Ce vrea un barbat de la o femeie

Publicitate

Ce caută un bărbat la o femeie şi cum poţi să fii iubită perfecta? Se simt, într-adevăr, bărbaţii atraşi doar de curbele feminine, fără să acorde prea multă importanţă şi celorlalte calităţi? Deşi eşti tentată să crezi că toţi bărbaţii sunt la fel, totuşi există multe deosebiri şi între ei. Dacă mai ai dubii, gândeşte-te de câte ori nu ai întâlnit femei care nu pun accent pe frumuseţea fizică şi, totuşi, partenerii lor sunt atraşi puternic de ele. În astfel de momente nu te-ai întrebat de ce tu eşti singură şi ele nu?

Iată ce mistere ascunde mintea unui bărbat şi ce îl atrage la o femeie!

Un supermodel? Nu!

În ciuda faptului că bărbaţii urmăresc atent unduirile noastre, nu înseamnă că tot ce îşi doresc de la noi sunt formele voluptoase. Mulţi dintre ei afirmă că îşi doresc doar să se înţeleagă bine cu o parteneră, pe toate planurile. O femeie cu picioarele pe pământ, atentă la nevoile lor, care oferă înainte de a primi, care nu este materialistă şi capabilă să înţeleagă personalitatea partenerului.

Încrederea în tine atrage un bărbat mai mult decât crezi

Punctul sensibil al multor femei este încrederea în propriile lor calităţi, în special cele fizice.

Schimbă ceea ce nu îţi place la tine, acceptă trăsăturile care nu sunt aşa cum îţi doreşti şi nici nu le poţi schimba. Învaţă să te simţi bine în propria piele şi vei părea mai atrăgătoare decât crezi, scrie divahair.ro. O femeie atragatoare este o femeie care nu are nevoie de aprobarea partenerului pentru a şti cât este de frumoasă. Într-adevar, complimentele te fac să te simţi bine, în timp ce criticile te îndeamnă să te îndoieşti de tine, însă toate acestea nu trebuie sa fie lucrurile după care te ghidezi în viaţă.

Ce caută un bărbat la o femeie într-o conversaţie?

Chiar dacă uneori îţi place să te comporţi copilăros, nu trebuie să faci acest lucru chiar de la prima întâlnire, când vrei să îl impresionezi. Dacă te întrebi ce caută un bărbat la o femeie, trebuie să ţii cont că el îşi doreşte o parteneră inteligentă, care poate să îl incite să o cunoască mai bine doar dintr-o conversaţie. Subiectele banale sunt perfecte pentru pauzele de respiro sau pentru momentele de tranziţie, însă unele mai complexe, care nu nasc neapărat contradicţii, îl vor impresiona.

Publicitate

Spontaneitatea îţi deschide uşa spre inima lui

Unul dintre lucrurile pe care uităm să le facem într-o relaţie este spontaneitatea şi apoi începem să ne întrebăm ce caută un bărbat la o femeie. Îţi aminteşti, probabil, de acele momente când iubitul tău îţi face anumite propuneri, iar tu îl refuzi nonsalant, pentru că nu te simţi pregătită pentru alte experienţe. Şi aici nu este vorba doar despre cele legate de viaţa amoroasa, caz în care poţi să refuzi anumite dorinţe şi să argumentezi bine de ce nu îţi doreşte acele lucruri, ci şi despre hobby-urile lui, pe care ar vrea să le faceţi împreună.

Ce caută un bărbat la o femeie? Perfecţionismul oare?

Deşi ai impresia că îl vei impresiona cu atenţia deosebită pe care o acorzi detaliilor, lucrurile stau exact invers, în special când tendinţa ta de a perfecţiona totul se îndreaptă şi spre acţiunile lui. Mulţi bărbaţi se plâng de relaţiile pe termen lung, în care ei sunt tot timpul criticaţi şi simt că orice ar face, nu reuşesc să-şi mulţumească partenerele. Practic, comportamentul tău îl poate face să creadă că nu îl apreciezi, ceea ce poate avea consecinţe neplăcute pe mai multe planuri. Psihologul John Gottman, un expert renumit în domeniul relaţional şi al căsniciei, a arătat într-un studiu că partenerii care îşi arată periodic aprecierea unul faţă de celălalt sunt mult mai multumiţi de relatţile lor şi reuşesc astfel să-şi salveze legăturile.

Pe urmele se (x) ualităţii…

Atracţia corporală nu se obţine doar cu o lenjerie foarte atragatoare şi mişcări lascive. Într-adevăr, bărbaţii moderni, care caută o aventură, vor fi tentaţi să mângâie cu privirea anumite zone ale corpului tău, însă nu îşi vor menţine interesul după ce îţi vor cunoaşte misterele feminine. Se (x) ualitatea are legatură cu încrederea în tine, cu feminitatea, cu misterul pe care îl emani când clipeşti sau păşeşti, cu modul de a arăta că eşti atrăgătoare fără să dezvălui prea multe dintre frumuseţile tale fizice.

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Azi, acum. Nu mâine, nu într-o bună zi…

Publicitate

Această povestioară te va ajuta să reflectezi. Continuă să citeşti, merită efortul.

Un prieten a deschis sertarul dulapului soţiei sale şi a ridicat un pachet învelit în hârtie de mătase:

– Acesta , a spus, nu este un simplu pachet, e lenjerie.

A aruncat hârtia de împachetat şi a observat mătasea rafinată şi dantela.

– Ea a cumparat această lenjerie prima dată când am fost la New York, acum 9 ani. Nu a folosit-o niciodată. A păstrat-o pentru o ocazie deosebită. Bine… cred că aceasta este ocazia.

S-a apropiat de pat şi a aşezat lejeria lângă celelalte haine pe care urma să le ducă la pompele funebre. Soţia lui tocmai murise. Întorcându-se spre mine îmi spuse:

– Nu păstra nimic pentru o ocazie deosebită, fiecare zi trăită este o ocazie deosebită.

Încă mă mai gândesc la aceste cuvinte… deja mi-au schimbat viaţa.Acum citesc mai mult şi fac curat mai puţin. Mă aşez pe terasă şi admir priveliştea fără să observ buruienile grădinii. Petrec mai mult timp cu familia şi prietenii şi mai puţin la servici. Am inţeles că viaţa trebuie să fie un cumul de experienţe de care să te bucuri, nu o luptă pentru a supravieţui.Nu mai pastrez nimic. Folosesc paharele de cristal zilnic. Îmi pun paltonul nou pentru a merge la cumpărături, dacă aşa decid şi aşa am chef. Nu mai pastrez cel mai bun parfum pentru ocaziile speciale, ci îl folosesc oricând am chef.

Frazele “Într-o bună zi…” şi “Una din zilele acestea…” încep să dispară din vocabularul meu.

Dacă ceva merită văzut, auzit sau făcut, vreau să văd, să aud sau să fac acum.

Nu sunt sigur ce ar fi făcut soţia prietenului meu dacă ar fi ştiut că nu va mai apuca ziua de mâine, zi pe care noi toţi o ignorăm într-o măsură destul de mare. Cred că ar fi telefonat celor din familie şi prietenilor apropiaţi. Poate că şi-ar fi sunat câţiva din vechii prieteni pentru a-şi cere scuze pentru eventuale supărări din trecut şi să se împace cu ei.

Aceste lucruri nefăcute sunt cele care m-ar supăra dacă aş şti că am orele limitate.

Aş fi suparat că nu mi-am văzut prieteni buni, pentru că urma să îi contactez “Într-una din zilele astea…”.

Publicitate

Supărat că nu am scris anumite scrisori pe care mă gândeam să le scriu “Într-o bună zi…”.

Supărat şi trist pentru că nu le spusesem fraţilor şi copiilor mei ce mult îi iubesc.

Acum încerc să nu întârzii, să nu reţin şi să nu păstrez pentru mine nimic din ce, împărtăşit, ar aduce râsete şi veselie vieţilor noastre.

Şi în fiecare zi imi spun că este o zi deosebită, fiecare oră, fiecare minut este deosebit.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Clopoțeii de vânt

”Se povestește că, odată, cu mult timp în urmă, trăia retras în munții din China, un maestru.

Era vesel tot timpul, le zâmbea tuturor celor care îi ieșeau în cale. Unul dintre elevii lui, curios fiind să afle cum de maestrul este tot timpul fericit, l-a întrebat:

– Maestre, de unde acest zîmbet continuu pe chipul tău?

– De la clopoțeii de vânt, răspunse maestrul.

– Cum așa?

– De fiecare dată când sună clopoțeii de argint de la poarta mea, mă cuprinde o bucurie fără margini! Înseamnă că vine cineva… Și sosirea cuiva, fie și doar a vântului, mă umple de fiecare dată de fericire…

Gândind că ar avea în ei ceva magic, într-o noapte elevul hotărî să fure clopoțeii. Îi duse în casa lui, îi așeză la poartă și așteptă ca miracolul să se producă. Dar nu simți nimic, cănd aceștia sunară… Ba mai mult, după o săptămână sunetul clopoțeilor începu să îl enerveze din cale afară!

Când totul deveni insuportabil, cuprins de remușcări, se duse înapoi la maestrul său, să-i înapoieze clopoțeii. Își ceru de nenumărate ori iertare, și când fu sigur că maestrul l-a iertat, îi puse întrebarea care îl frământa:

– De ce la mine nu se întămpla nimic, atunci când sună clopoțeii? De ce nu apare bucuria pe care o văd la tine?

– Dragul meu, îi răspunse maestrul, unde ai așezat tu clopoțeii?

– La poarta casei mele, maestre!

– Ei, vezi? Trebuia să-i așezi la poarta sufletului tău…”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet