Dacă suferiți de sciatică, utilizați această rețetă pentru tratament

Dacă suferiți de sciatică, utilizați această rețetă pentru tratament

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Durerea sciatică poate fi insuportabilă uneori, nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Ea blochează aproape toată jumătatea inferioară a corpului. Așadar, astăzi îți prezentăm un tratament natural care te va scăpa de durerile sciatice.

În ultimii ani, tot mai mulți oameni suferă de boli neurologice. Pacienții se plâng adesea de dureri de spate, talie și fese, iar senzațiile neplăcute pot coborî chiar și în picioare. Sciatica este o boală foarte neplăcută asociată cu rigiditatea și inflamația nervului sciatic în unghiul lombosacral. Unii medici numesc această boală radiculită lombosacrală sau nevralgie a nervului sciatic.

Senzațiile neplăcute care însoțesc sciatica pot fi ameliorate cu rețete și remedii populare. Astăzi vă vom prezenta o rețetă foarte eficientă pentru tratarea sciaticii în confortul propriei locuințe. Nu numai că ajută la ameliorarea durerii, dar, cu o utilizare regulată, vă poate scăpa chiar și de sciatică.

Atacul sciatic este de obicei cauzat de o leziune a uneia sau mai multor rădăcini ale măduvei spinării lombosacrale. Dar ea se poate datora și ciupirii nervului sciatic ca urmare a spasmului muscular.

Cele mai frecvente simptome ale sciaticii:

1. Durere acută la nivelul coapselor, care se intensifică în timp ce stai.

2. Durere insuportabilă atunci când încerci să te ridici.

3. Slăbiciune la picioare.

4. Durere acută la mers sau la aplecarea corpului.

Chiar dacă simți doar două dintre aceste simptome, trebuie să mergi la medic pentru a confirma diagnosticul înainte să utilizezi rețeta de mai jos. În cele din urmă, nu este bine să începi să tratezi o boală pe care nici măcar nu o ai.

Cum poți trata sciatica la domiciliu:

Pentru a scăpa de sciatică, te sfătuim să pregătești această băutură foarte utilă și eficientă.

Ingrediente: 4 căței de usturoi, 200 ml de lapte proaspăt, miere după gust, un praf de curcumă, puțin piper negru.

Mod de preparare: Se curăță usturoiul și se toacă foarte mărunt. Laptele se pune la fiert într-un ibric împreună cu usturoiul. Când laptele a atins punctul de fierbere, se ia ibricul de pe foc. După ce s-a răcit suficient, adaugă miere după gust, curcuma și, în cele din urmă, piperul negru.

Consumă această băutură o dată pe zi și vei putea observa îmbunătățiri într-un timp foarte scurt. Această băutură funcționează ca un antiinflamator excelent. Pentru rezultate și mai bune, încearcă să faci gimnastică specială sau yoga în același timp. De asemenea, îți poți masa partea inferioară a spatelui cu hrean, ardei roșu iute, usturoi sau ceapă.

Vă dorim sănătate!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!