Cum diferă chakrele „feminine” de cele „masculine”

Cum diferă chakrele „feminine” de cele „masculine”

Publicat de Tudor Mihalache pe 24 July 2022 in SfaturiSpiritualitate

Din nou și din nou constatăm că chakrele deschise pot avea un efect pozitiv puternic asupra noastră. Acest lucru ne ajută să captăm energia spirituală de care corpul nostru are nevoie pentru a funcționa corect. Dar deschiderea chakrelor vine și cu riscuri. O chakră deschisă are șanse mari de a atrage și energie negativă.

Prin urmare, protejarea chakrelor deschise este o necesitate. Curățarea chakrelor este la fel de importantă. Acum s-ar putea să vă întrebați de ce este chiar important să deschideți chakrele dacă este riscant?

Ei bine, poate ați găsit deja răspunsul. Chakrele sunt surse vitale de energie. Acestea sunt centrele noastre energetice. Și când aceste centre importante sunt închise, puteți să vă simțiți foarte obosit și epuizat mai mereu.

Cum îți poți da seama dacă chakrele tale sunt închise?!

Singura persoană care poate spune cu adevărat dacă chakrele tale sunt închise sau deschise ești tu. Poți găsi răspunsul pur și simplu analizându-ți starea și întrebându-te cum te simți. Trebuie să conștientizezi dacă te simți obosit în mod constant, dacă pare că sufletul tău este obosit și nu ai suficientă energie pentru a comunica sau chiar a merge.

Să dacă te simți obosit în mod constant și simți că nicio cantitate de somn nu îți poate rezolva situația poate fi un semn că chakrele tale sunt închise.

Puteți lega un lanț de un inel și îl puteți face să funcționeze ca un pendul. Țineți pendulul deasupra chakrei despre care credeți că trebuie deschisă. Un cerc mic poate indica chakrele închise, în timp ce cercurile mari indică chakrele deschise.

Odată ce știi dacă chakrele tale sunt deschise sau nu, nu mai ai niciun motiv să-ți faci griji pentru chakrele tale închise. Primul tău pas a fost deja făcut. Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să te vindeci prin practică.

Rugăciunea și meditația pot ajuta, de asemenea. Chakrele închise nu sunt neobișnuite, așa că nu vă temeți și nu vă panicați. Puteți rezolva oricând această problemă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache