„Cea mai întunecată oră este înainte de zori” sau 5 semne că ești pe punctul de a-ți îndeplini visele

„Cea mai întunecată oră este înainte de zori” sau 5 semne că ești pe punctul de a-ți îndeplini visele

Publicat de Tudor Mihalache pe 24 July 2022 in Spiritualitate

Cu toții ne punem dorințe și așteptăm cu nerăbdare împlinirea lor. Dar timpul trece și așteptarea, în cel mai bun caz, este înlocuită cu dezamăgirea și fraza sacramentală „minunile nu se întâmplă în lume”. În cel mai rău caz, obținem rezultatul direct opus celui imaginat. Au visat la o creștere a salariului, dar au fost disponibilizați, s-au gândit la un „prinț din basm”, iar în loc de un om de vis, soarta, din când în când, alunecă infantilă, egoistă, îngustă la minte. Cum să nu renunți?!

Dar, îți amintești de celebra expresie „cea mai întunecată oră este înainte de zori”? Universul nu este atât de naiv și necugetat încât să ne împlinească imediat dorințele fără a verifica cât de credincioși suntem visului nostru și cât de pregătiți suntem să acceptăm întruchiparea sa materială. Iar perioada în care totul nu merge deloc așa cum s-a visat este timpul testului nostru „pentru păduchi”.

Deci Universul pune întrebarea: „Încă ești sigur/ă?” Și dacă, în ciuda eșecurilor și necazurilor, răspunsul este încă „da”, totul începe să se schimbe, ca prin farmec. Cel mai important lucru în acest moment este să deschizi ochii mai larg pentru a nu rata semnalele Universului că te-a auzit. Sunt absolut sigur că le-ai întâlnit!

Dacă ai început să observi că din când în când ochiul se poticnește la 12:12, apoi la 16:16 etc., ar trebui să știi că Universul dă un semnal că lucrează cu putere și atenție pentru a-ți îndeplini dorința.

Indicii nu mai puțin grăitoare sunt sloganurile de pe panouri publicitare, din reviste sau de pe fluturași care se unduiesc literalmente în ochi.

Intri în mall și primul dintre multele standuri, este L’Oreal cu celebrul lor „Because You’re Worth It” care atrage atenția. Deschizi cutia poștală și primul în mâinile tale este un pliant al băncii, care „ne îndeplinește dorințele”. Porniți televizorul și acolo Toyota vă recomandă insistent „urmează-ți visul”.

Pentru întreaga lume nu există sarcină mai importantă decât să dea viață încrederii în sufletul vostru.

Visele „în mână”

Mulți dintre noi percepem visele ca pe niște jocuri ale subconștientului, fără să le acordăm prea multă importanță. Dar când tu, în diferite variante, vezi că dorința s-a împlinit – nu sunt nimic mai mult decât vise „în mână”: un semn al Universului că ești în pragul unui vis prețuit.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache