Cuvintele reînvie celulele distruse din organism!

Cuvintele reînvie celulele distruse din organism!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2023 in CuriozitățiStiinta

Oamenii de știință au descoperit că, cuvintele pot da viață nouă celulelor moarte. Rezultatele experimentelor speciale arată că, cuvântul poartă o mare putere. S-a făcut și un experiment fără precedent privind impactul puterii creatoare a gândirii asupra răului, violenței și nedreptății.

Cum a început totul

În 1949, specialiștii Enrico Fermi, Ulam și Pasta studiau așa-numitele sisteme neliniare. Mai precis, dinamica oscilatoare, ale cărei proprietăți sunt asociate cu procesele din sistemele neliniare. Sistemele s-au arătat în unele puncte neobișnuit.

S-a putut afla că sistemele studiate „și-au amintit” condițiile de influență asupra lor, iar astfel de informații au fost stocate pentru un anumit timp. Un exemplu este molecula obișnuită de ADN, care stochează informațiile unui organism. Încă din acei ani, știința se întreba cum se întâmplă acest lucru: o moleculă care nu are minte, creier și sistem nervos poate avea o memorie comparabilă ca unicitate cu un computer modern. După ceva timp, solitonii au fost descoperiți.

Un soliton este o undă structurală stabilă formată în sisteme neliniare. Cercetătorii au fost surprinși că aceste valuri au comportamentul unor ființe simțitoare. Abia după 40 de ani știința au reușit să avanseze în această chestiune. Sensul experimentului a fost că, cu ajutorul unor echipamente speciale, specialiștii au urmărit mișcarea undelor în lanțul ADN. Urmărind lanțul, valul avea capacitatea de a citi toate informațiile.

Apoi oamenii de știință s-au întrebat: De ce solitonii se comportă astfel și cum primesc această comandă?

Cercetarea a fost efectuată la IMARȘ. Solitonii au fost afectați de vorbirea umană de la un purtător de informații. Rezultatul a depășit orice presupunere: solitonii au prins viață sub influența cuvintelor. Apoi cercetările au fost îndreptate către boabele de grâu, iradiate cu o doză puternică de radiații, la primirea cărora lanțurile de ADN sunt rupte și își pierd vitalitatea. După expunere, semințele de grâu au putut germina. Observarea la microscop a arătat refacerea ADN-ului distrus de radiațiile radioactive.

Se pare că, cuvintele au puterea de a reînvia o celulă moartă – sub influența vorbirii, solitonii au dobândit o putere dătătoare de viață. Rezultatele au fost confirmate de experimentele comune ale oamenilor de știință europeni și americani. A fost creat un program special care a transformat vorbirea noastră în vibrații și a suprapus undelor – solitoni, iar apoi a avut loc un impact asupra ADN-ului plantelor. Ca rezultat, creșterea a fost accelerată iar calitatea plantelor a fost îmbunătățită. Au fost efectuate experimente și pe animale. Ca rezultat, a fost dezvăluită stabilizarea tensiunii, pulsului, dinamica pozitivă a indicatorilor somatici.

Cercetarea continuă

Specialiștii de la institutele științifice din Statele Unite și India au efectuat experimente comune privind influența gândirii umane asupra stării Pământului. Experimentul a fost de natură îndelungată, la ultima etapă au participat între 60 și 100 de mii de oameni. Condiția decisivă pentru experiment a fost prezența gândurilor creative în oameni.

În acest scop, oamenii au format grupuri și au îndreptat gândurile pozitive către un anumit loc de pe Pământ. Acest loc era orașul Bagdad, unde se desfășurau operațiuni militare la acea vreme.

În timpul experimentului, ostilitățile au fost suspendate și nu au avut loc timp de câteva zile. S-a înregistrat și o scădere bruscă a criminalității în capitala irakiană. Influența gândirii creative a fost remarcată de dispozitive speciale care au înregistrat un flux puternic de energie pozitivă.

Experții cred că experimentele descrise au ajutat să demonstreze următoarele: gândurile și sentimentele unei persoane sunt materiale, ceea ce înseamnă că sunt cu adevărat capabile să reziste răului și violenței.

Dacă gândul unei persoane are într-adevăr capacitatea de a distruge și de a crea, atunci trebuie să ne gândim în ce direcție ar trebui să-și îndrepte omenirea dorințele și gândurile. La urma urmei, bunăstarea și pacea noastră comună pot depinde de asta.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!