Cum funcționează Legea Bumerangului: Cele 5 reguli principale

Cum funcționează Legea Bumerangului: Cele 5 reguli principale

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 October 2023 in SfaturiSpiritualitate

Legea Bumerangului este considerată una dintre Legile de bază ale Universului. Ea este instrumentul justiției, care totuși nu este scrisă nicăieri. Dar atunci când în viață au loc anumite evenimente, oamenii înțeleg că dreptatea totuși există – Legea Bumerangului își face treaba.

Iată cele 5 reguli principale după care funcționează această lege.

1. Dacă ai făcut ceva rău – primești imediat o reacție în aceeași sferă

De exemplu, o femeie îi fură prietenei sale partenerul. După o perioadă, ea se găsește în aceeași situație, doar că de data asta o altă femeie îi fură ei partenerul (poate să fie același sau altul).

Sau cineva înșală pe altcineva cu o sumă de bani. La un moment dat, persoana care a făcut acea faptă va pierde aceeași sumă de bani sau chiar mai mult.

2. Ai săvârșit o faptă rea – imediat ai pierdut în altă parte

Aici este vorba, de asemenea, de o reacție rapidă din partea Universului. Doar că într-o altă sferă.

De exemplu, ai furat ceva de la o persoană și în scurt timp sănătatea ta s-a deteriorat serios, chiar dacă nu aveai probleme de sănătate înainte.

Sau ai jignit, insultat sau calomniat o persoană nevinovată – imediat încep problemele, mașina se strică, pierzi un lucru important etc.

3. Ai făcut ceva negativ – primești un “răspuns” întârziat

Uneori se întâmplă ca pedeapsa să vină după ani sau chiar decenii.

De exemplu, un băiat a spart în secret ochelarii unui coleg de clasă, pe care acesta i-a lăsat pe bancă în timpul pauzei. După 30 de ani, aceeași situație i se întâmplă lui la locul de muncă – se întoarce de la prânz, iar ochelarii sparți sunt pe podea și nimeni nu recunoaște nimic.

Există și situații mai grave – trădarea prietenilor, pierderi serioase în diverse domenii. ,,Plata” poate veni și în alte sfere ale vieții.

4. Ai ofensat sau trădat o anumită persoană – viața îl aduce pe el în legătură cu tine în circumstanțe diferite

Se întâmplă ca Legea Bumerangului să acționeze într-un mod foarte interesant. De exemplu, când o persoană schimbă rolurile cu cea pe care a ofensat-o. Sau o persoană se află sub controlul celei pe care o ofensa cu ani în urmă.

Astăzi te-ai comportat cu brutalitate, ai râs de cineva, l-ai dat afară și așa mai departe. După un timp, vii la un interviu pentru muncă – iar acel om este responsabil exact pentru resurse umane. Sau ai nevoie de ceva important, și tocmai acea persoană ar putea să te ajute.

E foarte interesant cum se întoarce roata în unele situații din viață.

5. Legea Bumerangului acționează și în direcția pozitivă, nu doar în direcția negativă

Trebuie să ținem minte că viața noastră este o colecție de bumerangi negri și albi. Răul pe care îl faci se va întoarce totuși la tine. Dar, de asemenea, binele pe care îl faci va veni la tine.

Tot articolul am vorbit despre fapte rele, dar trebuie să țineți cont că și faptele bune se vor întoarce, uneori chiar înzecit. Așadar, fă fapte bune, vorbește frumos cu oamenii, ajută atunci când este nevoie, iar Universul te va recompensa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!