Cum îți arată pisica că există energie negativă în casa ta

Cum îți arată pisica că există energie negativă în casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 February 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Pisica este poate una dintre cele mai misterioase creaturi care trăiesc pe Pământ. În cele mai vechi timpuri era venerată ca o zeiță, în Evul Mediu oamenii se temeau de ea, iar astăzi simțim dragoste și afecțiune pentru acest animal frumos.

Chiar și în Egiptul antic, puterea magică a pisicilor era cunoscută. Ei erau păzitorii templelor, protejându-i de jafuri și profanări. S-a crezut că energia pisicilor îi protejează pe oameni de efectele rele ale forțelor întunecate din lume.

Este suficient să observi comportamentul pisicii pentru a înțelege că poate vedea ceea ce este nevăzut ochiului uman. Pisicile sunt capabile să le arate proprietarilor locurile în care se acumulează energie negativă în casa lor.

Cum să determinați dacă o pisică vede energii negative în casa dvs.?

Terapeuții în bioenergie spun că este ușor de aflat dacă există energie negativă în casă. Comportamentul pisicii este un fel de indicator al prezenței energiei negative în casă. Odată ce animalul a simțit-o, se poate holba într-o anumită zonă mai mult timp, chiar dacă nu vedeți nimic suspect sau ceva care ar putea să atragă interesul animalului de companie. Ea nu numai că simte, dar vede și amenințarea energetică.

În locuri în care sunt acumulări de energie negativă în casa dvs., pisica fie va merge în mod constant în jurul cozii, fie invers – le va acorda o atenție specială: mieunat, zgâriat. Pisica va identifica cu ușurință lucrurile care au o energie negativă care îi poate dăuna stăpânilor.

Pisica se comportă în mod similar cu oamenii care vin la tine în vizită și au intenții rele. Dacă animalul dvs. de companie este extrem de neprietenos cu oaspeții, gândiți-vă la motiv. Probabil că musafirul îți dorește rău sau este purtător de energie negativă. Animalele, în special pisicile, se simt foarte bine la oameni și știu să spună cine este bun și cine este rău. În prezența persoanelor rele, pisicile pot refuza să mănânce sau să se joace.

Terapeuții în bioenergie vă sfătuiesc să priviți cu atenție comportamentul animalelor de companie. Acest lucru vă poate salva o mulțime de probleme. De exemplu, dacă o pisică se învârte la picioarele tale când vrei să pleci undeva, renunță la acea călătorie – te anunță că vor fi probleme.

Este un semn rău dacă pisica ta stă întinsă pe masă. Acest lucru prezice pierderea cuiva drag.

Pisica simte a energia negativă

Uneori pisica îți părăsește casa chiar și pentru câteva zile. Cel mai adesea, acest lucru înseamnă că a luat cu ea toată negativitatea care era în casă. Dacă se întâmplă acest lucru, să știi că animalul tău de companie a eliminat problemele și bolile care te amenința, curățându-ți astfel casa de depozitele negative.

Unii oameni cred că pisica nu trebuie lăsată să doarmă în patul proprietarului. Potrivit acestora, acesta este un semn de boală, insomnie, oboseală și chiar tulburări psihice. Majoritatea iubitorilor de pisici nu vor fi de acord cu această afirmație. Dimpotrivă, a dormi lângă un animal de companie care toarce este mai sănătos și mai calm.

S-a dovedit științific că undele sonore emise de prietenii pufoși cu mustață în timpul somnului au un efect calmant și relaxant asupra oamenilor, contribuie la un somn profund, uniform și sănătos și îmbunătățesc starea emoțională și psihologică a unei persoane.

Sunetele emise de pisică atunci când toarce au un efect calmant asupra creierului nostru. Sunt un remediu excelent pentru stres și insomnie. Mulți psihologi sfătuiesc pacienții care suferă de depresie sau nevroză să ia un pisoi ca animal de companie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!