„Apreciază oamenii care știu să vadă trei lucruri în tine: tristețea care se ascunde în spatele unui zâmbet, dragostea ascunsă în spatele furiei și…”

„Apreciază oamenii care știu să vadă trei lucruri în tine: tristețea care se ascunde în spatele unui zâmbet, dragostea ascunsă în spatele furiei și…”

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

De-a lungul vieții, fiecare persoană are parte atât de momente frumoase, cât și de momente mai puțin plăcute. Cel mai important este să putem învăța din experiențele pe care ni le aduc diferite situații, pentru ca acestea să nu se repete în viitor, sau invers, dacă sunt situații bune, să se repete.

Iată câteva zicale care îți vor fi utile în diverse situații din viață:

1. Imaginează-ți că viața ta este un tren. În cel mai bun caz, vei fi ca un conductor și vei deține controlul asupra lui. În cel mai rău caz, îți imaginezi că ești pasager. Niciodată să nu te gândești că stai întins pe șine!

2. Apreciază oamenii care știu să vadă trei lucruri în tine: tristețea ascunsă în spatele unui zâmbet, dragostea ascunsă în spatele furiei și motivul tăcerii tale.

3. Învață să ignori oamenii care nu te plac. Există două tipuri de oameni care nu te plac: fie sunt proști, fie invidioși. Proștii te vor iubi într-un an, iar invidioșii vor muri fără să învețe vreodată secretul bunăstării tale.

4. Prețuiește fiecare secundă a vieții. Iubește, dacă îți este dor – spune, dacă cineva te-a supărat – uită, nu pierde timpul cu ură, pentru că avem atât de puțin timp de trăit, hai să trăim în pace.

5. În timp ce te gândești dacă ești sau nu pe calea cea bună cu o persoană, ea vrea să meargă oriunde cu tine.

6. Oamenii puternici vorbesc față în față. Oamenii slabi își deschid gura murdară numai pe la spate. Când deodată dorința de a trăi a dispărut.

7. Când ești lovit din toate părțile, viața e grea și totul a devenit brusc indiferent pentru inimă… Ai răbdare și crede că totul va trece!

8. Nu-ți fie frică să-i pierzi pe cei cărora nu le-a fost frică să te piardă.

9. Ce este averea? Bogăția este sănătatea unei mame, respectul tatălui, loialitatea prietenilor și iubirea unei persoane dragi.

10. Destinul nu este o chestiune de șansă, ci o chestiune de alegere. Nu trebuie să-l așteptați, trebuie să îl creezi.

11. Dacă ai un gând inteligent și vrei să-l notezi, este un aforism, iar dacă te gândești cum să-l implementezi, este un gând cu adevărat inteligent.

12. Nu asculta pe nimeni, tu ai propria ta părere, ai capul tău, gândurile și ideile tale, planurile tale de viață. Mergi pe drumul tău indiferent de ceea ce spune lumea în spatele tău. Au vorbit, vorbesc și vor vorbi mereu. Nu ar trebui să-ți faci griji pentru asta. Visează și zâmbește mai des.

13. Bărbatul care i-a dat soției sale aripi nu va purta niciodată coarne!

14. Nu trebuie să-ți fie frică de nimic. Asumă-ți riscuri, nu contează dacă mai greșești, în acest fel înveți. Asta e viața.

15. Nu este o regulă care zice că o persoană care a crescut un fiu, a îngrijit o casă sau a plantat o roșie este un bărbat adevărat. De cele mai multe ori este o femeie obișnuită.

16. Gândurile inteligente vin doar după ce toate prostiile au fost spuse.

17. Îl vei întâlni peste 20 ani pe cel pe care îl considerai prinț când aveai 18 ani și vei înțelege ce binecuvântare a fost că nu ai rămas cu gândul la el…

18. Nu îți fie teamă să spui cuvinte calde și să faci fapte bune. Cu cât pui mai multe lemne în foc, cu atât mai multă căldură se va întoarce la tine.

19. Există o categorie de oameni care te vor iubi mereu, indiferent de natura ta complexă, aceea sunt părinții, apreciază-i.

20. Oricât de puternică ar fi o femeie, ea își dorește un bărbat mai puternic decât ea. Nu pentru ca el să-i limiteze libertatea, ci pentru ca femeia să nu fie nevoită să fie puternică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!