De ce fratele tău / sora ta este cea mai bună persoană din viața ta. 10 motive!

De ce fratele tău / sora ta este cea mai bună persoană din viața ta. 10 motive!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 March 2021 in De SufletLecții de viațăRelatii

Dacă ai norocul să te naști al doilea dintr-o familie, atunci nu ai cunoscut niciodată o lume fără dragostea și sprijinul necondiționat al fratelui tău. El este mereu acolo pentru tine, oricât te-ar tachina și te înnebunește. Pentru că dragostea unui frate este unul dintre cele mai mari daruri pe care le poate avea cineva în viața lor.

Iată 10 motive pentru care fratele tău este cea mai bună persoană din viața ta:

1. Știe întotdeauna ce să spună.

De cele mai multe ori, indiferent de vârsta pe care o ai, fratele tău se poate comporta ca cea mai caraghioasă persoană de pe pământ. El doar te înnebunește. Cu toate acestea, când te simți copleșit, el știe toate cuvintele potrivite pentru a-ți pune zâmbetul pe față.

2. Este sincer brutal cu tine.

Fratele tău nu va ezita să-ți spună adevărul, chiar dacă știe că ți-ar putea face rău. Știe că, oricât de multă durere ar aduce, a spune adevărul este întotdeauna corect. În plus, te iubește prea mult ca să te lase să te păcălești și să trăiești în uitare.

3. El reprezintă definiția „tipului drăguț”.

Chiar dacă fratele tău este adesea destul de enervant cu tine, el este probabil cel mai bun și mai frumos tip pe care îl cunoști. El oferă un exemplu minunat despre cum un bărbat adevărat ar trebui să trateze întotdeauna o femeie. Prin urmare, el stabilește un standard ridicat pentru ceea ce este un om adevărat.

4. El este întotdeauna de partea ta.

Fratele tău va fi întotdeauna susținătorul tău în orice situație. Mai mult, de fiecare dată când te certi cu părinții tăi, el va fi cu siguranță de partea ta, chiar dacă te înșeli. Și de fiecare dată când ai nevoie de cineva care să te sprijine, fratele tău este prima persoană la care apelezi pentru că știi că el va fi 100% sprijinul tău.

5. El nu poate fi supărat pe tine prea mult timp.

Să recunoaștem, nici tu nu ești perfect. Ai defectele și obiceiurile tale proaste. Dar, oricât de rău îl vei trata, el va găsi întotdeauna o modalitate de a te ierta. Frații sunt prea buni pentru a fi ofensați de frații și surorile lor. Și sunt extrem de empatici atunci când vine vorba de frații lor mici, deoarece au trecut deja prin ceea ce aveți de-a face.

6. El te ajută să-ți dai seama cu cine să te întâlnești.

Nu contează dacă ești băiat sau fată, bărbat sau femeie, fratele tău va fi mereu cu ochii pe cine ai lăsat în inima ta. El te cunoaște cel mai bine. Și te iubește prea mult pentru a te lăsa să ai de-a face cu oameni nevrednici.

Mai mult, el veghează întotdeauna asupra ta și, dacă cineva îndrăznește să te rănească, fratele tău se va asigura că acea persoană plătește pentru ceea ce a făcut.

7. El îți scoate la suprafață partea ta cea mai bună.

A crește cu un frate înseamnă că aproape totul se transformă într-un fel de joc sau competiție. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar te-a pregătit pentru situații din viața reală, cum ar fi lupta pentru un loc de muncă sau mersul la universitatea visurilor tale. Mai mult, te-a ajutat să-ți dezvolți abilitățile de conducere și stima de sine.

8. El nu te judecă niciodată.

Acest lucru se aplică atât fraților mai mici, cât și celor mai mari. Fratele tău mai mare nu te va judeca niciodată pentru că este probabil ca el să fi fost în locul tău înainte.

Pe de altă parte, fratele tău mai mic se uită mereu la tine. Prin urmare, nu va îndrăzni niciodată să te judece, pentru că probabil crede că tot ceea ce faci este corect.

9. El te va proteja mereu.

Fratele tău nu te va părăsi niciodată, chiar dacă locuiește de cealaltă parte a lumii. Ori de câte ori ai nevoie de el, el se va ocupa de găsirea unei modalități de a fi aproape de tine și a te proteja.

Chiar dacă are nevoie să te protejeze de el însuși. Este profund încorporat în caracterul său să aibă grijă de familia sa și de oamenii pe care îi iubește.

10. Îți arată toate lucrurile mișto.

Dacă există o trupă rock uimitoare care cântă în orașul tău sau apare o nouă tendință, fratele tău te va anunța cu siguranță. Poate că va face asta pentru ca și tu să fii cool și să nu-l stânjeneaști în fața prietenilor.

Dar, oricare ar fi motivul, tăria ta este parțial construită cu ajutorul fratelui tău. El este poarta ta de acces către toate lucrurile interesante și inspiratoare din lume.

Iubiți-vă frații și surorile!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!