Alege una din figuri si afla ce personalitate ai!

Publicitate

Alege una dintre figurile de mai jos pentru a afla cu rapiditate ce tip de personalitate ai. Aceste figuri au fost concepute de către un psiholog, fiind testate pe oameni din întreaga lume o perioadă lungă de timp. Pe măsură ce se primea feedback ele au fost modificate atât în ceea ce priveşte culoarea şi forma şi apoi testate din nou până s-a obţinut o formă finală extraordinar de eficientă. Figurile de mai jos reprezintă cele 9 tipuri de bază ale personalităţii.

Figura 1

Independent | Nonconformist | Libertin

Ai nevoie de multă libertate şi nu îţi permiţi să te ataşezi astfel încât să poţi lua decizii liber de orice constrângeri. Ai înclinaţii artistice atât la serviciu cât şi în timpul liber. Uneori nevoia de libertate te determină să acţionezi contrar a ceea ce se aşteaptă de la tine.

Modul tău de viaţă este individualist. Nu vei imita niciodată orbeşte ceea ce este general acceptat; dimpotrivă, vei caută să trăieşti în conformitate cu propriile idei şi convingeri, chiar dacă asta înseamnă să înoţi împotriva curentului.

Figura 2

Dinamic | Activ | Extrovertit

Eşti capabil să îţi asumi riscuri şi să te implici în totalitate în schimbul unei munci variate şi interesante. Prin contrast, rutina are asupra ta un efect paralizator.

Ceea ce îţi place cel mai mult este să joci un rol activ în evenimentele care te înconjoară. Astfel îţi vei putea satisface necesitatea de a acţiona.

Figura 3

Cu picioarele pe pământ | Echilibrat | Armonios

Adopţi un stil natural şi eşti atras de tot ceea ce este simplu. Oamenii te admiră întrucât eşti cu picioarele pe pământ şi se pot baza pe tine.

Le oferi celor apropiaţi securitate şi spaţiu de exprimare. Eşti perceput că o persoană caldă şi atentă. Respingi tot ceea ce este strident şi artificial. Ai tendinţa de a fi sceptic în faţa efemerităţii modelor. Pentru tine hainele trebuie să fie practice şi elegante într-un mod neostentativ.

Figura 4 

Profesional | Pragmatic | Încrezător

Îţi iei viaţa în mâini şi ai mai multă încredere în propriile tale puteri decât în noroc. Rezolvi problemele într-un mod practic, fără complicaţii inutile. Priveşti realist ceea ce se întâmplă şi nu ai ezitări. La serviciu ţi se dau mari responsabilităţi întrucât colegii ştiu că se pot baza pe tine.

Publicitate

Forţa de care dai dovadă se va răsfrânge şi asupra celor din jur făcându-i mai siguri pe ei înşişi. Nu eşti niciodată mulţumit până când ideile tale nu au fost puse în practică.

Figura 5

Pacifist | Diplomat | Neagresiv

Eşti tolerant şi în acelaşi timp diplomat. Îţi faci prieteni fără greutate, păstrând în acelaşi timp spaţiul tău privat şi independenţa. Din când în când îţi place să te retragi pentru a medita la înţelesul lucrurilor. Asta nu te face însă un singuratic. Trăieşti în pace cu tine însuţi şi cu lumea şi apreciezi viaţa şi ce are ea de oferit.

Figura 6

Fără griji | Ludic | Vesel

Îţi place să fii liber şi spontan. Încerci să te bucuri cât mai tare de tot ce are viaţa de oferit, conform zicalei: “Nu ai decât o viaţă de trăit.”

Eşti foarte curios şi deschis la tot ceea ce este nou; schimbarea te face să înfloreşti. Nimic nu este mai rău decât să te simţi încorsetat. Tot ceea ce este în jurul tău este un joc care îţi poate crea o surpriză plăcută.

Figura 7

Romantic | Visător | Emotiv

Eşti o persoană sentimentală. Refuzi să vezi lucrurile numai din punct de vedere raţional. Ceea ce simţi este la fel de important pentru tine ca şi ceea ce gândeşti. Consideri că visele sunt o parte esenţială a vieţii.

Respingi oamenii care iau în derâdere romantismul şi se comportă numai raţional. Respingi tot ceea ce constrânge bogata ta varietate de stări şi emoţii.

Figura 8

Analitic | De încredere | Sigur

Ceea ce ai mai preţios este capacitatea ta rapidă de înţelegere. Obişnuieşti să aduni mici bijuterii de raţionamente pe care să le dezvălui că un prestidigitator de câte ori interlocutorul le trece cu vederea.

Cultura joacă un rol esenţial în viaţa ta. Ţi-ai format un stil propriu, care este elegant şi diferit de moda actuală. Idealul tău, care îţi ghidează întreaga viaţă, este să te bucuri de plăcerile pe care le are de oferit cultura. Îţi place să te înconjori de oameni care au un anumit grad de cultură.

Figura 9 

Introspectiv | Raţional | Analitic

Deseori iei la întrebări ceea ce este în jur şi pe tine însuţi. Mult mai des decât ceilalţi oameni. Deteşti superficialitatea. Preferi să fii singuri decât să faci conversaţii de complezenţă. Dar relaţiile pe care le ai cu prietenii sunt strânse, ceea ce îţi oferă liniştea şi armonia de care ai nevoie pentru a te simţi bine.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Personalitate

In intelepciunea indiana veche erau 20 de reguli de aur care te face fericit

Publicitate

Înţelepciunea străveche indiană oferă 20 de reguli de viaţă, un cod etic din înţelepciunea plenară a unei populaţii vizionare. Codul etic al indienilor din America de Nord ne poate inspira toate schimbările importante şi gândirea despre viaţă.

Trezeşte-te odată cu soarele şi roagă-te. Rugaţi-vă singuri. Rugaţi-vă des. Universul vă va auzi rugăciunile la un moment dat.

Fiţi toleranţi faţă de cei care şi-au pierdut calea. Ignoranţa, mânia şi gelozia provin din sufletele pierdute. Rugaţi-vă să-şi găsească din nou calea cea dreaptă.

Găseşte-te pe tine. Nu permite celorlalţi să-ţi dirijeze calea. Este doar calea ta! Restul poate merge cu tine, dar nimeni nu poate merge în faţa ta.

Fii atent la oaspeţii din casa ta. Oferă-le cele mai bune mâncăruri, patul cel mai bun, fii corect şi atent cu ei.

Nu luaţi ceea ce nu vă aparţine, indiferent dacă este vorba de comunitate, natură sau cultură. Nu meriţi ceva dacă nu l-ai câştigat. Nu este al tău.

Respectaţi tot ce este pe Pământ: oamenii, animalele şi plantele.

Respectaţi părerea celorlalţi, dorinţele şi cuvintele lor. Nu-i întrerupeţi niciodată pe ceilalţi în timp ce vorbesc, nu îi contraziceţi, nu râdeţi de ei. Fiecare trebuie să aibă dreptul la opinia personală.

Nu vorbiţi niciodată de rău alte persoane. Energia negativă pe care o trimiteţi va reveni de trei ori mai puternică.

Toţi oamenii fac greşeli. Fiecare greşeală poate fi iertată.

Gândurile negative creează boala minţii, a corpului şi a spiritului. Practicaţi optimismul.

Natura nu este a noastră, ea face parte din noi. Natura este parte a familiei noastre globale.

Copiii sunt viitorul. Plantează iubire în inimile lor, creşte-i cu înţelepciune şi învaţă-i despre viaţă. În timp ce cresc, oferiţi-le spaţiul de care au nevoie.

Evitaţi să provocaţi suferita în inimile oamenilor. Durerea se va întoarce la tine.

Fii mereu cinstit.

Menţine-ţi echilibrul. Mental, spiritual, emoţional şi corporal. „Eu“ trebuie să fie puternic, curat şi sănătos. Invită-ţi corpul să-şi revigoreze mintea. Creşte-ţi spiritualitatea pentru a-ţi vindeca rănile emoţionale.

Decideţi conştient ce veţi fi şi cum veţi fi, cum veţi acţiona şi veţi sta în spatele acţiunilor voastre. Fii responsabil de propriile acţiuni.

Respectaţi intimitatea şi spaţiul personal al altora. Nu interfera în trăirile altora, mai ales nu în spaţiul sacru şi spiritual. Este interzis.

Fii sigur pe tine. Nu puteţi să aveţi grijă şi să îi ajutaţi pe ceilalţi dacă nu vă îngrijiţi şi dacă nu vă ajutaţi pe voi mai întâi.

Respectaţi convingerile religioase ale altora. Nu îi forţaţi pe alţii să creadă în religia voastră.

Împărtăşeşte-ţi fericirea.

Publicitate

Buddha este o figura legendara ce a fondat in India religia ce ii poarta numele. Ca si alte religii, invataturile sale sunt centrate pe ideea de armonie interioara si aceste doctrine continua sa rezoneze cu inimile a milioane de oameni.

Iata 25 de lectii de la Buddha ca sa iti depasesti grijile.

Pacea vine din interior. Nu o cauta in afara ta.

Cand mintea este pura, bucuria te urmareste asemeni umbrei ce nu te paraseste niciodata.

Suntem creati de gandurile noastre. Devenim ceea ce gandim.

Secretul sanatatii atat pentru minte cat si pentru corp este sa nu-ti para rau pentru trecut, sa nu te ingrijorezi pentru viitor si sa traiesti cu intelepciune in prezent.

Furia e ca un carbune incins pe care il tii in mana cu intentia de a-l arunca asupra cuiva. Dar tu esti primul care se arde.

Scopul in viata este sa-ti gasesti scopul si sa i te dedici din adancul inimii.

Un prost care isi recunoaste prostia este intelept, insa un prost care se crede intelept este adevaratul prost.

In fiecare dimineata ne nastem din nou. Ceea ce facem astazi conteaza cel mai mult.

Nu exista un foc mai puternic decat pasiunea, rechin mai vorace decat ura, niciun torent mai nestavilit decat lacomia.

Fericirea nu depinde de cine esti sau ce faci. Depinde, in totalitate, de ceea ce gandesti.

Nu vei fi pedepsit pentru furia ta, vei fi pedepsit de furia ta.

Pentru a intelege totul trebuie sa uiti totul.

Mai bine sa te inseli de o mie de ori confundand un ticalos cu un sfant decat sa te inseli o singura data crezand ca un sfant este un ticalos.

Nu poti opri ura cu ura; doar cu dragoste poti sterge ura.

Ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit.

Secretul existentei este sa depasesti teama. Nu-ti fie teama de ce vei deveni, viitorul nu poate fi schimbat insa prezentul poate fi mai linistit.

Nu exista o cale catre fericire. Fericirea este calea.

Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala.

Fericirea nu va ajunge la cei care nu apreciaza ceea ce au deja.

O mie de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare, iar viata lumanarii nu se va scurta. Fericirea nu se reduce niciodata daca este impartasita.

Poti tine otrava in mana doar daca nu esti ranit. Otrava nu ataca pe cineva care nu poate fi ranit. Nu exista rau pentru cel care nu face niciodata rau.

Chiar si un om inteligent se va prosti fara dezvoltare personala.

In loc de o mie de cuvinte, mai bine numai unul, dar care-aduce Pacea.

Fantanarii aduc apa la suprafata si o dirijeaza unde vor; fauritorii de sageti prelucreaza nuiele; tamplarii cioplesc o bucata de lemn; omul intelept se modeleaza pe sine insusi.

Cucereste-te pe tine insuti si vei castiga o mie de batalii.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Viata