Folosiți-vă gândurile pentru a vă vindeca: aceasta nu este magie sau religie. Este fundamentul fizicii.

Folosiți-vă gândurile pentru a vă vindeca: aceasta nu este magie sau religie. Este fundamentul fizicii.

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Gândurile noastre nu sunt doar ceea ce se întâmplă în mintea noastră, ci una dintre cele mai importante și puternice forțe pe care nu o folosim din nepăsare. Ce reprezintă realitatea noastră? Ceea ce putem atinge și vedea? Cu siguranță nu: realitatea noastră adevărată nu este doar materia, ci și vibrația și energia.

Aceasta este dovedită de numeroasele cercetări științifice, inclusiv în domeniul fizicii cuantice. Iar acest lucru are o importanță mult mai mare în viața fiecăruia dintre noi decât ne putem imagina.

De ce? Gândurile noastre sunt, de asemenea, energie. Asta înseamnă că pot influența ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Deci, gândurile noastre nu sunt doar ceea ce se întâmplă în mintea noastră, ci una dintre cele mai importante și puternice forțe pe care nu le folosim din ignoranță. Din asta rezultă două lucruri:

  • 1. Oamenii pot crește și se pot îmbunătăți la nesfârșit. Nu există limită pentru perfecțiune!
  • 2. Oamenii sunt nemuritori. Deoarece nu poți distruge energia!

Ce se întâmplă atunci când direcționați energia către un obiect sau un corp? Vibrația / frecvența acelui obiect sau corp crește, ceea ce înseamnă că starea sa s-a schimbat, de asemenea.

De exemplu, dacă încălziți gheața, ea se transformă în apă. Dacă continuăm să o încălzim, se va transforma în abur, însă chiar dacă nu mai putem vedea gheața, ea nu a dispărut nicăieri! Ea este încă acolo, într-o formă modificată.

Toate acestea sunt fundamentale ale fizicii. La fel se întâmplă și cu oamenii: dacă vibrațiile unei persoane cresc rapid, atunci, logic, există un moment în care el sau ea devine invizibil. Acest lucru nu are nicio legătură cu magia sau vrăjitoria. Doar fizica și nimic altceva.

Dacă o persoană devine invizibilă, asta nu înseamnă că nu mai există (amintiți-vă exemplul cu gheața pe care am încălzit-o?) Ea doar a trecut dintr-o stare în alta: de la una fizică la una mai subtilă. Uitați cum acest lucru demonstrează că moartea nu există.

Deci, faptul că fiecare persoană este o vibrație nu mai este nicio îndoială. Și că putem schimba această vibrație atunci când dorim. Rămâne o singură întrebare: „Cum facem asta?”

Răspunsul este foarte simplu și se află la suprafață: folosindu-ne propriile gânduri. Putem schimba puterea propriei noastre vibrații folosind puterea gândului. Acest lucru poate fi foarte ușor verificat! Gândiți-vă la iubire. La oamenii dragi din inima voastră. Acum gândiți-vă la ură. La cei care v-au provocat cândva multă durere, v-au înșelat, v-au trădat… Simțiți cât de diferit afectează aceste două gânduri corpul vostru?

În primul caz, veți avea un zâmbet pe față, fiecare celulă se va umple de bucurie și fericire. În al doilea caz, pulsul accelerează, spatele se încordează, mușchii feței devin încordați. Iar acest lucru are un răspuns logic: tocmai v-ați schimbat frecvențele propriei voastre vibrații în direcții diametral opuse.

Acum, înțelegând că totul este doar o vibrație, devine clar ce sunt bolile. Nu sunt pedepse divine și nici jocuri de noroc, ci doar o dezechilibrare a vibrațiilor noastre. Însă cel mai interesant este că putem corecta această dezechilibrare și “repara” noi înșine folosind aceleași vibrații. Mai degrabă, vibrații opuse celor care ne-au adus boala. Pentru a face asta, ajutorul nostru principal vine din muzica, culorile, mirosurile și, desigur, gândurile noastre.

Totul este despre energie și vibrație. De exemplu, să ne imaginăm o persoană ca pe un instrument muzical. Așa cum știm deja, muzica și sunetele sunt vibrații. Dacă instrumentul este prost ajustat, atunci, desigur, va produce sunete disonante. Orice altceva am încerca să facem cu el în acest stadiu ar părea ciudat.

La fel se întâmplă și cu oamenii. Atunci când o persoană este “dezorganizată”, ca un instrument muzical, ea “produce” doar sunete disonante, ceea ce duce la agresiune, conflicte și nemulțumire perpetuă față de toată lumea și totul.

Probabil că sunteți familiarizați cu expresia “instrument dezacordat” (pian sau alt instrument muzical). Exact la fel, fiecare om poate fi “dezacordat”. Atunci sarcina noastră este să ne “reacordăm” folosind propriile noastre gânduri. Astfel, să revenim la o stare normală. Pare simplu și clar.

Dificultatea constă în faptul că nimeni nu poate face acest lucru în locul nostru. Fiecare persoană este responsabilă pentru ea însăși și pentru ceea ce și cum gândește, și, în consecință, pentru vibrațiile armonioase sau disonante pe care le creează în jurul său.

Apropo, există și un alt lucru interesant. Iar acesta este cu adevărat incredibil, deoarece, să fim sinceri, limba noastră întotdeauna ne-a uimit și ne-a surprins. Oamenii mai sunt numiți și “persoane”. Așa că: cuvântul “persoană” provine din latinul “persono”, care înseamnă “a rasuna; a vesti; a canta; a spune tare; a striga; a aclama“.

Cu alte cuvinte, atunci când vorbim despre o persoană, vorbim despre un sunet care trece prin ea. Și din nou – vibrație și sunete! Fiecare persoană este un ton, și orice ton poate fi schimbat la alegere – fie într-unul armonios, fie într-unul disonant.

Realitatea este, de asemenea, o vibrație, și poate fi schimbată.

Un subaltern insuportabil sau un șef dificil sunt, de asemenea, vibrații, și pot suferi schimbări. Un copil cu un tulburare de spectru autist poate suferi transformări, chiar dacă medicina oficială consideră afecțiunea lor drept una incurabilă.

Și vorbind despre aceste lucruri, medicina tradițională, orientată spre materialism, adesea consideră multe afecțiuni drept incurabile. Dar în realitate, lucrurile nu stau întotdeauna așa…

Cu toții am auzit despre vindecările miraculoase, recuperările inexplicabile și salvarea oamenilor cărora medicii nu le-au dat decât 1% șanse de supraviețuire. Iar descoperirile recente în domeniul fizicii demonstrează că miracolele au o explicație științifică foarte bine fundamentată. Cu siguranță nu vrem să vă îndemnăm să nu căutați ajutor medical și să vă bazați doar pe miracole.

Ceea ce încercăm să subliniem este că trebuie să vă amintiți mereu de puterea extraordinară pe care o dețineți – puterea propriilor gânduri. Așadar, adesea cheltuim inutil timp și bani încercând să înțelegem și să explicăm lumea folosind metode materialiste. Ar fi mult mai înțelept să rămânem fideli principiilor fundamentale ale lumii noastre. Și cel mai fundamental dintre acestea este cel mai important și fundamental: “Totul este vibrație.”

Nu uitați că acest lucru este cu 100% adevărat!

Niciodată să nu uitați asta, pentru că dovada este viața noastră însăși. Ea ne va aminti mereu acest lucru. Sunteți singura persoană care determină gândurile voastre și, în consecință, vibrațiile voastre. Prin urmare, sunteți cei care decid în ce direcție va merge viața voastră – către lumină și soare, sau către întuneric și gol.

Sunteți cei care dețin și controlează puterea capabilă să schimbe viața voastră. Totul în viața noastră se întâmplă datorită gândurilor potrivite la momentul potrivit sau, din păcate, datorită ignorării și subestimării lor.

Dacă priviți viața ca pe un ocean de suferință și lacrimi, atunci vă reduceți propria vibrație.

Dacă priviți viața ca pe o sursă de bucurie și fericire, atunci vă măriți vibrația.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!