Deochiul. Ce este și de ce se numește așa?

Deochiul. Ce este și de ce se numește așa?

Publicat de Tudor Mihalache pe 26 July 2022 in CuriozitățiSpiritualitate

Sarea este de mult cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare. Cristalele sale nu numai că oferă corpului elementele necesare. Oamenii practică curățarea energiei locuinței de negativitate cu ajutorul sării încă din vechile timpuri.

Iată ce se poate face pentru a proteja familia de deochi:

Încarcă casa cu energii pozitive

Pentru a elimina emoțiile negative, gospodinele folosesc o modalitate extrem de simplă, dar destul de eficientă. Ele adaugă sare în apă pentru a curăța podelele. Astfel suprafețele vor fi mai bine curățate, iar energia negativă pe care o poate aduce „deochiul” va părăsi casa.

Este deosebit de benefic să faci această procedură în casele în care copiii se îmbolnăvesc adesea, când insomnia atacă membrii familiei, plantele de apartament nu cresc bine. Asigurați-vă că faceți acest lucru dacă familia a suferit pierderea unei rude sau când există prezența necazurilor și hărțuirii, când una după alta apar probleme financiare și mai ales dacă au început să descopere lucruri necunoscute acasă.

Caracteristicile metodei

Eficiența maximă de curățare este atinsă în timpul lunii în descreștere. Ar trebui făcut cu ferestrele deschise. Cantitatea de sare este de 30 g per găleata de apă. Pe lângă podea, această compoziție poate trata toate suprafețele.

Și este important să fii pozitiv când faci curățenie pentru a umple energia casei cu gânduri pozitive. Și să crezi că planul se va împlini cu siguranță.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache