Curățarea de energii negative a casei: cum să faci curățenia energetică de toamnă

Curățarea de energii negative a casei: cum să faci curățenia energetică de toamnă

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2020 in SpiritualitateSuperstitii

Casa nu este doar locul în care trăiești, ci locul care te protejează de răutățile de afară. Cu ajutorul curățeniei energetice, lumea va reuși să scape de problemele care s-au adunat în toamnă.

Curățenia energetică de toamnă , care se face la sfârșitul anotimpului, îți va proteja casa de orice necazuri sau probleme . Curățând casa, o să scapi de toate energiile negative și în acest vei intra în noul anotimp cu o minte pozitivă și putere de muncă.

De obicei, oamenii își aduc acasă problemele de serviciu sau din viața exterioară, sperând să scape de ele cu ajutorul odihnei. Energia casei nu face față întotdeauna fluxului de negativitate, prin urmare, înainte de iarnă, este foarte important să cureți casa pentru a putea fi din nou fericit.

Un mic truc care te va ajuta să îndepărtezi energiile negative din casă este să pui sare într-un săculeț de in pe care îl vei așeza apoi pe pervazul geamului din camera ta. În timp ce pui sarea trebuie să spui așa:

„Sarea va absorbi toate necazurile, va alunga problemele , va aduce fericire în casă. Toate gândurile negative care intră în casă vor dispărea imediat.”.

Curățenia nu constă numai în spălarea podelelor și ștersul prafului, ci și în rearanjarea dulapurilor pentru un nou început. Dacă găsești lucruri vechi și stricate pe care nu le mai folosești trebuie să le arunci pentru că ele vor aduce ghinion în casă.

Curățenia energetică nu trebuie terminată într-o singură zi. Cel mai bine este să cureți atent fiecare cameră și să analizezi și să arunci orice lucru care poate sta în calea fericirii tale. După ce ai aruncat toate gunoaiele și ai aerisit bine casa, trebuie să spui :

„Alung negativitatea și reînnoiesc energia casei mele”.

După ce ai terminat toată curățenia, ești pregătit să umpli casa cu fericire și cu energii pozitive.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!