De ce nu este bine să vorbești despre tine în termeni negativi, chiar și în glumă: cea mai înțeleaptă afirmație a înțelepților orientali

De ce nu este bine să vorbești despre tine în termeni negativi, chiar și în glumă: cea mai înțeleaptă afirmație a înțelepților orientali

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 June 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyleSpiritualitate

Vorbește despre tine doar ceea ce îți dorești să primești și cu siguranță se va împlini. Sunt complet sigură de asta.

Am o rudă care, de fiecare dată când trece pe lângă orice suprafață reflectorizantă, spune despre propria ei reflecție: “Ah, cât sunt de frumoasă, de elegantă, de stilată și de armonioasă, cât de fericită sunt!”

Ce credeți, este ea în realitate o persoană fericită și o tânără încântătoare? Foarte mult. Dar nu a fost întotdeauna așa.

La un moment dat a tras această concluzie: Ceea ce vrei să vezi, cu siguranță vei vedea.

Ați auzit vreodată expresia: “Dacă nu ai nimic bun de spus, mai bine nu spune nimic.” Acest sfat este valabil într-o multitudine de situații, dar este deosebit de important atunci când vine vorba de tine însuți.

Indiferent dacă faci glume despre propriile tale defecte sau te critici pentru o greșeală comisă, este important să-ți amintești că, cuvintele tale au putere. Atunci când vorbești despre tine în termeni negativi, energia pe care o trimiți poate atrage mai multe lucruri rele în viața ta.

Nu vorbi despre tine în termeni negativi, chiar și în glumă. Mintea ta nu face diferența. Cuvintele sunt energie, schimbă ceea ce spui despre tine și vei putea schimba viața ta.

Legea atracției spune: pe ceea ce pui accent, aia atragi. Iar când te concentrezi asupra lucrurilor negative despre tine, trimiți în Univers un semnal puternic că acestea sunt adevărate. Acest lucru înseamnă că, cuvintele tale pot materializa ceea ce încerci să eviți.

Chiar și atunci când încerci să faci o glumă, cuvintele tale pot avea un impact puternic asupra subconștientului tău.

„Rănile provocate de gânduri se vindecă mai greu decât oricare altele.” – J.K. Rowling

Pe lângă atragerea în viața ta a mai multor lucruri rele, atitudinea negativă față de tine însuți slăbește și energia ta. Este dificil să rămâi motivat și productiv atunci când te judeci în mod constant, te critici și te inhibi.

De asemenea, este greu să rămâi pozitiv atunci când ești concentrat pe negativ. Prin urmare, încearcă să-ți urmărești cuvintele, gândurile și să vorbești într-un mod pozitiv, chiar și atunci când te referi doar la tine.

Este dificil să renunți la obiceiul de a vorbi despre tine în termeni negativi, în special dacă ai făcut-o o lungă perioadă de timp. Dar este important să-ți dai seama de puterea cuvintelor tale și să-ți asumi responsabilitatea pentru energia pe care o trimiți. Fă eforturi conștiente să vorbești pozitiv despre tine și vei vedea rezultate uimitoare în curând.

Astfel vei înflori!

Vorbind despre tine într-un mod favorabil și încrezător, trimiți energie pozitivă în lume. Nu numai că vei putea să te exprimi mai bine și să stabilești legături cu alte persoane, dar vei atrage și evenimente potrivite în viața ta.

Atunci când vorbești de bine despre tine, ai mai multe șanse să pari încrezător, de încredere și demn de încredere. Aceasta îți va deschide mai multe oportunități, deoarece cei din jur te vor vedea sub o altă lumină.

Dacă ai încredere în tine și în felul în care te prezinți, oamenii vor simți că ești capabil și interesant. Aceasta te va ajuta să faci o impresie bună și să deschizi ușile către noi oportunități.

Tu cum vorbești despre tine?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!