Ce înseamnă aceste 7 simboluri în vise

Ce înseamnă aceste 7 simboluri în vise

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in SpiritualitateViata

Uneori ne trezim atât de brusc dintr-un vis ciudat, frumos sau înfricoșător, încât ne întrebăm dacă mintea noastră încearcă să ne pregătească pentru un ceva care se va întâmpla în viitor. Dar este măcar posibil ca visele să ne avertizeze despre viitoare situații plăcute sau neplăcute din viața noastră?

Cei mai mulți specialiști spun că visele nu pot indica viitorul, deoarece în vise se poate întâmpla orice, poți visa chiar și că te căsătorești cu un personaj din desenele animate, acest lucru este imposibil în viața reală. Cu toate acestea, există șapte simboluri care sunt destul de comune în visele fiecăruia dintre noi.

Iată care sunt semnele și ce simbolizează ele:

1. Dinți lipsă

Dacă îți lipsesc dinții din gură în timpul unui vis, înseamnă că ai o problemă cu stima de sine. Nu îți place aspectul tău și vrei să îl schimbi. Dacă în timpul unui vis îți cad dinții în timp ce vorbești, acesta este un semn că vocea ta nu este auzită, adică cuvântul tău nu este important, nici la locul de muncă, nici acasă.

2. Bani

În ceea ce privește banii în vis, există mai multe scenarii posibile. Poți câștiga la loto sau îți poți pierde toate economiile. Chiar dacă cele mai plăcute vise sunt cele în care câștigi mulți bani, acesta poate fi un semn de anxietate.

Dacă visezi bancnote sau monede, încearcă să ai grijă de banii tăi, poate că ai fost victima unui furt sau a jocurilor de noroc. Poate că creierul tău încearcă să-ți spună că este timpul să îți reorganizezi cheltuielile.

3. Examene

Aproape că nu există ceva mai rău pentru un elev sau un student, decât să viseze că pică la un examen. Aceste vise sugerează stresul post-traumatic asociat cu eșecul la persoanele care au ambiții ridicate pentru educație.

4. O spargere a casei

Nici măcar într-un vis nu este plăcut ca cineva să intre în casa ta neinvitat. Acasă este spațiul tău personal, în care te simți în siguranță și ești în cea mai mare armonie. Așadar, dacă cineva sau ceva îți invadează acest spațiu în somn, înseamnă că în subconștientul tău consideri că spațiul tău personal este pus în pericol.

5. Nuditate publică

Dacă nu ești nudist și ideea de a-ți arăta corpul în fața străinilor nu te deranjează, înseamnă că acest vis îți spune că ți-e rușine de ceva în viața reală.

6. Naștere

Visele despre naștere pot fi șocante, mai ales dacă nu ai avut niciodată un copil în viața reală sau dacă ești bărbat, desigur. Primul gând care le vine multor femei în minte după trezire este că sunt însărcinate, dar în majoritatea cazurilor nu este confirmat.

Nașterea în vis înseamnă că creierul tău trece printr-o perioadă creativă, în care dă viață unei idei noi. Dacă bebelușii sunt gemeni, este posibil să fi într-un conflict creativ. Cel mai probabil jumătatea stângă a creierului vă spune că trebuie să mai așteptați, în timp ce jumătatea dreaptă este convinsă că ești gata să acționezi.

7. Paralizie

Cei care suferă de paralizie în timpul somnului sunt adesea descriși drept „pe jumătate treji și pe jumătate adormiți”. De cele mai multe ori, acești oameni sunt împovărați de sentimentul că sunt „blocați” în corpul lor, nu se pot mișca, vorbi și, în cele mai grave cazuri, nu pot respira. Mulți oameni spun că visează creaturi demonice care stau pe pieptul lor.

Deși paralizia recurentă în timpul somnului este clasificată ca o tulburare de somn, ea poate apărea atunci când corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Studiile arată că poate fi un semn al unor probleme de sănătate ascunse, cum ar fi tulburările de sănătate mintală sau chiar narcolepsie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!