Ce vrea un barbat de la o femeie

Ce vrea un barbat de la o femeie

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2017 in Dezvoltare Personala

Ce caută un bărbat la o femeie şi cum poţi să fii iubită perfecta? Se simt, într-adevăr, bărbaţii atraşi doar de curbele feminine, fără să acorde prea multă importanţă şi celorlalte calităţi? Deşi eşti tentată să crezi că toţi bărbaţii sunt la fel, totuşi există multe deosebiri şi între ei. Dacă mai ai dubii, gândeşte-te de câte ori nu ai întâlnit femei care nu pun accent pe frumuseţea fizică şi, totuşi, partenerii lor sunt atraşi puternic de ele. În astfel de momente nu te-ai întrebat de ce tu eşti singură şi ele nu?

Iată ce mistere ascunde mintea unui bărbat şi ce îl atrage la o femeie!

Un supermodel? Nu!

În ciuda faptului că bărbaţii urmăresc atent unduirile noastre, nu înseamnă că tot ce îşi doresc de la noi sunt formele voluptoase. Mulţi dintre ei afirmă că îşi doresc doar să se înţeleagă bine cu o parteneră, pe toate planurile. O femeie cu picioarele pe pământ, atentă la nevoile lor, care oferă înainte de a primi, care nu este materialistă şi capabilă să înţeleagă personalitatea partenerului.

Încrederea în tine atrage un bărbat mai mult decât crezi

Punctul sensibil al multor femei este încrederea în propriile lor calităţi, în special cele fizice.

Schimbă ceea ce nu îţi place la tine, acceptă trăsăturile care nu sunt aşa cum îţi doreşti şi nici nu le poţi schimba. Învaţă să te simţi bine în propria piele şi vei părea mai atrăgătoare decât crezi, scrie divahair.ro. O femeie atragatoare este o femeie care nu are nevoie de aprobarea partenerului pentru a şti cât este de frumoasă. Într-adevar, complimentele te fac să te simţi bine, în timp ce criticile te îndeamnă să te îndoieşti de tine, însă toate acestea nu trebuie sa fie lucrurile după care te ghidezi în viaţă.

Ce caută un bărbat la o femeie într-o conversaţie?

Chiar dacă uneori îţi place să te comporţi copilăros, nu trebuie să faci acest lucru chiar de la prima întâlnire, când vrei să îl impresionezi. Dacă te întrebi ce caută un bărbat la o femeie, trebuie să ţii cont că el îşi doreşte o parteneră inteligentă, care poate să îl incite să o cunoască mai bine doar dintr-o conversaţie. Subiectele banale sunt perfecte pentru pauzele de respiro sau pentru momentele de tranziţie, însă unele mai complexe, care nu nasc neapărat contradicţii, îl vor impresiona.

Spontaneitatea îţi deschide uşa spre inima lui

Unul dintre lucrurile pe care uităm să le facem într-o relaţie este spontaneitatea şi apoi începem să ne întrebăm ce caută un bărbat la o femeie. Îţi aminteşti, probabil, de acele momente când iubitul tău îţi face anumite propuneri, iar tu îl refuzi nonsalant, pentru că nu te simţi pregătită pentru alte experienţe. Şi aici nu este vorba doar despre cele legate de viaţa amoroasa, caz în care poţi să refuzi anumite dorinţe şi să argumentezi bine de ce nu îţi doreşte acele lucruri, ci şi despre hobby-urile lui, pe care ar vrea să le faceţi împreună.

Ce caută un bărbat la o femeie? Perfecţionismul oare?

Deşi ai impresia că îl vei impresiona cu atenţia deosebită pe care o acorzi detaliilor, lucrurile stau exact invers, în special când tendinţa ta de a perfecţiona totul se îndreaptă şi spre acţiunile lui. Mulţi bărbaţi se plâng de relaţiile pe termen lung, în care ei sunt tot timpul criticaţi şi simt că orice ar face, nu reuşesc să-şi mulţumească partenerele. Practic, comportamentul tău îl poate face să creadă că nu îl apreciezi, ceea ce poate avea consecinţe neplăcute pe mai multe planuri. Psihologul John Gottman, un expert renumit în domeniul relaţional şi al căsniciei, a arătat într-un studiu că partenerii care îşi arată periodic aprecierea unul faţă de celălalt sunt mult mai multumiţi de relatţile lor şi reuşesc astfel să-şi salveze legăturile.

Pe urmele se (x) ualităţii…

Atracţia corporală nu se obţine doar cu o lenjerie foarte atragatoare şi mişcări lascive. Într-adevăr, bărbaţii moderni, care caută o aventură, vor fi tentaţi să mângâie cu privirea anumite zone ale corpului tău, însă nu îşi vor menţine interesul după ce îţi vor cunoaşte misterele feminine. Se (x) ualitatea are legatură cu încrederea în tine, cu feminitatea, cu misterul pe care îl emani când clipeşti sau păşeşti, cu modul de a arăta că eşti atrăgătoare fără să dezvălui prea multe dintre frumuseţile tale fizice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!