Cea mai tare scrisoare de divort. Poate ca nu trebuie judecat totul dupa aparente…

Cea mai tare scrisoare de divort. Poate ca nu trebuie judecat totul dupa aparente…

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 June 2017 in LifeStyle

Draga mea soție,

Iți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc, pentru totdeauna! Ți-am fost fidel timp de 7 ani, însă aceste ultime două săptămâni au fost un adevărat coșmar pentru mine. Azi m-a sunat șeful tău pentru a-mi spune că ți-ai dat demisia și asta a pus capac. Săptămâna trecută am venit acasă cu o tunsoare nouă, ți-am gătit cina și am purtat boxerii din mătase care îți plac ție, iar tu nici măcar nu ai observat. Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus direct în pat. Nu îmi mai spui că mă iubești, nu vrei să te mai ating. Ori mă înșeli ori nu mă mai iubești…indiferent care ar fi varianta, eu plec!

Fostul tău soț!

P.S. Nu încerca să mă cauți! Eu și sora ta ne mutăm împreună in Virginia, să ai o viață minunată!

Răspunsul ei sună cam așa:

Dragul meu fost soț,

Chiar mi-ai bucurat ziua cu această scrisoare! Este adevărat că suntem căsătoriți de 7 ani, însă nu ai fost chiar cel mai bun soț! Am observat noua ta tunsoare, însă arătai ca o femeie, voiai să îți spun asta? Mama m-a învățat ca mai bine să nu spun nimic, decât să spun ceva urât! Atunci când mi-ai gătit cina preferată, probabil că m-ai confundat cu sora mea, eu nu mai mănânc porc de 7 ani! În ceea ce privește acei boxeri, nu le-am dat importanță deoarece eticheta arăta prețul de 200 lei, iar coincidenta era ca sora mea doar ce împrumutase 200 lei, în acea dimineață, de la mine. Eu chiar te-am iubit și credeam că mai este ceva de făcut pentru noi… când am câștigat la loto, 10 milioane de dolari, am simțit nevoia să îmi dau demisia și am cumpărat două bilete, pentru noi, către Jamaica, însă când am ajuns acasă, plecasei deja… totul se întâmplă cu un motiv, așa că sper ca acum să ai tot ceea ce îți dorești! Avocatul m-a asigurat că în urma scrisorii redactate de tine, nu vei primi nimic de la mine… așa că, ai grijă de tine!

Cu drag,

Fosta ta soție, bogată și liberă!

Sursa: pentrusuflet.comDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!