Deochiul. Ce este și de ce se numește așa?

Deochiul. Ce este și de ce se numește așa?

Publicat de Tudor Mihalache pe 26 July 2022 in CuriozitățiSpiritualitate

Mulți au o idee extrem de vagă despre ce este deochiul, punând totul la grămadă: deochi și vrăji și blesteme, realizând doar că toate cele de mai sus sunt rele. Și cam atât se știe despre ele.

Ce este deochiul?

Fiecare persoană, pe lângă corpul fizic, are corpuri subtile – eterice, astrale, mentale și așa mai departe, formând o aură – un înveliș energetic. Deci, deochiul reprezintă o străpungere a învelișului energetic, pur și simplu o gaură în el. Apare de obicei atunci când cineva se uită la tine pătrunzător (de unde și termenul de ochi ), în timp ce spune (sau gândește) ceva negativ, cu emoții malefice adresate ție. Strict vorbind, nu este suficient să fie privită o persoană pentru a putea fi deocheată, este necesar să îi fie direcționat fluxul de emoții negative către ea.

Pentru a fi refăcut un deochi, nu este necesar să fie privita victima din nou, principalul lucru este atenția concentrată asupra ei.

Tehnic, decilul arată astfel: în timpul unei conversații, persoana care deoache aruncă un flux de energie din chakrele superioare: ajna (chakra între ochi) și/sau din chakra vishuddha (chakra de la gât). Fluxul rezultat, ca un fascicul de lumină puternică, arde stratul energetic al victimei, lăsând găuri în el, prin care se pierde energia în exterior și schimbul de energie din interiorul corpului subtil este întrerupt (poate fi comparat cu o tăietură, vânătaie).

Cât de gravă va fi gaura energetică produsă depinde de puterea transmiterii (de intensitatea emoției negative pe care agresorul a adunat-o ​​și a trimis-o către victimă), precum și de densitatea și securitatea energiei persoanei atacate. Contează și regularitatea. Dacă comunici cu o persoană care, ușor, dar regulat, îți atacă stratul energetic în același loc (pune presiune pe aceeași zonă energetică), consecințele acestui lucru pot fi grave.

Deochiul este o gaură în aură.

Pentru a „induce deochiul”, nu este necesar să fii magician sau vrăjitoare. El este dezvoltat constant chiar de oamenii obișnuiți. În timpul conversațiilor, când emoțiile negative nu sunt reținute (în special furie, furie, invidie ), chiar și atunci când privesc către o persoană cu gânduri rele.

Așa că, gândește-te singur de câte ori pe zi te confrunți cu deochiul. Cineva te-a atins în transportul public, te-a privit cu o privire neplăcută de pe banca de la intrare, a țipat la tine la serviciu și așa mai departe – toate acestea sunt acțiuni care duc la deochi, mai ales dacă ai o aură slabă. Chiar și cea mai obișnuită persoană care trăiește în societate se confruntă constant cu asta, nu trebuie să fii un om special pentru a te invidia lumea.

Lucrul bun este că marea majoritate a deochiului sunt ca zgârieturile și nu provoacă daune grave – ei bine, va ieși o „picătură de sânge” – veți pierde ceva energie, o stare de spirit slabă vă va acapara dar pierderea se va opri. Așa este și cu deochiul.

Cum să curățați casa de deochi cu ajutorul sării

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache