Cum ne avertizează Îngerul Păzitor? 8 semne pe care le-ai ignorat fără să îți dai seama

Cum ne avertizează Îngerul Păzitor? 8 semne pe care le-ai ignorat fără să îți dai seama

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Fiecare persoană are propriul său înger păzitor. Domnul a numit pe fiecare dintre noi îngerul său ceresc, astfel încât să ne poată proteja sufletele în caz de necaz. Din păcate, ei nu știu cum să comunice în limbajul uman. Deci, în loc de cuvinte simple, el ne trimite semne speciale pe care trebuie să le putem recunoaște.

Astăzi vă voi spune despre 8 semne pe care Îngerii Păzitori ni le trimit ca să ne avertizeze împotriva unui pericol iminent sau chiar apropiat.

1. Visele

Unul dintre cele mai comune moduri în care îngerii noștri cerești comunică cu noi este somnul. Acesta este singurul loc în care Îngerul poate comunica cu noi în limbajul uman. Dar, în acest caz, exprimarea lui este puțin diferită.

Motivul este că într-un vis, aproape totul ne apare într-o formă foarte abstractă și suprarealistă. În acest sens, este întotdeauna foarte dificil să deosebiți Îngerul de restul personajelor care comunică cu noi în vis. De obicei visele în care îngerul comunică cu noi se repet până înțelegem mesajul sau se întâmplă ceea ce vrea să ne anunțe. Fiți atenți la detalii!

2. Întârzieri și accidente

Există momente în viață când ni se pare că totul merge împotriva planurilor noastre. Ne grăbim să ne apucăm de treabă și mașina nu va porni. Vrem să călătorim, dar rămânem blocați în trafic și întârziem la avion. Cu siguranță ați avut cazuri similare în viața voastră.

Dar, de fapt, ar trebui să ne bucurăm că ni se întâmplă astfel de momente. Deseori sunt organizate spre binele nostru de Îngerul Păzitor. Astfel, el ne protejează de un potențial pericol. Cine știe cum ne-ar fi ieșit acea călătorie la serviciu dacă mașina ar fi pornit? Niciodată nu ne dăm seama cum s-ar fi schimbat viața noastră dacă Îngerii Păzitori nu ne-ar fi întârziat încât să nu ajungem la timp într-un loc.

3. Durere bruscă

Uneori simțim dureri ascuțite din senin. Mai mult, trece în câteva secunde și este posibil ca partea dureroasă să nu ne mai deranjeze ani de zile. Astfel de momente se numesc „predicții de impuls”. Dacă în această zi știți că cei dragi trebuie să meargă sau să zboare undeva, sunați-i și sfătuiți-i să amâne călătoria.

Când nu există astfel de persoane dragi, atunci, probabil, durerea i s-a întâmplat unuia dintre ei. Sunați imediat pe toată lumea și întrebați dacă totul este în ordine.

4. Voci puternice

Uneori, Îngerul Păzitor vă poate da un semn prin vocea altei persoane. Dacă mergeți pe stradă și auziți brusc o persoană care vorbește în mod neașteptat în mulțime, cel mai probabil vocea lui se îndreaptă către voi.

Este important să puteți asculta corect această voce. Nu trebuie să te gândești la fiecare cuvânt. Este necesar să ascultați tot ceea ce această persoană are de spus și apoi să înțelegeți ce emoție a fost transpusă în voi.

  • Distracția este în regulă, dar cel mai bine este să mergi la biserică în seara asta.
  • Anxietate – Nu luați decizii mari astăzi. Amână asta până mâine.
  • Furie – du-te urgent acasă și vezi-i pe cei dragi. Au nevoie de tine acum mai mult ca oricând.

5. Cheile care cad

Când plecați într-o călătorie lungă, iar la ieșire, cheile v-au căzut din mâini, cel mai bine ar fi să refuzați o astfel de călătorie. Cu acest semn, Îngerul Păzitor încearcă să vă arate că locul dvs. este acum acasă și că nu ar trebui să mergeți nicăieri. Cel mai bine ar fi să amânați cu o zi plecarea.

6. Pasăre în fereastră

Aproape toți oamenii știu că o pasăre care a lovit o fereastră este un foarte rău augur. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că, de fapt, în acest fel, Îngerul Păzitor vrea să ne salveze de pericol. După ce pasărea a lovit fereastra apartamentului dvs., nu mai ieșiți deloc afară în acea zi. Un semn similar indică faptul că acum cel mai sigur loc este în apartamentul tău.

7. Mâncărime în palmă

Te mănâncă palma dimineață? Îngerul Păzitor vă avertizează că astăzi ar fi mai bine să vă abțineți de la cheltuieli impulsive și neprevăzute. Cel mai bun lucru este să îți pui în ca ca în acea zi să cheltui cât mai puțin, doar pe stricte necesități.

8. Palpitații, respirație accentuată, durere și presiune în piept

Când ceva rău se întâmplă cu cineva drag ție, îngerul încearcă să te atenționeze prin niște senzații foarte puternice în corp, respirația se accentuează, simți o presiune sau căldură în piept, inima o ia razna. Astfel de senzații se pot întâmpla și când partenerul tău te înșală. Îngerul păzitor încearcă să te atenționeze și te face să îl/o cauți sau să îl/o suni chiar în acel moment.

Când cineva încearcă să te păcălească, Îngerul îți va atrage atenția făcându-te să te bâlbâi, sau să nu îți găsești cuvintele.

Fiți atenți la semne, vă pot salva viața! Domnul să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!