De ce copiii sunt întotdeauna o manifestare a Karmei părintești

De ce copiii sunt întotdeauna o manifestare a Karmei părintești

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 March 2021 in Spiritualitate

De ce trecutul unui părinte, bun și rău, afectează viața copiilor lor? Karma este un alt nume pentru soartă? Viața copilului se desfășoară pe pagina unei cărți de viață deja scrise, în care fiecare eveniment este înregistrat fără posibilitatea de a schimba ceva? Ce legătură are karma cu viața unei persoane?

Influența Karmei parentale asupra copiilor

Un copil este influențat de Karma părinților săi, precum și de Karma bunicilor săi. Prarabdha lor îi unește ca familie și, prin urmare, rezultatele karmei respective îi afectează pe ceilalți. Prarabdha este definit ca un cumul de Karme, ale cărui roade vor fi purtate de un suflet dat în viața viitoare. Prarabdha se decide înainte ca trupul să fie atribuit sufletului. În consecință, sufletul nu are absolut nicio șansă să iasă din acest lanț. Aproape 70% din viață este supusă acestui Prarabdha.

De ce copiii sunt întotdeauna o manifestare a Karmei părintești

Deci, la fel ca sângele, Karma trece la copii iar aceasta este o capcană inevitabilă, din care cu greu va fi posibil să scape. Karma este un păcat pe care o persoană l-a săvârșit și îl va transmite copiilor săi. Este, de asemenea, reținerea pe care a moștenit-o de la strămoși. Mulți oameni cred că viața este dificilă din cauza copilului lor, dar de fapt, copiii nu au nimic de-a face cu asta. Totul se întâmplă din vina părinților, iar copiii înșiși suferă cel mai mult.

Copiii se nasc întotdeauna pe baza efectului net cumulativ al karmei părinților lor. În Jyotish Shastra se spune că primii patru ani din viața unui copil sunt rezultatul Karmei mamei, următorii patru ani sunt Karma tatălui.

Deoarece Karma părinților determină locul copilului lor în viață, iar această situație de viață va afecta creșterea copilului. La fel ca și acțiunile sale actuale și viitoare, comportamentul, atitudinile și situațiile de viață.

Apropo, chiar dacă o persoană este pedepsită pentru păcatul părinților săi, pedeapsa pe care o trăiește poate fi legată și de acțiunile pe care le-a efectuat în viețile anterioare și care l-au forțat inițial să se nască în această familie.

O teorie spune că, atunci când sufletul găsește oameni cu structura genetică asemănătoare și nivelul de evoluție cel mai apropiat de lecțiile pe care trebuie să le învețe, aceștia vor fi părinții prin care o persoană decide să se nască.

Dar de ce să nu alegi o familie bogată, fără nicio problemă? Pentru că această alegere se bazează pe lecțiile pe care sufletul trebuie să le învețe în următoarea sa viață. Poate că din ceea ce îi lipsea în alte vieți, va face o alegere.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!