Daca ai X in palma, bucura-te pentru ca vei avea un destin special

Daca ai X in palma, bucura-te pentru ca vei avea un destin special

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 August 2017 in Superstitii

Doar 3% din din populația lumii are litera X marcată în palmă. Află de ce este este atât de rară și ce semnificație are!

O știință veche

Bazându-ne pe cunoștințele predecesorilor noștri care citeau în palmă,știm că liniile din palmă sunt asociate cu personalitatea noastră și oferă indicii asupra carierei,vieții,căsătoriei și sănătății. Primii care au citit viitorul în palmăau fost indienii,cu mii de ani în urmă,iar de acolo metoda s-a răspândit în China,Tibet,Egipt,Persia și vechea Grecie. În Grecia ea a fost aprofundată de Anaxagoras,un filosof al vremii,iar mai târziu scrierile sale au fost preluate de Aristotel.

El le-a arătat lui Alexandru Cel mare,care a început să le studieze împreună cu generalii săi. Astfel a descoperit că avea litera X marcată în palmă. Se spune că nici unul dinte ei nu avea liniile din palmă la fel de evidente precum Alexandru și că acesta chiar își făcea strategiile de luptă după liniile palmei.

Studiu asupra literei X

Pornind de la teoria că literaX din palmă este semnul unor oameni născuți să fie lideri și cu un destin măreț,cercetătorii de la Universitatea din Moscova au realizat un studiu pentru a vedea legătura dintre această literă și destinul celor care o au. S-a descoperit că printre cei care au avut sau au litera se numără personalități marcante ale istoriei.

Născuți cu al șaselea simț

Cei care au litera X în palmă sunt oameni înzestrați cu o intuiție extraordinară. Sunt capabili să simtă pericolul și chiar infidelitatea. Pot distinge o persoană care emană energie negativă și se pot înconjura doar de prieteni loiali,care nu stau cu ei din interes. Pot distinge minciuna și chiar dacă vor ierta,nu vor uita niciodată dacă le faci rău. Țin minte cu ușurință informații și chiar detalii banale și se adaptează repede la orice situație,fără să se simtă stingheri.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!