Cum funcționează karma generațională: când copiii plătesc pentru păcatele părinților până la a șaptea generație

Cum funcționează karma generațională: când copiii plătesc pentru păcatele părinților până la a șaptea generație

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 July 2023 in SpiritualitateViata

Există karmă transmisă prin moștenire? Copiii plătesc într-adevăr pentru greșelile părinților? Există pași specifici pe care îi poți face în viața ta pentru a ajuta la vindecarea karmei familiei tale?

Consecințele karmice ale eșecurilor părinților tăi cad asupra ta, a copiilor tăi, a copiilor copiilor tăi și așa mai departe până la a șaptea generație.

Karma este transmisă de la o încarnare la alta. Aceasta nu trebuie neapărat să se transmită prin generațiile fizice ale familiei tale, cu excepția cazului în care te reîncarnezi în aceeași linie genealogică, dar karma va fi a ta, indiferent de circumstanțe, și tu decizi cum să o rezolvi.

Legea Universală

Universul funcționează ca un oglindă, iar scopul său este să ne ajute să creștem. Prin urmare, ne reflectă modelele de comportament pe care trebuie să le conștientizăm. Karma nu este o pedeapsă în sine, ci este un mecanism care ne permite să vedem dezechilibrul din noi și să lucrăm cu el. Astfel, Karma este o oportunitate de a experimenta ceva care ne va ghida prin școala aspră, ca mijloc de reevaluare a obiectivelor, comportamentului și înțelegerii noastre.

O modalitate simplă este să faci o altă alegere, ținând cont că cele mai dificile decizii în viață adesea se dovedesc a fi cele mai eliberatoare. Asta înseamnă că fiecare decizie poate fi anulată și transformată în ceva mai înalt.

Fiecare persoană are propria sa karmă

Karma este, de fapt, legea cauzalității. Ceea ce tu sau familia ta ați creat, fie bine, fie rău, se întoarce la voi. Păcatele părinților se transmit copiilor, aceasta fiind legea spirituală a vieții prin karma. Pe de altă parte, atunci când o persoană este cinstită, bună și trăiește o viață spirituală plină, își transmite karma pozitivă următoarelor șapte generații.

Datoria karmică este ceea ce s-a întâmplat într-o viață anterioară și pe care acum o corectezi. Odată ce conștientizăm și înțelegem datoria karmică pe care trebuie să o achităm în această viață, avem oportunitatea de a rupe ciclurile vechi și de a înceta să facem aceleași greșeli din nou și din nou, ceea ce poate aduce în viața noastră un sentiment mai profund de libertate și înțelepciune.

Semnele principale ale datoriei karmice: Te străduiești să eviți necazurile pe cât posibil, dar ele tot te găsesc.

De multe ori, datoria karmică se manifestă în relații, în special în cele toxice și abuzive, la care revii în mod repetat. Prin urmare, va trebui să treci prin această lecție din nou și din nou.
Experimentezi adesea stres, te simți captiv și te învârți mereu într-un cerc de probleme tot mai noi. Asta indică, de asemenea, o datorie karmică.

Karma: cum funcționează legătura cauză-efect

În Univers există legea cauzalității, care uneori este dificil de acceptat și de înțeles. Nu întotdeauna vedem aceste conexiuni sau nu dorim să o facem, iar acest lucru este normal, așa funcționează psihicul nostru, care încearcă să ne protejeze. Nu întotdeauna realizăm imediat cât de mare importanță au faptele noastre, cuvintele spuse, dorințele, gândurile, în special cele din trecut, mai ales atunci când ne referim la trecutul îndepărtat.

Odată ce începeți să vă controlați viața, să fiți conștienți de gândurile și acțiunile voastre, să vă amintiți faptele săvârșite, VEȚI GĂSI IMEDIAT FIRUL, acel fir energetic care a atras acele evenimente, acele persoane în viața voastră. Poate că nu vă plac deloc, puteți simți disconfort sau chiar suferință, întrebându-vă constant în tăcere.

Dacă cineva a suferit în trecut din cauza mâinilor voastre, a cuvintelor voastre, a acțiunilor voastre, acum veți suferi voi, iar gradul acestor suferințe poate fi amplificat. Nu aruncați imediat cu pietre, poate nu vă veți aminti cu adevărat toate aceste episoade, dar legea totuși funcționează.

Ceea ce oferiți se întoarce înapoi, și se întoarce cu o forță uriașă. Fiecare persoană are puterea, dar din păcate, nu toată lumea înțelege asta. Dacă emiteți energie pozitivă, veți primi aceeași energie, dacă emiteți energie distructivă, aceasta vă va distruge întorcându-se înapoi.

Împărtășiți dragoste și lumină, vă rog! În lume există prea mult rău, care trebuie diluat cu ceva bun.

Sper că acum fiecare persoană care a citit asta a realizat că trebuie să fie FOARTE ATENTĂ LA CEEA CE TRIMITE ÎN ACEST UNIVERS. Totul se întoarce, se întoarce multiplicat de mii de ori.

Astfel se creează acea karma, un cuvânt pe care mulți încearcă să-l evite, în timp ce alții încearcă să mențină un echilibru între karma rea și cea bună 🙂

Mai simplu spus, karma este consecința a ceea ce oferiți acestui univers. Energia pe care o emanați poate persista de la o încarnare la alta, oamenii se vor schimba, iar lecțiile se vor repeta până când vor fi învățate.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!