Cateva lucruri simple pe care femeile le asteapta de la un barbat

Cateva lucruri simple pe care femeile le asteapta de la un barbat

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in LifeStyle

Ce vor femeile? Așa suna întrebarea la care toți oamenii din lume ar vrea să răspundă. În ciuda credinței că femeile nu pot fi mulțumite ori satisfăcute niciodată, lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par a fi.

Așadar, ce vor femeile de la bărbați? Iată o scurtă listă:

1. Spontaneitate

Să fii spontan nu înseamnă că trebuie să petreci fiecare week-end într-o țară nouă. Nu înseamnă că în fiecare noapte ar trebui să îi cânți la geam. La fel, o cadă cu șampanie ar putea părea superfluă. Poți însă arăta spontaneitate când este vorba de lucruri mici. Invită-o la un dans în timpul unei plimbări sau scrie un text neașteptat. Fetelor le place să ghicească ce se va întâmpla în continuare.

2. Mai multă persistență

Când ea spune „nu”, ea nu vrea să spună chiar „nu”. Cu toate acestea, NU nu înseamnă nici „da” sau „poate”. Uneori, cuvintele unei femei nu înseamnă nimic. Și asta nu pentru că nu ar ști ce doresc – din contră! Ceea ce doresc femeile este un om care va arăta persistență și va dovedi că „da” este singurul răspuns posibil la oferta sa.

3. Inspirație

Orice femeie este gata să devină fanul cel mai devotat sau chiar un întreg grup de sprijin pentru iubitul ei. Prin urmare, ea se așteptă la aceeași atitudine în schimb. Oricare ar fi femeia, este important să arăți interes sincer despre viața ei. Visează să devină actriță? Începeți propria afacere? Șansele ei de a atinge obiectivul se vor dubla dacă îi vei repeat o singură expresie: „Eu cred în tine”.

4. Simțul umorului

Cine a spus că femeilor le plac barbații serioși probabil că a glumit, iar bărbații lipsiți de simțul umorului au și crezut asta. Chiar și oamenii de știință au demonstrat că râsul este unul dintre cele mai puternice afrodisiace naturale. Așadar, glumiți mai des, dar amintiți-vă că există lucruri despre care nu trebuie să glumiți. De exemplu, rochia ei, coafura sau familia.

5. Atenție și îngrijire

Doar nu merge prea departe. Nu o urmări, nu o suna de 100 de ori pe zi și nu trimite un milion de mesaje. Câteva întrebări simple și sincere îi vor spune că îți pasă foarte mult. Nu uita să întrebi cum a fost ziua ei, cum se simte, ce vrea și ce gândește ea. Femeile au nevoie de întrebări ca și de aer. Și mai au nevoie să fie ascultate!

6. Sprijin

Fiecare avem zile dificile în care vrem doar să renunțăm la toate, să ne îngropăm fața într-o pernă și să plângem toată ziua. Cu toate acestea, știința spune că femeile sunt mult mai emoționale, sunt mai des triste, melancolice sau chiar intră în depresie. Motive suficiente să aibă lângă ele un umăr pe care să plângă și pe cineva care să-i promită că totul va fi bine.

7. Sinceritate

Este un lucru atât de evident încât nici nu ar trebui menționat. Cu toate acestea, nu subestima cât de mult femeile au nevoie de onestitate de la bărbați. Dacă vrei să petreci o seară nu cu ea, ci cu prietenii, spune-i asta. Nu apela la scuze stupide despre cât de multe trebuie să faci. Orice femeie știe să discearnă adevărul de minciună, indiferent cât de nesemnificativ ți-ar părea. Spune întotdeauna adevărul.

8. Respect

Dacă te gândești încă la femei ca jumătatea slabă a omenirii, atunci nu știi absolut nimic despre ele, iar acesta este un punct slab pentru tine. Ele sunt capabile să lucruri frumoase și să inspire. Ele vin cu idei grandioase și le implementează. Ele le pot face pe oameni fericiti. Femeile își cunosc propria valoare și se așteaptă la același lucru de la tine. Nu uita să repeți mai des cât de mult o apreciați și ce înseamnă cu adevărat pentru tine. Vei vedea fericirea chiar lângă colț.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!