Ceea ce crezi cel mai mult devine realitatea ta.

Ceea ce crezi cel mai mult devine realitatea ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 January 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieViata

Tot ceea ce se întâmplă în conștiința ta, devina propria ta realitate.

Gândurile sunt ca niște magneți și au o anumită frecvență. Când gândești, gândurile tale sunt trimise în Univers și atrag în mod magnetic tot ceea ce este pe aceeași frecvență. Și ceea ce este trimis în lume se întoarce la sursa sa, iar această sursă ești tu.

Viața dvs. acum este o reflectare a gândurilor din trecut. Viața are atât părți bune și frumoase, cât și părți cărora nu le acordați prea multă importanță. Întrucât atrageți doar lucrurile în care credeți cel mai mult, este foarte ușor să determinați ce păreri aveți despre fiecare aspect al vieții, la urma urmei, a fost întruchiparea lor pe care ați primit-o în cele din urmă.

Dacă doriți să schimbați ceva în viață, schimbați canalul, alegeți o altă frecvență schimbându-vă modul de gândire. Problema este următoarea: majoritatea oamenilor se gândesc la ceva ce nu vor cu adevărat și apoi se întreabă de ce apare acel lucru în viața lor din nou și din nou.

Legea atracției este ca legea naturii. Ea este imparțial și nu face distincție între bine și rău, ea îți ia gândurile și ți le înapoiază sub formă de experiențe și evenimente de viață. Legea Atracției îți oferă exact ceea ce crezi că se va întâmpla.

Credințele de acum îți dictează viața în viitor. Îți creezi propria viață cu gândurile tale. Dacă te gândești încontinuu, participi încontinuu la procesul de creație. Lucrurile în care crezi cel mai mult, lucrurile la care te concentrezi cel mai mult, vor apărea și vor deveni o realitate în viața ta.

Dacă te plângi de ceva, Legea Atracției va asculta și va atrage mai multe situații de care să te plângi în viața ta. Dacă asculți problemele cuiva, te concentrezi asupra lor și empatizezi persoana, este posibil să atragi situații similare în viața ta.

Toată puterea ta de a-ți crea viața depinde numai de tine, de ceea ce gândești acum. Dacă anterior ai avut vreun gând care îți poate aduce probleme, atunci îl poți schimba chiar acum. Poți șterge gândurile vechi înlocuindu-le cu altele pozitive.

Trebuie să înveți să fii conștient de gândurile tale și să le alegi cu atenție. În plus, trebuie să înveți să te bucuri de acest proces, pentru că viața ta este capodopera ta.

Gândurile tale îți determină frecvența, iar sentimentele tale îți spun imediat pe ce frecvență te afli acum. Când te simți la pământ, când ești prost dispus, cazi într-o frecvență care atrage și mai multe lucruri negative, deoarece așa lucrează legea atracției.

Depinde numai de tine să schimbi totul, pentru că doar tu îți alegi gândurile și sentimentele.
Cu cât ești mai pozitiv, cu atât vei atrage mai multe lucruri bune în viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!