De ce este bine să porți bijuterii din argint: Este mai important decât crezi! Argintul ne influenteaza aura si sanatatea!

De ce este bine să porți bijuterii din argint: Este mai important decât crezi! Argintul ne influenteaza aura si sanatatea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 October 2020 in Curiozități

Dacă v-ați gândit că bijuteriile sunt făcute doar pentru a ne etala trăsăturile frumoase, atunci vă înșelați. Acestea sunt niște ”magneți” care țin conservate în interior energii dintre cele mai diverse. Cum ne influențează aceste obiecte de preț, aflați mai jos.

Aur sau argint? Aceste metale posedă proprietăţi nu diferite, ci contradictorii, deci nu trebuie purtate în același timp. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă. Cunoscând aceste proprietăţi, medicii recomandă purtarea bijuteriilor din aur în cazul asteniei, a bolilor de inimă şi stomac. Argintul poate calma perfect iritabilitatea, stresul şi durerile de cap. În cazul în care bijuteria de argint începe să se întunece, atunci în organism au loc unele procese nesănătoase.

Inelele. Atunci când le alegeți, aveți grijă ca acestea să fie purtate pe degetul ”necesar”. Degetul mare este responsabil de logică şi activitate, arătătorul – de autoapreciere, mijlociul – de capacitatea de muncă, inelarul – de creativitate, iar degetul mic – de inteligenţă şi de auto-exprimare. Având o formă circulară închisă, inelele ne pot bloca canalele energetice, iar purtarea lor continuă ne poate afecta negativ sănătatea.

Bijuteriile influențează evenimentele din viața noastră. Viața noastră depinde, într-o oarecare măsură, și de bijuteriile pe care le purtăm. Fiecare material, din care este confecționată o bijuterie, poartă cu sine o energie. Potrivit tainelor ezotericii, dacă femeile poartă mult timp una și aceeași bijuterie și dacă n-au grijă de ea cum se cuvine, trebuie să aștepte, în schimb, efecte negative. Aceeași doctrină mai afirmă că femeile își pot schimba simțitor soarta, dacă își vor schimba bijuteriile mai des și dacă vor avea grijă ca acestea să fie curate și îngrijite. Se pare că aceatsă practică poate aduce abundența în viața ta și evenimentele care pot să-ți schimbe pozitiv soarta.

Când este permis să purtăm bijuterii. Se pare că și materialele din care sunt confecționate bijuteriile ne influențează aura în fiecare zi. Materialele ieftine, precum plasticul sau argintul pot bloca abilitatea femeii de a trăi sentimente profunde și, din contra, le impun să-și risipească zadarnic banii și energia. În cazul în care aveți bijuterii din astfel de materiale și țineți la ele cu tot sufletul, se recomandă să le purtați vara, în vacanțe, când energiile acestora sunt mai puțin periculoase.

Atenție la bijuteriile false. Aceste creații, atât de confundate de femei, sunt de asemenea în stare să le influențeze energia. Aurul și argintul fals aduc cu sine evenimente și oameni falși. Nici argintul nu atrage cu sine oameni, evenimente și lucruri pozitive.

Neglijarea bijuteriilor. Femeile nu trebuie să neglijeze brăţările pe încheieturi, deoarece ele au grijă de sănătatea organelor genitale. Țineți cont și de faptul că cerceii stimulează punctele care măresc activitatea creierului şi activează funcția de memorare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!