Femeile puternice nu se milogesc, ele pleaca si nu se mai intorc

Femeile puternice nu se milogesc, ele pleaca si nu se mai intorc

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 April 2020 in LifeStyle

Imi place sa cred ca fiecare femeie hetero a experimentat urmatorul scenariu cu un barbat: iti place un tip. Pare ca si el sa te placa. Petreceti timp impreuna, simtiti scanteile din jurul vostru si esti aproape sigura ca te vei marita cu el. Brusc el te paraseste, fuge de tine, iar tu ramai cu speranta ca probabil era gay, astfel incat sa nu trebuiasca sa te confrunti cu faptul ca el pursisimplu nu te-a placut.

Bine, este un scenariu putin exagerat, dar sunt momente  in viata cand te simti coplesita de sentimente si el chiar atunci nu te mai suna. In aceste momente este normal sa te simti nervoasa, sa simti nevoia sa ii arunci telefonul ca sa isi aminteasca ce momente minunate ati petrecut impreuna si ce urmeaza el sa piarda. Nu incerca sa lupti pentru aceasta iubire prin mesaje lungi si emotionante, nu o sa ajute la nimic, eventual vei parea putin nebuna.

Ce ar fi ca tu sa fi prima care dispare?

Pentru o femeie poate fi incredibil de descurajator cand constata ca a facut eforturi pentru a fi placuta de barbati care nu meritau acest lucru.  Acest timp ar fi fost mai cu folos petrecut daca mancai o farfurie de paste gustoase.

Intr-adevar, toate semnele erau prezente, iar ele imi spuneau sa fug, dar eu am ramas pana in momentul in care mi s-a spus sa plec. Nu trebuie sa mai facem aceste greseli. Sa ne oprim din a tine de barbatii care deja sunt la jumatatea drumului. Viata este prea scurta si optiunile sunt prea multe ca sa ne lasam tinute pe loc de catre un singur barbat.  Femeile puternice nu implora. Ele pleaca din momentul in care simt ca nu sunt dorite. Daca nu sti cand se intampla acest lucru mai exact:

1.El nu face eforturi sa petreceti timp fata-in-fata

In cazul in care un tip vrea sa te vada, el face eforturi in acest sens. Cand el incepe sa inventeze scuze tot mereu, este timpul sa cautati o alta optiune.

2. Se poarta ca si cum nu ar fi interesat

Lucrul frumos despre barbati este ca sunt foarte usor de citit. Inceteaza sa mai citesti atat de mult din lucrurile marunte, si accepta lucrurile asa cum sunt ele. Si, desigur, sunt acele cateva momente rare in istorie unde o fata pleaca iar barbatul o urmareste. Dar de cele mai multe ori aceste scenarii apar n filmele cu Nicolas Sparks. In viata reala, ai nevoie de un tip care nu trebuie sa te piarda ca sa te poata pretui!

8 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi:

1. Responsabilitatea e numai și numai a ta

Vei fi un om puternic abia atunci când vei înțelege că ești responsabil pentru toate reușitele și eșecurile tale.

2. Înțelege că trecutul nu mai poate fi schimbat

Fă pace cu el și începe să-ți proiectezi viitorul acum.

3. Nu poți schimba pe nimeni

Dacă înțelegi că oamenii se schimbă numai sub forța circumstanțellor, te vei scuti de niște suferințe.

4. Toți vor alături o persoană puternică

Nimeni nu vrea alături o persoană tristă, decepționată obosită. Preia controlul și observă că viața ta nu e chiar atât de rea.

5. Totul are consecințe

Gândește-te de două ori înainte de a face orice, pentru că orice acțiune are urmările ei.

6. Dă-ți seama că nu vei trăi la nesfârșit

Nu lăsa ca acest fapt să te deprime, dar nici nu te comporta de parcă ai trăi veșnic. Găsește un echilibru.

7. Fii atenta la ce simți

Dacă te gândești că viața nu (mai) are niciun rost, ești probabl deprimat. Nu căuta sensul vieții, ci al fiecărei zile în parte. Ascultă-ți chemarea interioară și vei avea succes.

8. Nu-ți consuma enegia din pricina celor care nu te vor

Fii binevoitor cu toți, dar nu lăsa pe nimeni să te folosească.

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!