Cum să te ferești de persoanele care deoache și efectele deochiului

Cum să te ferești de persoanele care deoache și efectele deochiului

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Toată lumea se poate confrunta cu influențe negative și nu este întotdeauna posibil să fie evitată întâlnirea cu răul. Însă este posibil să nu deveniți victima deochiului unui trecător întâmplător și să nu „atrageți” răul de la un om care umblă cu răul dacă respectați următoarele reguli.

Cum să te protejezi de deochi și rău

Există câteva reguli de urmat pentru a minimiza riscul de a întâlni oameni care deoache și lucrează cu răul. Trebuie să te obișnuiești pe tine și pe cei dragi cu anumite acțiuni, astfel încât străinii să nu poată să vă facă rău.

În primul rând nu ar trebui să vă uitați în ochii altor persoane, mai ales dacă nu le cunoașteți. Deochiul se transmite cel mai ușor când vă priviți în ochi. Unele persoane au blestemul deochiului, și nici ele nu știu că pot face asta, dar nici nu pot controla asta. De obicei, persoanele întoarse de la alăptat, au puterea să deoache.

O atenție sporită vă va ajuta să vă protejați de expunerea la răul emanat de alte persoane: este important să nu permiteți străinilor să vă atingă. De multe ori aceștia au intenția de a pune mâna pe noi printr-o mirare „ce bluză frumoasă ai”, „ce păr frumos ai” și astfel să își transferă răul.

Nu lăsa niciodată un străin să îți urmeze pașii. Uneori, pentru a transmite răul nu este nevoie de atingere, iar persoana care trimite răul merge în spatele victimei, copiindu-i mișcările și șoptind un blestem, vrând astfel să îi transmită problemele sale.

Nu dați bunuri personale unui străin dacă intențiile sale sunt necunoscute, astfel încât acesta să nu aibă posibilitatea de a face rău. Se știe de mult timp că pentru a face rău unei persoane cel mai simplu mod este folosind un lucru personal cum ar fi un element de îmbrăcăminte.

Nu trebuie să acceptați cadouri de la străini sau de la cei care nu sunt credibili. Relele pot fi trimise și printr-un lucru.

De asemenea, trebuie să ocoliți oamenii care șoptesc sau murmură, aruncând obiecte mici care nu trebuie ridicate și nici măcar atinse cu piciorul.

În niciun caz nu trebuie să ridicați de pe jos lucrurile găsite la răscruce de drumuri. Astfel iei problemele celui care le-a aruncat.

Cum să te protejezi de acțiunile unei persoane care deoache

Uneori, întâlnirile pot să nu fie întâmplătoare, iar pe drum întâlnim o persoană care a planificat ceva rău. Dacă aveți sentimentul că interlocutorul vrea să vă facă rău, trebuie să acționați imediat. Spuneți voce tare sau în gând amuletele menționate mai jos care vă vor ajuta să vă protejați.

„Ceea ce vine la mine, mă va ocoli, și se va întoarce înapoi la cel care le-a trimis”.

„Ceea ce vine de la tine se va întoarce la tine”.

„Tot ce s-a spus, să se înmulțească de o sută de ori, dar să nu mă atingă, să se întoarcă asupra celui care le-a trimis”.

„Cine vine la mine cu rău, va suferi el însuși, și nu va mai dori altcuiva nimic rău “.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!