Când inima ta este grea și sufletul tău obosit, citește acest lucru

Când inima ta este grea și sufletul tău obosit, citește acest lucru

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2021 in De SufletLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Știu ce simți atunci când ești epuizat emoțional. Când încerci să le explici altora, și nu iese nimic din asta. Cum să găsești cuvintele pentru „Simt totul atât de profund, dau atât de mult încât uneori rămâne un vid în interior?”

Parcă te trezești obosit dimineața, pentru că nu puteai să dormi, deoarece la ora 3 dimineața erai acoperit de singurătatea familiară cu care te-ai obișnuit deja.

Și îi privești pe toți cei din jur care se întreabă ce faci greșit. Te întrebi de ce nu te poți simți mai puțin. Dorind să nu mai fii atât de emoțional. Gelos pe acei oameni cărora nu le pasă de nimeni în afară de ei înșiși și nici nu vă puteți imagina cum este.

Există oameni care iubesc atât de mult, se îngrijorează atât de mult și se dăruiesc celorlalți până la ultima picătură, încât ei înșiși nu mai au nimic.

Există oameni care dăruiesc bucăți din ei înșiși pentru a-i face pe ceilalți să se simtă împliniți.

Există oameni care arată o forță de nezdruncinat atunci când îi ajută pe ceilalți, dar nu își dau seama cum să se ajute singuri.

Aceștia sunt aceiași oameni care își ascund lacrimile despre care nu știi.

Aceștia sunt aceiași oameni care se simt singuri în mulțime.

Aceștia sunt aceiași oameni care se uită la alte cupluri și se gândesc că, când va fi așa cu la ei.

Știu că cu cât mai mulți oameni au încredere în tine, cu atât ai mai puțină încredere în ceilalți. Ai învățat să te bazezi doar pe tine.

Știu că te-ai săturat să încerci atât de mult.

Toată lumea crede că acest lucru este firesc pentru tine, dar nu este așa.

Uneori crezi că ceva nu este în regulă cu tine, de ce iubești atât de mult. Dar nu știi cum este diferit.

Oamenii te admiră, neînfricat, iubitor, grijuliu, dar nu văd cât de obosiți sunt ochii tăi, cât de epuizată este credința ta, cât de enormă a devenit singurătatea ta.

Vreau să știi că nu ești ca toți ceilalți. Vreau să știi că sunt mândru de puterea ta. Într-o zi, totul va da roade și veți întâlni pe cineva care vă va umple în același mod în care îi umpleți pe ceilalți.

Până atunci, încearcă în continuare. Continuați să vă țineți de orice bucată de credință pe care o mai aveți.

Continuă să fii tu însuți și nu te schimba. Ai ceva foarte rar. Fii tu însuți și într-o zi singurătatea vei întâlni pe cineva care va privi în ochi și îți va spune: „În sfârșit te-am găsit!”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!