Bombă de vitamine pentru organism: îl consum de 2 ori pe an și practic nu mă îmbolnăvesc

Bombă de vitamine pentru organism: îl consum de 2 ori pe an și practic nu mă îmbolnăvesc

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 October 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Corpul nostru are nevoie de suficiente vitamine și minerale pentru a funcționa corect. Și noi, la rândul nostru, trebuie să avem grijă de asta. Dar pentru asta nu este nevoie să alergi la farmacie și să cumperi un complex de vitamine sub formă de pastile, deoarece produsele cu care suntem obișnuiți sunt pline cu elemente benefice. Și se pare că a fost descoperit un adevărat remediu de vitamine și minerale.

Vă vom împărtăși o rețetă pentru un amestec minunat pentru sănătate și vă vom spune câteva detalii despre beneficiile fructelor uscate .

Mix de fructe uscate

Acesta chiar este un amestec precum un combustibil însă pentru imunitate! Oferă o încărcătură de vivacitate pentru întreaga zi, normalizează activitatea inimii și, de asemenea, purifică sângele și întărește sistemul imunitar. Să învățăm cum să pregătim acest amestec miraculos.

INGREDIENTE

  • 300 g nuci
  • 300 g caise uscate
  • 300 g smochine
  • 300 g prune uscate
  • 300 g stafide
  • 2 linguri de miere
  • 2 lămâi

Apoi totul este simplu: clătiți fructele uscate cu apă caldă, uscați-le puțin, apoi dați totul printr-o mașină de tocat carne (împreună cu coaja, dar fără semințe). Amestecați totul cu miere și puneți-l într-un borcan de sticlă.

Compoziția amestecului nu se limitează doar la această listă de produse, puteți adăuga alte nuci. Cu siguranță vor fi benefice.

Păstrați amestecul într-un loc răcoros. Se consuma câte o lingura pe zi, de preferat dimineața, înainte de masă. Dacă ai probleme cu imunitate și ești adesea bolnav, poți crește doza la 2-3 linguri pe zi.

Ia zi de zi din acest amestec până se termină, apoi fă o lună de pauză.

Astfel îți poți întări sistemul imunitar și poți uita ce sunt răcelile. Dacă analizați fiecare ingredient din acest remediu, devine clar că acesta este cel mai bun amestec de vitamine pentru sănătate.

Caise uscate

Aceste fructe uscate conțin o cantitate mare de magneziu, potasiu, fier, vitamina B5, pectină. În plus, caisele uscate sunt bogate în acizi organici care elimină metalele și radionuclizii din corpul nostru.

Caisele uscate sunt benefice pentru boli de inima, anemie, probleme de vedere și întăresc excelent sistemul imunitar. În plus, ajută la îndepărtarea blocajului vaselor de sânge și are un efect de întinerire.

Smochine

Avantajele sunt că smochinele uscate au un efect benefic asupra digestiei, sistemului nervos și muscular. Este benefic să consumați smochine în sezonul bolilor virale, tusei și bronșitei. Boabele de smochin sunt capabile să reducă temperatura, deoarece au proprietăți antipiretice.

Smochinele uscate au fost consumate multă vreme pentru sindromul de mahmureală, deoarece, potrivit unor cercetări, are calitatea unui afrodisiac.

Prune

O altă bombă cu vitamine. Prunele conțin fibre, acizi organici, multe vitamine și minerale. Acest fruct ajută în cazul bolilor cardiovasculare, ca n cer ului și hipertensiunii arterială. Prunele au o mulțime de proprietăți benefice, despre care se poate vorbi foarte mult timp.

Stafide

Acestea sunt o sursă ideală de energie. Stafidele conțin potasiu, fier, mangan, magneziu, fibre și, de asemenea, vitaminele B1, B2, B5. Stafidele sunt recomandate pentru afecțiuni ale sistemului nervos și boli cardiovasculare. Sunt folosite ca agent profilactic pentru anemie, boli ale rinichilor și ficatului.

Nuci

Probabil că nu există nicio persoană care să nu știe despre beneficiile nucilor. Conțin cea mai mare cantitate de antioxidanți care ajută eficient la întărirea sistemului imunitar. Consumul regulat de nuci reduce riscul de a dezvolta ca n cer si boli cardiovasculare.

Miere

Mierea este folosită în bolile cauzate de bacterii, viruși sau ciuperci. Ajută la normalizarea metabolismului și la întărirea sistemului imunitar. Acest produs miraculos vindecă bine rănile, tăieturile și arsurile. Nutrienții pe care îi conține ajută la normalizarea acidității sucului gastric și la îmbunătățirea digestiei. Mierea are un efect pozitiv asupra sistemului nervos și îmbunătățește calitatea somnului.

Amestecul conține și miere și lămâie, ale căror beneficii au fost deja menționate de mai multe ori. Imaginează-ți doar cât de sănătos este amestecul acestor fructe uscate! Acest amestec este un produs unic și foarte benefic care activează procesele metabolice.

Acest amestec tonifică și întărește corpul, ajutând la restabilirea forței.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!