Crezi ca ai intalnit oameni in viata ta din coincidenta sau acestea au avut un scop? Iata cele 5 tipuri de legaturi cosmice

Crezi ca ai intalnit oameni in viata ta din coincidenta sau acestea au avut un scop? Iata cele 5 tipuri de legaturi cosmice

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 October 2018 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Albert Einstein: „Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”.

Nu întâlnim întâmplător oamenii din viața noastră. Fiecare dintre ei au un scop precis. Astfel, Universul ne ajută prin ei. Află 5 tipuri de legături cosmice din viața ta.

Oamenii din viața noastră, coincidențe sau nu?

Uneori, oamenii care vin în viața noastră nu rămân pentru totdeauna.

Alteori, ei vin numai pentru a ne ajuta să învățăm o lecție sau ne atrag atenția asupra unor lucruri pe care nu le vedem.

Fiecare om ar trebui să fie deschis la aceste lecții care vin spre el, fie ele și despre durere.

Drumul pe care-l parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu petale de trandafir, dar este important să mergi înainte și să înveți ceva.

Fiecare pas din viață este o lecție, dar nu trebuie să te mire căci viața în sine este un mister magic iar noi suntem norocoși că Universul ne ajută.

Iată 5 tipuri de relații cosmice pe care le întâlnim

1. Cei care ne trezesc la realitate – Sunt persoane pe care le întâlnim și care trag un semnal de alarmă asupra unui lucru, a unei situații. Nu ne lasă să mergem mai departe înainte de a realiza că trebuie să facem o schimbare care ne va ajuta. Lucrurile se vor desfășura conform planului universal.

2. Cei care ne fac să gândim – Mai întâlnim persoane care ne reamintesc calea pe care ar trebui să o urmăm. Aceștia sunt temporari în viața noastră, dar lasă o schimbare în suflet pe care nu o vom uita.

3. Cei care ne ajută să creștem, să ne dezvoltăm – Un al treilea tip de persoane care vin în contact cu noi, deloc întâmplător, sunt cele care ne ajută să ne dezvoltăm. Ei ne ajută să creștem ca oameni, să vedem și să aflăm lucruri pe care nu le vedeam înainte sau pe care nu le-am fi putut vedea fără ei.

4. Cei care ne creează un loc…undeva – Mai întâlnim oameni care vin în viața noastră pentru a ne face un loc undeva, oriunde avem nevoie. Nu vorbesc prea multe, poate nu le reții numele de fiecare dată. Aceștia pot fi chiar și un străin într-un autobuz care-ți dă locul pe scaun sau să urci, un angajat al unei cafenele care-ți găsește o masă când nu mai sperai.

5. Cei care rămân în viața noastră – Atunci când suntem pregătiți, Universul ne scoate în cale omul potrivit, cel care ar trebui să facă parte din viața noastră. Un om care poate însemna și destinul nostru. Important este să și realizăm acest lucru. Un om care poate fi tot ceea ce ne-am dorit, poate și mai mult. Fiecare om trebuie să aibă răbdare, căci nu poți forța destinul așa ușor.

Acum, când mă înțepenesc în trafic, pierd un lift, mă întorc din drum să răspund la telefon…. adică toate acele lucruri mărunte care mă enervează, mă gândesc că probabil acela este locul în care Dumnezeu vrea că eu să mă aflu în acel moment…

Data viitoare când dimineața ta pare că începe prost, când copiii se îmbracă prea încet, nu găsești cheile mașinii, prinzi toate semafoarele pe roșu, nu te simți supărat sau frustrat.

Dumnezeu este la datorie, datoria de a veghea asupra ta.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!