Cele mai frumoase si realiste sfaturi despre relatii si iubire ale unui psiholog dupa 30 de ani de experienta!

Cele mai frumoase si realiste sfaturi despre relatii si iubire ale unui psiholog dupa 30 de ani de experienta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2019 in Relatii

“Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi inainte.” – Albert Einstein

Mihail Labkovskii este un cunoscut psiholog rus, cunoscut pentru declarațiile sale dure, dar adevărate despre relații și iubire. Având peste 30 de ani de experiență în domeniul psihologiei practice, el a făcut câteva concluzii despre cum experiența salvează și familii și vieți.
Iată câteva dintre cele mai puțin dure sfaturi ale psihologului rus:

Pentru cei care își caută iubirea:

Nimeni nu are nevoie de cei care nu au nevoie de sine însuși. Iar cel care se acceptă așa cum este – trăiește o viață intensă, plină de momente frumoase, în ciuda tuturor problemelor.

Dacă la primele trei întâlniri te simți prost în compania unui bărbat, nu mai accepta o a patra întâlnire. La primele întâlniri, bărbatul se prezintă cum poate el mai bine, iar dacă te simți incomod în compania lui, atunci nu vei fi niciodată fericită alături de el.

Cât ține de femeile tinere, frumoase și de succes, dar care nu-și pot găsi un partener, înseamnă că nu știu să se adapteze unei relații și le este frică de ea.

Niciodată nu trebuie să comunici cu un bărbat însurat. Peștele este vândut în magazinul de pește, iar carnea în magazinul de carne. Nu îți pierde timpul. Acest bărbat nu are nevoie de o soție – el are deja acasă una.

Pentru cei care sunt într-o relație:

Dacă vrei să te căsătorești, te întâlnești sau trăiți deja cel puțin jumătate de an și nu se întâmplă nimic, întreabă o singură dată dacă el își dorește o familie și căsătorie. Dacă bărbatul nu este gata să formeze o familie, spune-i la revedere de la el.

Orice femeie care ani întregi stă acasă și are grijă doar de casă și copii – degradează. Este inevitabil. Până la urmă, bărbatul se va plictisi și va căuta aventură, iar de aici un pas până la divorț.

Dacă simți o presiune în prezența lui, despărțiți-vă. Nu-ți fie frică să fii singură. Niciun bărbat nu merită ca tu să te distrugi pentru el, să te schimbi pentru el, să uiți de dorințele și necesitățile tale. Niciunul!

Totul este simplu: el este așa cum este, tu ești așa cum ești. Ori sunteți împreună, ori vă despărțiți. Și cel mai bine să faceți asta înainte de a naște trei copii și a de lua o casă în rate.

Cel care este sănătos mintal, va avea grijă de sentimentele sale și întotdeauna se va alege pe sine. Nici frumusețea, nici iubirea nu au nevoie de sacrificii. Iar dacă totuși este nevoie de sacrificii, înseamnă că nu este aici locul tău. Pleacă.

Pentru toți

Nu poți să porți o mască toată viața. Este mai dureros să te dezamăgești decât să te arăți de la început așa cum ești.

Oamenii care nu se iubesc pe ei nu sunt capabili să iubească, din acest motiv nu vor avea o relație fericită niciodată.

Trebuie să înțelegi ce se petrece în capul tău. Dacă o femeie spune „Am iubit”, înseamnă că nu mai iubire asta nu a fost, ci o istorie despre un dealer de droguri care i-a livrat dozele necesare de suferință. Despre iubirea adevărată se spune cât de fericit ai fost.

Dacă nu îți place cum el se comportă cu tine, face lucruri care te rănesc, spune-i despre asta o singură dată. Dacă lucrurile nu se schimbă – la revedere!

Un om normal nu va rămâne într-o relație în care nu este respectat. Mai mult decât atât, el nici nu le începe.

Sursa: dozadesuces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!