Cum să combați papiloamele de pe gât folosind remedii naturiste

Cum să combați papiloamele de pe gât folosind remedii naturiste

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2022 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Adesea papiloamele sunt localizate pe gât, sub axile și au tendința de a crește. De ce apar papiloamele? Există un remediu accesibil și eficient care vă va ajuta să scăpați de ele – aceasta se poate prepara cu ajutorul pelinului . Iată cum poți prepara diferite tincturi de pelin și uita de papiloame.

Papilomul este un nume general care unește toate formațiunile benigne asemănătoare tumorilor de pe piele. Papiloamele pot apărea și pe membranele mucoase ale nasului, sinusurilor paranazale, vezicii urinare și așa mai departe. Ca atare, papiloamele nu aduc prea multă îngrijorare persoanelor care se confruntă cu ele. Dacă cresc pe părțile vizibile ale corpului, atunci acestea nu devin doar o problemă medicală, ci și o problemă cosmetică.

Pelinul vindecă papiloamele

Cum cresc papiloamele pe gât? Ele sunt de obicei localizate pe suprafețele laterale. Apoi, se deplasează la axilă, deoarece acestea sunt structuri renale. Cel mai adesea, papiloamele cresc în astfel de zone unde pielea transpiră. Următoarea etapă în creșterea papiloamelor: dacă ciupirea radiculară a nervului a mers suficient de departe, atunci papiloamele încep să se deplaseze spre glanda tiroidă.

Papiloame de pe gât și tratamentul lor

Papiloamele, care sunt localizate în zona glandei tiroide, poate arăta că circulația sângelui este perturbată în această zonă a corpului, și poate exista o patologie pronunțată a glandei tiroide.

Pelinul funcționează foarte bine împotriva virusului papiloma, împotriva Trichomonas. Înainte de apariția antibioticelor, oamenii vindecau multe boli cu ajutorul pelinului. Pelinul era folosit sub formă uscată, se făceau decocturi, care se luau pe cale orală.

Pelinul este un ingredient cheie în tinctura anti-papilom și are efect de curățare. Tinctura de pelin ajută la eliminarea agenților patogeni și inhibă infecția virală.

Pentru a obține dispariția papiloamelor, este indicat să urmați o perioadă de aplicare de cel puțin două săptămâni. După această perioadă se face o pauză deoarece pelinul este foarte puternic.

Rețete de tinctură de pelin

1. Tinctură pe bază de ulei vegetal

Luăm semințe de pelin (1 lingură), le mărunțim până ajung la o consistență de pulbere și amestecăm cu 1 pahar de ulei vegetal.

Compoziția se lasă la infuzat timp de 2 zile într-un loc întunecat.

Din această tinctură se ia câte 2 picături de trei ori pe zi. Se recomandă utilizarea înainte de mese. Perioada de tratament recomandată este de până la 1,5 luni – 45 zile, cu 30 de zile pauză.

Această rețetă nu este recomandată copiilor.

2. Tinctură de pelin pe bază de alcool

Luam seminte de pelin (1 lingura). Le măcinăm bine (puteți adăuga și pelin uscat).

Se pune într-un recipient împreună cu alcool/vodcă nediluat (0,5 l) și se lasă timp de 14 zile într-un loc răcoros.

Se recomandă 2 picături de tinctură de trei ori pe zi.

Puteți adăuga tinctura și în cafea, ceai.

Tinctura se păstrează la frigider. Terapia cu tinctură de alcool se face pe o perioadă de 1 lună. Atenție dacă urmează să vă urcați la volan, pentru că vă poate ieși la un test.

3. Tinctură de pelin pe bază de coniac

Se ia un litru de coniac și 2 linguri de pelin uscat bine mărunțit. Se pot folosi și rădăcini tocate.

Se amestecă ingredientele și se toarnă într-o sticlă apoi se lasă la loc răcoros și ferit de lumină timp de 10 zile.

După cele 10 zile, se strecoară tinctura și se păstrează la frigider. Se recomandă 2 picături de tinctură de trei ori pe zi. Terapia cu tinctură de coniac se face pe o perioadă de 1 lună. Atenție dacă urmează să vă urcați la volan, pentru că vă poate ieși la un test.

Contraindicații la utilizarea tincturilor de pelin

  • Reacții alergice la pelin.
  • Probleme ale sistemului digestiv, pH crescut al sucului gastric.

Este important să se evite supradozajul.

În orice caz, este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să utilizați tinctura de pelin.

* Articolul are doar scop informativ și educațional și nu înlocuiește sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional. Consultați-vă întotdeauna medicul pentru orice întrebări pe care le puteți avea despre o afecțiune medicală.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!