Alege una din figuri si afla ce personalitate ai!

Alege una din figuri si afla ce personalitate ai!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2022 in Personalitate

Alege una dintre figurile de mai jos pentru a afla cu rapiditate ce tip de personalitate ai. Aceste figuri au fost concepute de către un psiholog, fiind testate pe oameni din întreaga lume o perioadă lungă de timp. Pe măsură ce se primea feedback ele au fost modificate atât în ceea ce priveşte culoarea şi forma şi apoi testate din nou până s-a obţinut o formă finală extraordinar de eficientă. Figurile de mai jos reprezintă cele 9 tipuri de bază ale personalităţii.

Figura 1

Independent | Nonconformist | Libertin

Ai nevoie de multă libertate şi nu îţi permiţi să te ataşezi astfel încât să poţi lua decizii liber de orice constrângeri. Ai înclinaţii artistice atât la serviciu cât şi în timpul liber. Uneori nevoia de libertate te determină să acţionezi contrar a ceea ce se aşteaptă de la tine.

Modul tău de viaţă este individualist. Nu vei imita niciodată orbeşte ceea ce este general acceptat; dimpotrivă, vei caută să trăieşti în conformitate cu propriile idei şi convingeri, chiar dacă asta înseamnă să înoţi împotriva curentului.

Figura 2

Dinamic | Activ | Extrovertit

Eşti capabil să îţi asumi riscuri şi să te implici în totalitate în schimbul unei munci variate şi interesante. Prin contrast, rutina are asupra ta un efect paralizator.

Ceea ce îţi place cel mai mult este să joci un rol activ în evenimentele care te înconjoară. Astfel îţi vei putea satisface necesitatea de a acţiona.

Figura 3

Cu picioarele pe pământ | Echilibrat | Armonios

Adopţi un stil natural şi eşti atras de tot ceea ce este simplu. Oamenii te admiră întrucât eşti cu picioarele pe pământ şi se pot baza pe tine.

Le oferi celor apropiaţi securitate şi spaţiu de exprimare. Eşti perceput că o persoană caldă şi atentă. Respingi tot ceea ce este strident şi artificial. Ai tendinţa de a fi sceptic în faţa efemerităţii modelor. Pentru tine hainele trebuie să fie practice şi elegante într-un mod neostentativ.

Figura 4 

Profesional | Pragmatic | Încrezător

Îţi iei viaţa în mâini şi ai mai multă încredere în propriile tale puteri decât în noroc. Rezolvi problemele într-un mod practic, fără complicaţii inutile. Priveşti realist ceea ce se întâmplă şi nu ai ezitări. La serviciu ţi se dau mari responsabilităţi întrucât colegii ştiu că se pot baza pe tine.

Forţa de care dai dovadă se va răsfrânge şi asupra celor din jur făcându-i mai siguri pe ei înşişi. Nu eşti niciodată mulţumit până când ideile tale nu au fost puse în practică.

Figura 5

Pacifist | Diplomat | Neagresiv

Eşti tolerant şi în acelaşi timp diplomat. Îţi faci prieteni fără greutate, păstrând în acelaşi timp spaţiul tău privat şi independenţa. Din când în când îţi place să te retragi pentru a medita la înţelesul lucrurilor. Asta nu te face însă un singuratic. Trăieşti în pace cu tine însuţi şi cu lumea şi apreciezi viaţa şi ce are ea de oferit.

Figura 6

Fără griji | Ludic | Vesel

Îţi place să fii liber şi spontan. Încerci să te bucuri cât mai tare de tot ce are viaţa de oferit, conform zicalei: “Nu ai decât o viaţă de trăit.”

Eşti foarte curios şi deschis la tot ceea ce este nou; schimbarea te face să înfloreşti. Nimic nu este mai rău decât să te simţi încorsetat. Tot ceea ce este în jurul tău este un joc care îţi poate crea o surpriză plăcută.

Figura 7

Romantic | Visător | Emotiv

Eşti o persoană sentimentală. Refuzi să vezi lucrurile numai din punct de vedere raţional. Ceea ce simţi este la fel de important pentru tine ca şi ceea ce gândeşti. Consideri că visele sunt o parte esenţială a vieţii.

Respingi oamenii care iau în derâdere romantismul şi se comportă numai raţional. Respingi tot ceea ce constrânge bogata ta varietate de stări şi emoţii.

Figura 8

Analitic | De încredere | Sigur

Ceea ce ai mai preţios este capacitatea ta rapidă de înţelegere. Obişnuieşti să aduni mici bijuterii de raţionamente pe care să le dezvălui că un prestidigitator de câte ori interlocutorul le trece cu vederea.

Cultura joacă un rol esenţial în viaţa ta. Ţi-ai format un stil propriu, care este elegant şi diferit de moda actuală. Idealul tău, care îţi ghidează întreaga viaţă, este să te bucuri de plăcerile pe care le are de oferit cultura. Îţi place să te înconjori de oameni care au un anumit grad de cultură.

Figura 9 

Introspectiv | Raţional | Analitic

Deseori iei la întrebări ceea ce este în jur şi pe tine însuţi. Mult mai des decât ceilalţi oameni. Deteşti superficialitatea. Preferi să fii singuri decât să faci conversaţii de complezenţă. Dar relaţiile pe care le ai cu prietenii sunt strânse, ceea ce îţi oferă liniştea şi armonia de care ai nevoie pentru a te simţi bine.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!