Cum ne arată Universul că am luat deciziile corecte

Cum ne arată Universul că am luat deciziile corecte

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 October 2023 in SfaturiSpiritualitate

Dacă nu știi cum să acționezi în viață, cere ajutor de la Univers, iar acesta îți va trimite semne. Noi nu vedem și nu auzim semnele Universului până când nu ne hotărâm să le vedem și să le ascultăm. În momentul în care cerem ajutor, Universul ni-l oferă.

Fii recunoscător pentru acest ajutor și nu-l neglija. Dacă ceri ajutor și apoi nu iei în considerare semnele, Universul s-ar putea supăra și te-ar putea forța să vezi ceea ce ți-a trimis prin semne mai ,,agresive”.

Uneori, oamenii se grăbesc atât de mult încât nu văd nimic în calea lor. Universul trebuie să îi oprească cu forța și să le ofere o pauză sub forma unei boli, astfel încât ei să se oprească, să se odihnească, să-și reevalueze viața, acțiunile și gândurile lor.

Semnele pe care Universul ni le trimite sunt oarecum un joc al atenției. Doar cere de la Univers: “Dă-mi un semn!” Universul începe să joace cu tine, trimițându-ți semne în cele mai neașteptate moduri. Uneori trebuie doar să te uiți literalmente la picioarele tale pentru a observa un semn.

Odată ce îți spui singur că vrei să vezi semne de la Univers, începi imediat să le observi. Sub forma de afișe, cuvinte, inscripții, imagini. Uneori, zgârieturile făcute de un copil pe un gard devin un semn special doar pentru tine. Chiar dacă ai trecut de multe ori pe lângă acea inscripție fără să o observi, în momentul în care ceri ajutor, Universul face în așa fel încât să vezi ceea ce ai nevoie în acel moment.

Cum să recunoști semnele Universului: ele sunt pretutindeni

1. Ploaia.

Ploaia a fost întotdeauna considerată un semn bun atunci când pleci într-o călătorie. Aceasta prezice o călătorie bună. Dacă acumulezi negativitate și furie, ploaia te poate curăța de toată negativitatea acumulată. La fel ca acasă, sub dușul cu apă curentă, ne curățăm de iritare și de resturile de furie acumulate în ziua respectivă.

2. Defecțiuni.

Dacă tehnologia, aparatele electrice, mașina și alte lucruri din viața ta încep să se strice des, Universul îți transmite clar că ești prea concentrat pe bani și carieră. Desigur, obiectele pot avea defecte tehnice, dar dacă observi că în câteva zile se întâmplă mai multe defecțiuni majore, nu ar trebui să ignori acest semn.

Pierderea telefonului poate însemna că ai fost foarte iritat în ultima perioadă și ar trebui să scapi de negativitate și să te relaxezi. Pierderea telefonului este primul pas pentru a scăpa de furie.

3. Găsirea unor lucruri pierdute.

Se întâmplă adesea să-ți pierzi lucruri prin casă și să nu le găsești pentru o perioadă îndelungată. Apoi, brusc, ele apar chiar în fața ochilor tăi. Acest lucru indică faptul că în viața ta apare liniștea și bunăstarea. Răspunsul la întrebarea ta se află la suprafață.

4. Pana de pasăre.

Găsirea unei pene albe de pasăre în oraș semnifică apropierea norocului și protecția forțelor superioare.

5. Păsările.

Atacul unei păsări în parc sau în pădure, strigătul brusc al unei păsări, dacă o pasăre intră în casă sau lovește geamul, indică probleme și boli iminente.

6. Intuiția.

Uneori primim indicații corecte pe care le confundăm cu intuiția noastră. Niciodată să nu respingem primul gând care ne vine în minte într-o anumită situație.

7. Obstacole în cale.

Când ieși din casă și te împiedici dee prag, îți rănești piciorul, rămâi blocat în lift, pierzi autobuzul, ești stropit cu noroi de o mașină sau îți rupi tocul pantofului, pare că destinul se întoarce împotriva ta.

Nu ar trebui să ignori aceste semne. Mai bine renunță în ziua respectivă la luarea deciziilor importante, ia o pauză și analizează situația. Destinul îți oferă o șansă de a-ți corecta greșelile, profită de ea.

8. Numere.

Dacă vezi aceleași cifre de mai multe ori, acest lucru nu este o coincidență. Același lucru se aplică și la aceleași fraze sau aceleași persoane. Universul vrea să îți atragă atenția asupra unui lucru specific.

9. Visele.

Prin vise, Universul trimite diferite mesaje și răspunsuri la întrebările pe care le pui. Uneori, pentru a nu uita visul, este mai bine să-l notezi pe hârtie imediat cum te trezești.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!