Cum să-ți protejezi aura de negativitatea persoanelor din jur

Cum să-ți protejezi aura de negativitatea persoanelor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2021 in Spiritualitate

Aura unei persoane poate fi foarte puternică, dar tot trebuie să fim atenți la anumite lucruri pentru a o proteja. Experții în bioenergie au explicat modul în care îți poți proteja aura de atacurile persoanelor care nu doresc și de evenimentele negative.

Chiar și cei mai activi și mai energici oameni pot fi afectați negativ. Sfaturile descrise mai jos vor fi relevante pentru toată lumea, fără excepție.

Evitați situațiile conflictuale

Da, uneori este imposibil să le eviți, dar dacă ai posibilitatea de a nu enerva și de a evita o situație conflictuală, este mai bine să pleci din acel loc. Acest lucru este foarte de important în relațiile cu cei care nu ne plac și care caută mereu scandal. Încearcă să nu le dai ocazia să înceapă un scandal. Așa vei economisi timp și nervi, iar energia ta va rămâne puternică.

Odihnește-te regulat

Vorbim despre odihnă din fiecare zi, de cea săptămânală și despre o odihnă lungă la fiecare șase luni. Când o persoană nu se odihnește suficient, se suprasolicită, iar energia nu mai are când să se regenereze. Uneori, acest lucru duce la așa-numitul burnout, când productivitatea scade la zero din cauza incapacității de a restabili energia pierdută.

Discutați mai rar cu persoanele negative

Aura noastră poate fi atacată și de un bun prieten care nu ne dorește răul, nu doar de dușmani. De exemplu, atunci cânt un prieten bun îți povestește despre problemele sale nesfârșite, si tot ce spune este negativ. Ne acuză din greșeală prin negativitatea sa, care ne distruge aura și ne scade norocul, încrederea în noi, succesul în dragoste și muncă.

Folosiți amulete

Argintul. Bijuteriile din argint vă vor ajuta să reduceți semnificativ impactul asupra energiei dvs. din exterior. Astfel de bijuterii vă vor proteja de răul transmis de o persoană. Cele mai puternice sunt brățările și inelele din acest metal.

Bijuterii din lemn și ceramică. Lemnul și ceramica sunt două materiale de protecție puternice suplimentare. Lucrează puțin diferit față de argint. Sarcina lor principală este de a proteja o persoană de deochi, blesteme și efectele negative ale vampirilor energetici, manipulatorilor și altor oameni toxici.

Mergi în natură cât mai des

Când mergeți la pădure, la mare, în parc sau pur și simplu la o plimbare în afara orașului, acest lucru are un efect foarte benefic asupra energiei tale. Nu numai că devine mai bună și mai curată, dar se încarcă cu energia naturii. De exemplu, după o astfel de plimbare, ea însăși va respinge negativitatea.

Păstrați legătura cu puterile superioare

Meditează, citește rugăciuni, mantre, mergi la biserică. Acest lucru este foarte important deoarece comunicarea noastră cu puteri superioare, universul și Dumnezeu ajută la stabilirea protecției. Când cerem ceva de la soartă sau de la Univers, vom primi. Principalul lucru este că dorințele tale să fie simple și nu afecteze viața nimănuiDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!