Cum să vă protejați casa de necazuri și invidia celor apropiați: 10 sfaturi

Cum să vă protejați casa de necazuri și invidia celor apropiați: 10 sfaturi

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 February 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Curenții de energie care circulă în casa ta pot fi extrem de dăunători bunăstării tale fizice și mentale. Este ușor de observat când rudele se ceartă, se contrazic și experimentează emoții negative unul față de celălalt. Cum să vă curățați casa de vibrații negative?

Observați că în casa dvs. apar adesea diverse conflicte, dispute și certuri? Aceste moduri de comunicare creează fluxuri de energie negativă în casă. Iată cum vă puteți proteja casa de negativitatea invizibilă.

Remedii împotriva energiei negative

Casa ta este un paradis de pace și liniște. Acesta este un loc unde te odihnești după serviciu, te bucuri de comunicarea cu cei mai apropiați oameni. Și nimeni nu ar vrea ca energia negativă să circule în interiorul pereților casei sale.

Este recomandabil să vă curățați casa și chiar locul de muncă de vibrațiile negative, astfel încât ziua să se manifeste pozitiv, să existe mai puține evenimente neprevăzute și neplăcute.

Esența energiei negative

Acest nume unește toate fenomenele care afectează negativ starea emoțională, fizică, psihologică a unei persoane. Vibrațiile negative privează o persoană de liniște sufletească, pace, provoacă anxietate și chiar depresie. Acest lucru afectează și performanța: de exemplu, vă puteți pierde concentrarea.

Protecția împotriva energiei negative

Este necesar să lupți împotriva energiei negative, pentru a-ți proteja starea sufletească și pacea. Iată metodele care vă vor feri de vibrații negative. În plus, veți vedea lumea din partea bună și vă veți asigura împotriva situațiilor stresante.

1. Stai departe de frici!

Una dintre principalele surse de energie negativă din viață sunt tot felul de frici, îndoieli, gânduri încărcate negativ. Este posibil să le învingi doar acceptând prezentul. Este necesar să încercați să identificați cauza tuturor grijilor și să rezolvați problema. Abia atunci vei simți mult așteptata ușurare, liniște sufletească și satisfacție.

2. Atitudine pozitiva

Modul în care vă raportați la probleme și la viață în general, vă poate ajuta să face față tuturor problemelor cu succes. Energia negativă și pozitivitatea sunt incompatibile.

3. Experiența oamenilor

Poartă usturoi cu tine (este suficient un cățel). Se crede că usturoiul îndepărtează emoțiile negative și fluxurile rele. Trebuie să înfășurați usturoiul într-o batistă și să-l puneți în buzunarul hainei sau în geantă.

Luați cu voi ulei aromat de cimbru (cimbru). În esoterism, acest remediu este folosit pentru a alunga vibrațiile negative. Este suficient să aplicați câteva picături din produsul specificat pe pielea de la încheietura mâinii sau în spatele urechii.

4. Scapă de fluxurile negative din casă

Casa poate fi încărcată cu energie negativă atunci când există conflicte constante, certuri, emoții negative. Existența într-o astfel de atmosferă dăunează sănătății fizice și mentale. Desigur, nu poți repara o relație prin magie. Dar trebuie să scapi de motivele care generează vibrații negative în casă.

5. Aruncă gunoiul

Resturile materiale, praful din casă creează o atmosferă nefavorabilă existenței. Un spațiu plin de obiecte inutile, lucruri care nu sunt folosite – toate acestea creează o energie nesănătoasă. Faceți o regulă să vă curățați cât mai des casa și dulapurile, sertarele și rafturile de obiectele nefolositoare.

6. Deschideți ferestrele și ușile cât mai des

Aerul proaspăt trebuie să pătrundă cât mai des în casă. Aerisirea ajută la eliminarea energiei negative. Și lasă soarele să intre în casă.

7. Tămâia

Tămâia a fost întotdeauna folosită în religiile și practicile antice. Astfel, oamenii încă din vechile au curățat atmosfera din casă și au eliminat vibrațiile negative. Utilizarea uleiurilor aromatice și a amestecurilor parfumate vă va relaxa și vă va ajuta să faceți față anxietății și emoțiilor neplăcute acumulate în timpul zilei.

8. Apă sărată

Trebuie doar să ștergeți suprafețele din interiorul casei cu o cârpă îmbibată cu o apă sau altă soluție de curățare în care să adăugați și puțină sare. Energia negativă nu se va mai atinge de obiecte.

9. Plantele de interior

Plantele purifică aerul interior, elimină energia negativă și generează energie pozitivă.

10. Comunicare sănătoasă

Încercați să stabiliți un dialog pozitiv în gospodăria voastră. Evitați conflictele și confruntările. Acceptă-i pe cei dragi așa cum sunt. Evitați să folosiți cuvinte jignitoare, blesteme, jurăminte și alte vorbe care ar atrage răul, pentru că tot ce spui este scris, și cel rău va face după cum zic!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!