Cum să atragi banii ușor în viața ta folosind metoda Feng Shui

Cum să atragi banii ușor în viața ta folosind metoda Feng Shui

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 September 2021 in SpiritualitateViata

În acest articol îți vom arăta cum să atragi banii în viața ta mai repede, mai ușor și în mod constant. Iată câteva sfaturi despre cum să atragi prosperitatea în casa ta, conform filozofiei Feng Shui :

1. Umple-ți casa de lumina naturală

Pentru ca energia pozitivă, norocul, prosperitatea și bogăția să intre mai bine în casă, potrivit Feng Shui, este foarte important ca locuința să fie cât mai luminată, în special în zonele în care îți depozitezi banii.

2. Menține curățenia în casă

Un alt aspect important al atragerii bogăției, conform acestei filozofii orientale, este un spațiu curat și ordonat. Curățenia, după cum bine știi, ar trebui făcută în toată casa, astfel încât energia pozitivă să fie prezentă mereu, însă, zona în care îți depozitezi banii necesită o atenție deosebită, aceasta trebuie să fie mereu perfect ordonată.

3. Evită locurile în care se scurge apa

Potrivit filozofiei Feng Shui, nu este bine să îți depozitezi banii lângă locuri unde se scurge apa, de exemplu în bucătărie lângă chiuvetă. Scurgerea apei, irosirea acesteia, va influența scurgerea bogăției din casă, prin urmare, banii vor începe să dispară. După cum vom vedea mai târziu, acest lucru nu se aplică atunci când apa curge într-un circuit închis, cum ar fi fântânile decorative Zen.

4. Folosiți culorile potrivite

Un aspect foarte important în această filozofie orientală sunt culorile, care pot contribui la îmbunătățirea unui anumit domeniu în viața de zi cu zi sau la afectarea acestuia dacă sunt utilizate incorect. Folosirea culorilor care atrag bani, bogăție și prosperitate în casă în locurile potrivite este un instrument puternic pentru creșterea energiei în acest sens. Însă care este cea mai bună culoare pentru a strânge bani? Vom răspunde la această întrebare în secțiunea următoare mai detaliat.

Culori pentru a atrage bani conform filozofiei Feng Shui

Acestea sunt culorile pe care va trebui să le folosiți dacă doriți să atrageți bani acasă conform acestei filozofii asiatice:

  • Liliac
  • Violet
  • Albastru
  • Auriu
  • Roșu
  • Verde

Cum să atragi banii folosind talismanele Feng Shui

Un alt aspect care trebuie în considerare este ademenirea banilor. În cazul filozofiei Feng Shui, există mai multe puncte benefice: unele dintre ele rezolvă probleme legate de bani, în timp ce altele îmbunătățesc norocul în general. Vă recomandăm următoarele amulete pentru a strânge bani conform filozofiei Feng Shui :

Broasca bogăției în Feng Shui

Se mai numește broască de noroc, prosperitate sau avere. De obicei este reprezentată print-o broască cu trei picioare și cu o monedă în gură, ca în imaginea de mai jos.

Conform acestei filozofii orientale, dacă broasca bogăției este bine plasată, aceasta va contribui la îmbunătățirea aspectelor economice ale casei sau afacerii, iar dacă este plasată într-un loc greșit sau într-o direcție greșită, poate duce la pierderi.

Pentru a poziționa corect broasca de bani, este recomandat să o puneți la intrarea în casă sau lângă ea, dar întotdeauna orientată spre interior, fără a fi cu fața niciodată spre ușă sau fereastră.

Surse de energie Feng Shui

După cum am menționat mai devreme, dacă doriți să strângeți bani, mișcarea apei nu este bună dacă iese din casă, dar mișcarea apei într-un cerc închis este bună. Pentru a face acest lucru, cel mai bine ar fi să folosiți o fântână Feng Shui sau cunoscute și ca fântâni Zen.

Potrivit Feng Shui, energia apei este sinonimă cu viața și este utilizată pentru a obține prosperitate, bogăție și prosperitate, precum și pentru a armoniza și echilibra spațiile casei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!