Cum să vezi aura unei persoane: tehnica pas cu pas

Cum să vezi aura unei persoane: tehnica pas cu pas

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 August 2023 in Spiritualitate

Toate obiectele din lumea înconjurătoare emit energie, pe care o putem vedea. Totuși, trebuie să dedicăm puțin timp pentru a învăța acest lucru.

Aura poate fi observată atât în obiectele neorganice sau animale, cât și în ființele umane, iar aici devine cu atât mai interesantă, deoarece prin aspectul său exterior, putem afla multe despre proprietarul ei.

De exemplu, prin aura unei persoane putem judeca starea sa interioară, starea generală de sănătate și să aflăm dacă este supusă vreunui tip de influență externă distructivă (deochi, blesteme, farmece și altele).

Cum să vezi aura unei persoane?

Dacă dorești să vezi aura, trebuie să urmezi următorii pași:

1. Învață să meditezi. Cel mai simplu mod de a vedea aura este să fii calm. Perioada imediat după meditație este cea mai bună. Ar trebui să meditezi cel puțin 10 minute pe zi pentru a-ți dezvolta abilitatea de a vedea aura.

2. Observă persoana aleasă. Cel mai bine ar fi ca acea persoană să nu știe că încerci să-i vezi aura. O alegere potrivită pentru observarea aurei ar fi un profesor care predă lecții sau cineva care este în apropierea ta. De asemenea, poți încerca să observi de la distanță oamenii care se plimbă în parc.

3. Trebuie să fii relaxat. Aura poate fi văzută doar atunci când privești difuz, nu trebuie să te concentrezi asupra persoanei. Nu trebuie să te gândești la nimic, mintea ta trebuie să fie complet “goală”. De asemenea, nu lăsa lucrurile din jurul tău să te distragă.

4. Învață să îți gestionezi energia. Privind persoana, îndreaptă-ți energia spre centrul capului tău. Acolo se află glanda pineală. Acolo îți dezvolți abilitățile psiho-mentale neobișnuite.

5. Nu te concentra prea tare. După un timp, vei observa ceva asemănător cu o ceață în jurul persoanei pe care o observi. Nu te uita direct la ea și nu te concentra pe ea, pentru că această “cețoșenie” poate dispărea.

Inițial, vei putea vedea doar primul strat al aurei, care se extinde la câțiva centimetri de corp. De obicei, este albă și gri.

6. Continuă să privești în mod relaxat, fără să te concentrezi. Vei observa că aura începe să se extindă mai mult la acea persoană. Dacă reușești să faci asta, spațiul va începe să se umple de culoare.

Acestea sunt straturile psiho-emoționale ale aurei. Prima dată, totul poate părea foarte complicat, dar în timp vei vedea cum în jurul capului încep să apară culorile – galben, albastru sau roz.

7. Exersează în mod regulat contemplarea relaxată a obiectelor și/sau a persoanelor. Acest lucru îți va permite să îți extinzi treptat spectrul de percepție și să vezi aura în toată splendoarea sa. Vei vedea că aura are multe straturi, care până acum nu erau accesibile percepției tale.

8. Învață să citești aura. Află semnificația acestor culori, structură și formă, pentru că doar observarea aurei în sine nu aduce un beneficiu real.

Sfat: Pentru a vedea aura, trebuie să crezi că poți face acest lucru. Oamenii care nu meditează cu adevărat nu pot vedea aura. De asemenea, trebuie să exersezi foarte mult, pentru că nimeni nu poate vedea aura unei persoane încă din prima zi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!