De ce uităm reîncarnările trecute și lecțiile din viețile precedente

De ce uităm reîncarnările trecute și lecțiile din viețile precedente

Publicat de Patricia Esca pe 29 July 2022 in Spiritualitate

3. Experiența tuturor vieților voastre anterioare nu poate fi susținută în timp ce vă aflați într-o anumită reîncarnare materială. Acest lucru este posibil doar prin componenta noastră spirituală. În timp ce se află într-un corp uman și trece prin experiența unei reîncarnări pământești, nicio persoană nu este capabilă să reziste la o astfel de încărcare emoțională, niciun creier nu poate conține atât de multe informații și, în același timp, să continue să funcționeze conform așteptărilor.

În plus, în încarnările noastre trecute, un număr imens de evenimente încărcate emoțional – decese, conflicte, drame amoroase, chinuri corporale au fost memorate și ne-au marcat puternic. Este puțin probabil ca psihicul uman să poată rezista tuturor acestor bagaje și chiar să facă față simultan încercărilor reîncarnării actuale.

Universul este aranjat în cel mai înalt grad cu înțelepciune, nepermițând accesul direct la informații despre viețile trecute, el acționează indirect, formând esența noastră actuală, ținând cont de evenimentele și acțiunile din reîncarnările noastre anterioare.

Sufletul și energiile karmice leagă vechea și noua personalitate împreună. O persoană va fi, fără îndoială, diferită, dar componenta informațională a Sufletului său va conține toată experiența anterioară. Sarcina noastră este să creștem experiența pozitivă și să nivelăm experiența negativă, deși împărțirea în experiență pozitivă și cea negativă este, de asemenea, foarte condiționată.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!