Ce personalitate arboricola sacra ai in functie de data nasterii!

Ce personalitate arboricola sacra ai in functie de data nasterii!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 January 2020 in Astrologie

Sistemul de astrologie celtica este unul dintre cele mai vechi din lume, fiind bazat pe legatura puternica dintre copaci (considerati “fiinte” intelepte) si trasaturile de personalitate ale oamenilor.
Cand vine vorba despre astrologie, cea celtica este bazata pe ideea ancestrala conform careia data la care ne-am nascut este cea care ne influenteaza personalitatea si comportamentul.

Sistemul de astrologie celtica bazat pe legatura dintre personalitate si copaci a fost dezvoltat datorita conexiunii puternice dintre ciclurile Pamantului si cunostinta sacra detinuta de batranii copaci, izvoare nesecate de intelepciune.

Astfel, folosindu-ne de sistemul de astrologie celtica putem sa asociem “trasaturile” diversilot copaci cu tipul nostru de personalitate, cu natura noastra umana, reusind sa aflam cine suntem cu adevarat si sa ne exploram spiritualitatea.

Mesteacanul (24 decembrie – 20 ianuarie)

Ca tip de personalitate, Mesteacanul este Infaptuitorul.

Daca te-ai nascut influentat de energia acestui semn din sistemul de astrologie celtica esti o persoana ambitioasa ce are abilitatea de a-i motiva pe cei din jur. Cauti intotdeauna sa iti largesti orizonturile si sa iti indeplinesti aspiratiile. Stii sa iesi in fata atunci cand este nevoie si dai viata zicalei “omul sfinteste locul”.

Compatibilitate cu nativii din Vita de Vie si Salcie.

Scorusul (21 ianuarie – 17 februarie)

Ca tip de personalitate, Scorusul este Ganditorul.

Sistemul de astrologie celtica recunoaste Scorusul ca fiind filosoful din acest zodiac. Daca posezi energia acestui copac, esti o fire vizionara cu idealuri inalte. Desi pari rece la exterior, esti o persoana pasionala si iubitoare. De asemenea, oamenii din jurul tau sunt vrajiti de caracterul tau si perspectiva unica de a privi viata.

Compatibilitate cu Iedera si Gherghinul.

Frasinul (18 februarie – 17 martie)

Ca tip de personalitate, Frasinul este Incantatorul.

In sistemul de astrologie celtica, cei nascuti sub semnul Frasinului sunt ganditori, plini de imaginatie, intuitivi, dar si firi artistice in mod natural. Daca te-ai nascut sub acest semn, esti o persoana ce se inspira din natura si inspiri la randul tau oamenii din jur cu personalitatea ta incantatoare.

Compatibilitate cu Salcia si Trestia.

Aninul (18 martie – 14 aprilie)

Ca tip de personalitate, Aninul este Sfatuitorul.

Daca te-ai nascut sub semnul Aninului esti o persoana sarmanta ce alina sufletele tuturor din jur. Sfaturile tale sunt cele mai bune si de aceea oamenii care te inconjoara vor fi fascinate de personalitatea ta. Te motiveaza actiunea si rezultatele pe care le obtii in urma interactiunii cu semenii. Esti, de asemenea, increzator in propriile forte si molipsesti cu starea ta de bine,

Compatibilitate cu Gherghinul, Stejarul, dar si cu Mesteacanul.

Salcia (15 aprilie – 12 mai)

Ca tip de personalitate, Salcia este Observatorul.

Daca in sistemul de astrologie celtica esti Salcie, esti guvernata de Luna, fiind un caracter mistic, creativ si intuitiv. Esti cel mai rabdator semn al zodiacului si posezi o perspectiva realistica asupra vietii. Umiesti persoanele din jur prin inteligenta iesita din comun si abilitatea de a-ti aminti cele mai mici detalii. Puterea perceptiei te ajuta sa stralucesti ca persoana.

Compatibilitate cu Mesteacanul si Iedera.

Gherghinul (13 mai – 9 iunie)

Ca tip de personalitate, Gherghinul este Iluzionistul.

Gherghinul din sistemul de astrologie celtica este o persoana complexa. Desi la exterior pare un caracter comun, de fapt ascunde o personalitate vulcanica, creativa si pasionala. Ca si nativ al acestui semn, esti un foarte bun ascultator si ajuti oamenii sa scape de ce au pe suflet. Intuitia este cel mai mare aliat al tau.

Compatibilitate cu Frasinul si Scorusul.

Stejarul (10 iunie – 7 iulie)

Ca tip de personalitate, Stejarul este Protectorul.

Daca in sistemul de astrologie celtica esti reprezentat de Stejar, inseamna ca esti o persoana puternica, increzatoare in propriile forte si care isi asuma responsabilitatea asupra faptelor. Iti place sa protejezi persoanele dragi si sa le insufli atitudinea ta pozitiva. Generos si empatic, esti cel mai gentil semn din zodiac.

Compatibilitate cu Frasinul si Trestia. Se armonizeaza bine cu Iedera.

Ilicele (8 iulie – 4 august)

Ca tip de personalitate, Ilicele este Dominatorul.

In sistemul de astrologie celtica, Ilicele are un statut regal. Nobila, puternica si sensibila, persoana din acest semn accepta orice provocare si depune toate eforturile pentru a trece de obstacolele vietii. Desi de multe ori pare un caracter arogant, acest lucru se datoreaza simplului fapt ca este increzator in propriile forte si isi demonstreaza abilitatile cu usurinta.

Compatibilitate cu Frasinul si Socul.

Alunul (5 august – 1 septembrie)

Ca tip de personalitate, Alunul este Inteleptul.

Daca esti influentat de energia Alunului, esti o persoana inteligenta , organizata si eficienta. Esti intotdeauna bine informata, atenta la detalii, insa si obsedata de control. Iti plac regulile, insa de multe ori tu esti cea care le faci, nu cea care le urmeaza. Ai abilitati analitice si vei fi atrasa de stiintele exacte.

Compatibilitate armonioasa cu Gherghinul si Scorusul.

Vita de vie (2 septembrie – 29 septembrie)

Ca tip de personalitate, Vita de Vie este Imprevizibilul.

O persoana nascuta sub acest semn va avea un caracter flexibil, insa si imprevizibil. Desi vor fi deseori indivizi indecisi, acest lucru se datoreaza faptului ca pot intelege ambele fete ale unei povesti si empatizeaza de ambele parti. Exista totusi si arii ale vietii de care sunteti mereu siguri – arta, muzica si mancarea.

Compatibilitate cu Salcia si Alunul.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie)

Ca tip de personalitate, Iedera este Supravietuitorul.

Daca te-ai nascut sub acest semn, vei reusi sa treci peste orice obstacol si vei fi o persoana plina de compasiune ce pretuieste momentele petrecute alaturi de cei dragi. Ai un caracter perseverant si o gratie iesita din comun. Mai mult, ai tendinta sa fii o persoana spirituala, carismatica si sociabila. Oamenii din jur sunt cei care iti dau puterea sa reusesti tot ce iti propui.

Compatibilitate cu Stejarul si Frasinul.

Trestia (28 octombrie – 24 noiembrie)

Ca tip de personalitate, Trestia este Judecatorul.

Ca si persoane, nativii Trestie stiu cum sa pastreze un secret si au abilitatea de a intelege lucrurile in profunzimea lor, dand la o parte straturile superficialitatii. Daca te-ai nascut sub acest semn, vei iubii oamenii deoarece ei reprezinta o diversitate de intelesuri pe care trebuie sa le interpretezi. Vei fi un arheolog, jurnalist ori detectiv de exceptie!

Compatibilitate cu Trestia, Frasinul si Stejarul.

Socul (25 noiembrie – 23 decembrie)

Ca tip de personalitate, Socul este Cautatorul.

In sistemul de astrologie celtica, Socul este o persoana ce iubeste libertatea si are inclinatii filosofice. Daca esti nascut sub acest semn celtic, vei avea un caracter sincer, extrovertit si rebel. Vei fi de multe ori judecat gresit deoarece ai tendinta sa fii retras, in ciuda personalitatii extrovertite.

Compatibilitate cu Aninul si Ilicele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!