Ce nu stiu femeile despre barbati

Ce nu stiu femeile despre barbati

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 September 2017 in SfaturiViata

Oricât de uşor de ghicit ar putea să pară bărbaţii, uneori sunt ceva mai complicaţi. Şi deşi au o intuiţie renumită, se pare că femeile nu ştiu chiar tot.

1. Să te enervezi pe bărbaţi că nu sunt în stare să ghicească ce ai tu în minte e ca şi cum te-ai enerva că nu poţi să zbori. Este inutil şi, din punctul lor de vedere, fizic imposibil să-ţi descifreze cotloanele minţii, scrie csid.ro.

2. Da, bărbaţii o găsesc pe Jessica Alba super sexy. Iar uneori sunt destul de nătăfleţi, încât să recunoască acest lucru.

3. Nu le cere să-ţi înţeleagă fetişul pentru pantofi. Nici nu se compară cu ceea ce înţeleg ei prin fetiş.

4. Nu ţi-ar spune-o dar, deşi arăţi bine şi naturală, machiajul te face într-adevăr mai frumoasă.

5. Ai observat că bărbaţii arareori se ceartă cu prietenii lor? De asta sunt atât de frustraţi când se ceartă cu tine. Bărbaţilor nu le plac conflictele.

6. Dai importanţă hainelor de un infinit de ori mai mult decât bărbaţii. De fapt, dacă ai intra pe uţă complet dezbrăcată, cu siguranţă nu vei auzi nici un argument dezaprobator din partea lor.

7. Femeilor nu le place să fie abordate în public, nu vor să-şi dea întâlniri online, nu vor să meargă la “întâlniri oarbe”. Şi atunci, cred că ar trebui să îi anunţăm pe sărmanii bărbaţi dacă preferăm să ne trimită porumbei-mesageri, pentru că dragii de ei se simt deja copleşiţi.

8. Bărbaţii ar decreta dacă ar putea o zi pe lună sau, şi mai bine, una pe an, în care să primească toate reproşurile. Şi apoi să scape!

9. Să pregăteşti masa pentru un bărbat echivalează cu “efortul” lui de a-ţi aduce flori. Doar că e nevoie de mai mult timp şi efort. Dar bărbaţii apreciază. Şi chiar dacă n-o arată, îţi sunt recunoscători.

10. Bărbaţilor le plac de fapt toate numele de răsfăţ pe care le inventezi pentru ei. Doar că preferă sa le păstrezi pentru momentele de intimitate, în nici un caz să nu le pomeneşti în faţa amicilor lui!

11. Doar pentru că stau cu ochii pironiţi în revistele pentru bărbaţi, nu înseamnă că îşi şi doresc acele femei. Nu pentru mult timp, cel puţin.

12. Mai mult de jumatate dintre barbati isi schimba asternuturile inainte de prima intilnire. Deh, sint optimisti!

13. Cind barbatii isi agata degetul mare de buzunarele sau gaicile pantalonilor, de fapt isi „inrameaza” mindria. E un fel de a spune „Uite ce barbat sint eu…” si de a-ti cistiga atentia.

14. Unii barbati se folosesc de prietenii lor mai curajosi pentru a porni conversatii cu fete, pentru ca mai apoi sa intervina in discutie sub pretextul ca salveaza situatia. Foaaarte inspirat…!

15. Ei spun ca locul de munca si scoala sint cele mai bune locuri in care-si pot intilni potentiala partenera, abia apoi urmeaza barurile, intilnirile aranjate sau petrecerile.

16. Barbatii musculosi sint predispusi catre flirt sau au mai multe partenere decit cei mai fara… „patratele”, iar asta pentru ca sint considerati a avea un nivel al testosteronului mai ridicat.

17. Cei mai multi barbati sustin ca e mai important ca o tipa sa aiba un chip frumos decit un trup perfect.

18. Mai putin de un sfert dintre barbati spun ca daca afla numarul unei tipe, cu siguranta o vor suna.

19. O noua abordare a regulii celor trei zile: daca la prima intilnire simt o atractie, 97% dintre barbati vor suna in primele 72 de ore, nu dupa expirarea acestui interval.

20. Pentru a tine legatura in primele zile de dupa prima intilnire, cei mai multi barbati prefera sa vorbeasca la telefon, in loc sa comunice via SMS.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!