Foarte multi intelepti considerau ca ora la care se naste omul ii marcheaza destinul. Iata ce spune pentru fiecare ora in parte

Foarte multi intelepti considerau ca ora la care se naste omul ii marcheaza destinul. Iata ce spune pentru fiecare ora in parte

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 April 2018 in Spiritualitate

Din timpuri străvechi exista prejudecata că ora la care se naște omul influențează modul în care el interacționează cu lumea din jur și cum i se aranjează viața în general. Se spune că pe parcursul celor 24 de ore din zi diferite planete au propria influență asupra oamenilor. Mișcarea planetelor este ciclică, la fel cum sunt și multe procese din viața noastră cotidiană.

Iată ce se poate spune despre dvs. în funcție de ora la care v-ați născut

De la 00:00 până la 1:59

Dacă e vorba de un elev de nota 10, e foarte probabil că el s-a născut tocmai în acest interval. Acestor oameni le este foarte ușor să studieze, ei chiar savurează întreg procesul. Pe de altă parte ei au relații dificile cu cei din jur: pot fi duplicitari, închiși sau chiar reticenți față de prieteni și relații noi. Un avantaj pentru ei ar fi aspectul exterior plăcut, care îi face să arate mai tineri decât sunt de fapt.

De la 2:00 până la 3:59

Oamenii născuți în acest interval muncesc la greu. Hărnicia și dedicația lor le oferă posibilitatea de a realiza cele mai îndrăznețe idei, de dragul cărora ei pot face multe sacrificii, inclusiv propria sănătate. Neajunsul lor este lipsa de flexibilitate în relația cu cei din jur. Lor le e greu să accepte că interlocutorul are dreptate, chiar dacă s-au adus dovezi evidente. Având tendința de a fi dominanți la serviciu și în familie, ei totuși sunt fideli și credincioși în toate aspectele vieții.

De la 4:00 până la 5:59

Acești oameni sunt emoționali și expresivi. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, astfel încât pot pe loc gol să ridice dispoziția celor din jur, dar în același timp să îi enerveze la culme. Forța motrice a unor asemenea oameni nu e rațiunea, ci simțurile. Lor le e suficient să aibă un minim de dorință pentru a avea succes în carieră.

De la 6:00 până la 7:59

Să trăiești după cum îți spune inima – iată motto-ul acestor oameni. Ei sunt foarte misterioși, astfel încât e imposibil să prevezi acțiunile lor. Ei apreciază partea sufletească a persoanelor din jur, iar materialismul le este cu totul străin. Ei au parte de mare succes în activitățile artistice.

De la 8:00 până la 9:59

Acești oameni sunt foarte sociabili și au o mulțime de prieteni și cunoscuți, de aceea le este greu să petreacă timpul în singurătate. Ei au tendința de a fi foarte direcți în discuție. Lor le place să îi ajute pe alții, chiar dacă nu îi cunosc foarte bine și chiar dacă nu primesc în schimb nici măcar o mulțumire.

De la 10:00 până la 11:59

Aceștia sunt oamenii carieriști, iar pentru ei e firesc statutul de lider. Opiniile lor sunt ascultate cu atenție și tuturor le e frică de furia lor. Totodată viața lor sentimentală poate avea de suferit, căci ei dedică foarte mult timp carierei.

De la 12:00 până la 13:59

Copilăria și adolescența acestor oameni e plină de distracții, în timp ce învățătura îi plictisește. Ei nu sunt deranjați de note de genul 5-7. În schimb la maturitate le apare dorința de cunoașterea și este foarte puternică. Acești oameni pur și simplu nu pot sta locului, călătoriile și lumea din jur e ceea ce le trezește pasiunea.

De la 14:00 până la 15:59

Oamenii născuți în acest interval au un dar înnăscut de a convinge. Ei tind spre scopul lor într-un mod prudent și calculat. Au o carismă naturală foarte armonioasă. Totodată ei au un aspect exterior care de cele mai multe ori este atractiv pentru persoanele de sex opus.

De la 16:00 până la 17:59

Aceștia sunt oamenii romantici, care detestă ipocrizia, îndoiala și jumătățile de măsură. Dacă obiectivul este formulat, ei tind să-l îndeplinească cu toată hotărârea. Respectiv totul depinde de calitatea acestor obiective: unele le pot asigura o viață plină de succes, altele – o suferință continuă.

De la 18:00 până la 19:59

Asemenea oameni sunt fanatici ai modului de viață sănătos. Sportul și alimentația sunt adevărata lor pasiune, iar sub aspect profesional sunt înclinați spre medicină. Ei detestă slăbiciunea lor, dar și a celor din jur. Ei au o viață liniștită doar atunci când ea decurge după un plan clar și este mereu sub control.

De la 20:00 până la 21:59

Oamenii născuți în acest interval sunt plini de dragoste și pasiune. Uneori sunt foarte orgolioși și încearcă să ajungă în centrul atenției cu orice preț. De aceea ei de multe ori ajung să fie lideri, dar deciziile lor pot fi influențate de laudele și cuvintele frumoase pe care le primesc, aceasta fiind marea lor slăbiciune.

De la 22:00 până la 23:59

Acești oameni au o structură sufletească foarte fină, au o intuiție bogată și au un mister deosebit. Când ajută pe cineva, ei așteaptă mereu ceva în schimb. Ei își cunosc bine scopurile în viață, de aceea le place să trăiască după propriile reguli, fără indicații și cerințe din exterior.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!