Cum să înveți să înțelegi mesajele îngerului tău păzitor

Cum să înveți să înțelegi mesajele îngerului tău păzitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Să recunoaștem: viața noastră pe pământ ni se pare uneori dificilă, confuză și chiar înspăimântătoare, dar dacă îți poți auzi îngerul păzitor, îți va fi mult mai ușor să treci peste problemele și încercările vieții.

Înger păzitor, ghid spiritual, spirit patron, Sinele Superior – numiți această putere oricum vă este mai convenabil – întotdeauna se află în apropiere pentru a vă ajuta, dacă, desigur, sunteți gata să îl recunoașteți și să acceptați ajutorul. Poate ați încercat să faceți o rugăciune către el înainte, dar nu va ajutat sau poate ați auzit despre existența lui, dar nu ați luat-o în serios. Să vedem cum să ne conectăm cu el și să îi simțim sprijinul.

1. Acordați atenție mediului vostru fizic și modului în care reacționați la acesta

Îngerii păzitori deseori preferă să se conecteze cu noi prin senzații fizice, deci nu trebuie să faceți altceva decât să le acordați atenție. De exemplu, dacă aveți pielea de găină fără un motiv aparent sau pur și simplu simțiți că cineva sau ceva este în cameră cu voi, acesta poate fi un semn al unui înger păzitor care încearcă să vă transmită ceva. Când se întâmplă ceva în mediul vostru fizic, dar nu puteți stabili sursa, concentrați-vă doar pe senzații și încercați să le descifrați – astfel veți avea șanse mai mari să vă conectați cu îngerul dumneavoastră.

Unele senzații mai pot fi prin respirații rapide, bătăi rapide ale inimii, senzația de căldură în piept, toate acestea ne atenționează că ceva tocmai se întâmplă, trebuie doar să faceți legăturile.

2. Meditează și roagă îngerul păzitor să te păzească

Toți îngerii noștri comunică cu noi într-o dimensiune ușor diferită, așa că trebuie să fim atenți la multe detalii pentru a învăța să înțelegem mesajele în realitatea noastră fizică. Practicile de meditație sau doar contemplarea tăcută a dvs. și a spațiului din jur este o modalitate bună de a vă auzi îngerul. Astfel de practici vă amplifică vibrațiile și vă oferă acces la nivelurile superioare.

Cereți îngerului păzitor să se arate. El poate reacționa instantaneu sau puțin mai târziu, ca și când ați fi testat disponibilitatea lui. Îngerii păzitori adesea pur și simplu nu se implică dacă nu începem să comunicăm cu ei iar în timpul meditației, putem bloca toate lucrurile care ne distrag atenția și ne putem concentra doar asupra spiritualului.

3. Acordați atenție numerelor repetate frecvent sau altor semne care se repetă, vise

Parapsihologii spun că repetarea numărului 11 este un semn că îngerul vostru încearcă să vă trimită un mesaj din lumile superioare. Cu cât observi din ce în ce mai mult că numerele din jurul tău se repetă, în special 11, cu atât relația dintre tine și îngerul tău este mai puternică.

Învață să te concentrezi pe aceste semnale. Auzi des aceeași melodie? Ascultă-i conținutul și gândește-te la modul în care rezonează cu ceea ce se întâmplă în viața ta. Ghizii noștri superiori se bucură adesea să comunice cu noi prin astfel de canale.

4. Roagă-ți îngerul păzitor să-ți dea semne într-un vis

Îngerilor le place, de asemenea, să ne trimită informații în vis, când suntem într-o altă realitate, iar întâmplările din viața de zi cu zi nu ne distrag atenția. În stare de somn, este mult mai ușor să fim contactați de puterile superioare. Seara, cereți-i îngerului păzitor să vă dea un semn și asigurați-vă că scrieți tot ceea ce vă veți aminti a doua zi dimineață – poate că în visele voastre veți auzi și veți vedea mesaje cu adevărat importante.

5. Contactați-l pentru ajutor

Niciun înger păzitor nu va interfera cu viața umană, cu excepția cazului în care o persoană îi cere ajutorul. În mod independent, îngerul păzitor acționează doar într-un singur caz: când vă aflați în pericol de moarte. Ca și în viața reală, dacă ai nevoie de ajutor, ar trebui să-l ceri. Dacă aveți o nevoie reală și doriți să fiți ajutați de îngerul vostru păzitor, acesta va încerca să vă contacteze și să vă ofere ajutor. Își dorește cu adevărat să te ajute, așa că simți-te liber să îi ceri sprijinul atunci când ai cu adevărat nevoie.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!