«Dacă nu aveți nevoie de voi înșivă, nu aveți nevoie de nimeni»: 15 adevăruri dure pentru femei

«Dacă nu aveți nevoie de voi înșivă, nu aveți nevoie de nimeni»: 15 adevăruri dure pentru femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Mihail Labkovski este un psiholog cu multă experiență – cunoscut pentru franchețea cu care se exprimă și pentru ajutorul pe care îl oferă persoanelor cu suflete rătăcite.

Iată care sunt cele mai bune sfaturi ale specialistului:

Pentru cei singuri în căutarea iubirii.

Dacă nu aveți nevoie de voi înșivă, nu aveți nevoie de nimeni. Doar cel care poate să se iubească pe sine și să se accepte așa cum este poate trăi o viață plină, indiferent de necazurile vieții.

Nu planificați o a patra întâlnire dacă v-a fost incomod la cele trei anterioare. La început, bărbatul încearcă întotdeauna să se prezinte în cea mai bună lumină, dar dacă vă simțiți incomod cu el chiar de la acest stadiu, atunci nu va ieși nimic bun din relație.

Femeile frumoase, de succes și puternice nu pot găsi un partener nu pentru că au “standarde înalte”, ci pentru că pur și simplu se tem de relații.

Dacă visezi să te căsătorești, nu mai gândi astfel. Acesta este un comportament consumator – exact ca atunci când vrei o păpușă nouă. Oamenii normali trăiesc altfel, sunt dispuși să iubească. Numai cu acest sentiment pot găsi o persoană potrivită pentru ei, care să îi iubească înapoi.

Încetați să comunicați cu bărbații căsătoriți. Carnea se vinde în magazinul de carne, iar peștele în magazinul de pește. Prețuiți-vă timpul. Bărbatul căsătorit are deja o soție acasă, nu are nevoie de alta.

Pentru cupluri.

Dacă visezi la o familie, vorbești cu un bărbat și chiar locuiți împreună, dar nu spune nimic despre căsătorie – întreabă-l dacă își dorește același lucru ca și tine. Dacă bărbatul nu este pregătit să-și întemeieze o familie, atunci nu-ți risipi timpul cu el. Puteți rămâne amici, dar la distanță, desigur.

Fiecare – și subliniez – fiecare femeie care petrece ani întregi acasă și se ocupă doar de gospodărie și copii, se degradează în ochii bărbatului. Bărbatul își va considera soția drept plictisitoare și va căuta alta, mai interesantă.

Dacă te simți rău cu el, atunci pleacă. Nu-ți fie teamă să rămâi singură. Nu există un bărbat atât de valoros pentru care să merite să-ți distrugi sau să-ți neglijezi interesele. Nu există, crede-mă!

În relații, există un adevăr simplu: tu ești tu, el este el. Ori sunteți fericiți împreună, ori nu trebuie să vă chinuiți unul pe altul. Dacă vezi că nu există înțelegere, cel mai bine este să acționezi rapid, nu merită să aștepți până când faci trei copii și ai o ipotecă la casă.

O persoană sănătoasă psihic va alege întotdeauna să se protejeze pe sine. Nu există relații pentru care să merite să te sacrifici. Nici măcar frumusețea nu necesită sacrificii, așa că ieșiți din relațiile care vă distrug.

Pentru toți cei cărora le pasă.

Fii tu însuți, nu te preface că ești altcineva doar pentru a-i face cuiva pe plac. O viață fericită nu se poate construi pe minciună.

O viață fericită nu este posibilă pentru cineva care nu se iubește pe sine. Clarificați-vă gândurile înainte de a vă gândi la bărbați.

Dragostea în care trebuie să suferi nu este dragoste. Când un bărbat face ceva neplăcut pentru tine sau te rănește – spune-i direct. Dacă se întâmplă din nou – pleacă.

O persoană normală nu se agață de relații care o fac să se simtă goală pe dinăuntru. De fapt, ea nici măcar nu le începe.

Sunteți de acord cu afirmațiile psihologului?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!