Fiecare luna din an este reprezentata de un fluture! Iata ce spune despre tine luna in care te-ai nascut

Publicitate

Se spune că fluturele reprezintă caracteristici specifice lunii cu care este asociat, iar fiecare lună din an este reprezentată de un fluture.

Fluturii sunt considerați simbolul dragostei, fericirii și transformării profunde a sufletului. Iată ce spune despre tine!

Ianuarie – Oamenii născuți în prima lună din an sunt considerați foarte atenți și foarte buni ascultători. Această calitate unică îi ajută să aibă mai mulți prieteni, pe măsură ce se conectează cu ei pe o notă personală. Ei sunt admirați pentru atitudinea optimistă și pozitivă față de viață, iar aura și carisma lor sunt foarte intense.

Februarie – Persoanele născute în luna februarie au o trăsătură de personalitate foarte încrezătoare și captivantă, sunt buni lideri când doresc, depinzând de ei și de capacitatea lor unică de ieșire în evidență. În plus, îi fascinează și atrag pe oamenii din jurul lor cu magnetismul pe care-l au.

Martie – Cea mai bună calitate a oamenilor care s-au născut în luna martie este dorința de a nu renunța. Indiferent de problemele cu care se confruntă, ei fac tot ce se poate pentru a găsi o soluție. Intuiția lor este foarte puternică, ei crezând că există întotdeauna un motiv pentru tot ce se întâmplă.

Aprilie – Emotivitatea și sensibilitatea îi caracterizează pe oamenii născuți în luna aprilie, pentru ei contând chiar și cele mai mici lucruri. În plus, doresc întotdeauna pace și fac din lume un loc foarte iubitor cu caracterul lor pozitiv și pașnic.

Mai – Cei născuți în această lună par a fi de neatins pentru unele persoane, dar când îi cunosc, le oferă sprijinul. Se spune că sunt foarte practici și țin foarte mult la familia și prietenii lor.

Iunie – Acești oameni sunt minunați, deoarece ei evită conflictele. Le place să facă din lume un loc mai bun cu dragostea și căldura lor. Ei au o inimă care este de aur și mereu pun pe primele locuri dorințele și sentimentele. În plus, sunt parteneri excepționali.

Publicitate

Iulie – Se spune că au o personalitate foarte puternică, mult curaj și vitejie. Dar, pe de altă parte, ei au o parte sensibilă față de ei, pe care o ascund, pentru că nu le place să o arate lumii. Doar apropiații sunt martorii acestei părți sensibile și calde a lor.

August – Oamenii născuți în luna august sunt cinstiți și sunt cunoscuți pentru această trăsătură. Ei știu că practică ceea ce propovăduiesc, preferând onestitatea în toate sferele și pot admite o greșeală grațios atunci când se înșală. De asemenea, le place să fie în centrul atenției și personalitatea îi ajută, deoarece nu trebuie să depună un efort prea mare.

Septembrie – Se spune că au o imaginație foarte vie și natura lor curioasă îi face să pună întrebări constant, obținând de fiecare dată ce își doresc. Ies mereu din orice situație și cu greu intră într-un necaz, ei fiind admirați pentru această abilitate.

Octombrie – Oamenii născuți în luna octombrie sunt cei care rezolvă problemele celor din jur. Ei fac acest lucru cu o atitudine imparțială, ceea ce facilitează conectarea. În plus, sunt considerați foarte buni ascultători și sunt gata să asculte problemele cuiva oricând.

Noiembrie – Persoanele născute în luna noiembrie sunt foarte expresivi iar mintea lor lucrează întotdeauna cu idei inovatoare. În plus, sunt foarte raționali, știu care este realitatea care îi înconjoară, observând împrejurimile lor și adunând tot ce se poate.

Decembrie – Ultima lună din an îi reprezintă pe oamenii ambițioși care nu se tem să arate lumii sentimentele lor. Cei din jur admiră această calitate a lor pentru că știu că accepte greșelile. Dar, pe de altă parte, chiar și cu cele mai mari eforturi, nu ajung acolo unde își doresc și continuă să spere.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Curiozități

De multe ori uitam de noi… uitam sa zambim, sa ne bucuram, sa visam, sa speram…. uitam sa traim…

Publicitate

Gândurile de azi sunt faptele de mâine – Nu uita de tine!

„Fă ceea ce simți că e bine, pentru că oricum vei fi criticat” Eleanor Rosevelt

Să nu uiți să zâmbești – Când ești bine, zâmbești din toată inima. Dar sunt și momente în care te simți copleșit de probleme și atunci nu reușești să schițezi un zâmbet. În astfel de clipe, păstrează-ți optimismul și zâmbetul în suflet. Nu lăsa tristețea să te învăluie! Amintește-ți că nimic nu este atât de greu cum pare să fie și nu uita că există o soluție pentru orice.

Să nu uiți să te bucuri – Să te bucuri de fiecare moment minunat, de fiecare zi, de viață! Să fii recunoscător că trăiești, că ești sănătos și să prețuiești fiecare clipă! Să nu îți pierzi bucuria pentru viață! Fiindcă atunci când nu te mai bucuri pentru nimic totul devine cenușiu, gol și pustiu și riști să te pierzi pe tine însuți. Riști să te lași copleșit de greutăți iar viața ta să devină doar o tristă existență efemeră. Fii puternic și luptă pentru o viață frumoasă în care să crezi, să iubești și să te bucuri din toată inima!

Chiar daca fericirea mai uită de tine tu nu uita de ea !!!

Să nu uiți să visezi – Să nu renunți la visurile tale și să nu lași nimic și pe nimeni să te descurajeze! Să crezi în tine și în faptul că vei reuși să îți construiești viața visurilor tale. Chiar dacă va trece un timp și va fi dificil, păstrează-ți încrederea și muncește pentru visurile tale. Vor fi momente în care poate vei obosi și drumul spre îndeplinire îți va părea lung și anevoios însă vei trece cu bine peste acele clipe dacă vei fi hotârât și îți vei păstra determinarea și perseverența.

Publicitate

Să nu uiți să speri – Speranța nu poată să moară niciodată. Oricât ți-ar fi de greu, ai nevoie să speri. Să speri în tine, în mai bine, în tot ce te ajută să îți faci viața frumoasă. Oricât ai fi de trist, ai nevoie să speri la ziua în care bucuria îți va fi deplină. Oricât de mare ți-ar fi durerea, ai nevoie să speri că o vei depăși și îți vei găsi liniștea. Oricât de mult te-ar răni oamenii, ai nevoie să îți păstrezi speranța în bunătate.

Să nu uiți să crezi – Să nu îți pierzi credința, orice ar fi! Să crezi în Domnul, în bine, în adevăr și în frumos. Să crezi în tine, în oameni și în viață.

Să nu uiți să trăiești – Trăiește din plin fiecare clipă a vieții tale cu iubire și multă bucurie! Iubește viața și fă din fiecare zi un prilej de sărbătoare pentru simplul fapt că ești viu! Trăiește cu mult drag și din tot sufletul!

“Chiar dacă lumea râde de tine, ia-te în serios. Mulţimile râd de ceea ce nu înţeleg şi ridiculizează tot ceea ce le depăşeşte. Uită ce gândesc alţii. Prea mulţi dintre cei care au în ei o scânteie de geniu nu-i dau frâu niciodată, pentru că se tem de hohotele lumii. Ceea ce contează este părerea ta despre tine şi încrederea pe care ţi-a acorzi.” – Napoleon Hill.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet