astfel de lucruri pot fi semne că ați experimentat deja mai multe încarnări și că experimentați experiența vieților anterioare în visele voastre. Aceste vise pot fi defapt amintiri din viețile anterioare, unele arătând motivul pentru care s-a terminat acea viață.

2. Simți că ești mai în vârstă decât vârsta ta.

Expresia „ai un suflet foarte bătrân” ți se potrivește foarte bine. Nu știi de ce, dar ți se pare mereu că știi multe lucruri în viață pe care nu le-ai făcut niciodată și din domenii diferite, de parcă ai fi o persoană în vârstă și cu mare experiență.

În plus, mulți oameni din jurul tău spun că ești prea matur pentru vârsta ta. Semenii îți cer sfaturi pentru că te consideră o persoană foarte înțeleaptă.

3. Intuiție dezvoltată.

Uneori ghicești ce ar trebui să se întâmple într-o anumită situație, pentru că probabil îți amintești ce s-a întâmplat în situații similare de multe ori înainte. Ai o intuiție grozavă despre oameni, pentru că ai întâlnit mulți oameni similari în viețile tale anterioare.

4. Nu ești din lumea aceasta.

De multe ori te simți ca un străin în această lume, de parcă ai avut experiențe de viață în alte circumstanțe pe care nu le poți aminti și nu le poți realiza. Ai impresia că ești foarte diferit de ceilalți.

Se spune că aceasta este nostalgia pentru „acasă” – un loc în care toate sufletele se adună înainte de următoarea încarnare. Budiștii spun că cele mai bătrâne suflete, cele care au învățat și au depășit multe, au cea mai puternică nevoie de a „ajunge acasă”.

5. Empatie.

Nu înțelegi cu adevărat motivele, dar din anumite motive ești foarte sensibil la ceilalți și adesea îi înțelegi mai bine decât ei înșiși. Poți ghici sentimentele lor dintr-o privire, chiar și de departe.

Acest lucru este valabil mai ales pentru oamenii pe care îi iubești. Poți înțelege cum se simt ei chiar dacă ești departe.

6. Previziune.

Ai sentimentul a ceea ce se va întâmpla în anumite situații. De fapt, poate părea să se manifeste ca viziuni, premoniții sau senzații foarte vii.

Acesta este considerat un semn că sufletul tău a călătorit prin mai multe dimensiuni.

7. Religiozitatea.

Te simți foarte apropiat de Dumnezeu sau de o putere superioară de neînțeles. Energia care ți se transmite în timpul meditațiilor și rugăciunilor este ceva foarte real pentru tine.

Este ca și cum ai avea o legătură cu cineva de sus. Știi că cineva are grijă de tine de departe și îi simți iubirea necondiționată.

Ați experimentat vreunul dintre lucrurile descrise? Ai avut vreun sentiment care nu îți dădea pace față de ceea ce se întâmpla sau presimțiri și intuiții neașteptate? Povestește-ne despre percepția ta despre transmigrarea sufletelor și împărtășește această postare importantă tuturor celor care o apreciază.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!