Hipnoza pentru începători: 3 tehnici de hipnoză care vor funcționa

Hipnoza pentru începători: 3 tehnici de hipnoză care vor funcționa

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 December 2020 in Spiritualitate

Hipnoza reprezintă o practică de sugestie specială care poate pune o persoană într-o stare de transă și o poate programa pentru anumite acțiuni. Această practică este utilizată atât în ​​medicină, cât și în esoterism.

Tehnicile de sugestie pot fi diferite, iar experții esoterici vă recomandă să începeți de la elementele de bază, care vă vor ajuta să vă atingeți succesul și să vă curățați mintea de blocurile care împiedică dezvoltarea. Învățând să te gestionezi , va fi mai ușor să faci față tuturor tipurilor de frământări care te împiedică să atragi succesul.

Auto hipnoza

Hipnoza nu înseamnă întotdeauna utilizarea unui pendul pentru a intra în transă. Uneori ai nevoie doar de un mediul potrivit și de o atitudine potrivită. Toată lumea poate învăța auto hipnoza . Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți ora, să rămâneți singur cu dvs. și să aprindeți o lumânare.

Privind spre flacără, este necesar să eliberați conștiința de gânduri străine și să pronunțați cu voce tare fraze afirmative care vă vor ajuta la reglarea subconștientului în anumite acțiuni. Deci, pentru cei care sunt pregătiți să încerce, iată câteva exemple de fraze care vă vor ajuta: „Am o personalitate puternică”, „Nu sunt deschis manipulării”, „Am o minte puternică”  .

Transă

A pune o altă persoană în transă este o sarcină dificilă, așa că trebuie să exersați constant. Pentru aceasta, propria ta voce trebuie înregistrată pe un reportofon. Intonațiile puternice, formularea clară și cuvintele precise vă vor ajuta la insuflarea atitudinilor necesare.

Câteva propoziții rostite cu o voce calmă și caldă vă vor ajuta să vă relaxați gândurile. În această parte, expresiile sunt cele mai des folosite: „Sunteți întins pe malul mării, razele calde ale soarelui, vântul moale și foșnetul valurilor sunt relaxante. Pleoapele se îngreunează și vrei să dormi … “ . După aceea, vei pronunța ceea ce vrei să schimbi, să îmbunătățești, ceea ce vrei să obții în urma hipnozei, schimbări care se pot baza pe dorința de a depăși obiceiurile proaste , de a deveni mai îndrăzneți și de a decide cu privire la ceva nou.

Imagini

O altă tehnică de hipnoză este prin imagini. Pentru fiecare caz specific, trebuie să selectați imagini care vă vor ajuta să reglați mintea subconștientă cu anumite gânduri. Privind imaginile propuse, subiecții hipnozei gândesc într-un mod pozitiv, căutând momente plăcute din fotografiile propuse, programându-se pentru succes .Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!