Alege o imagine cu un apus de soare le care ai vrea sa il privesti si afla ce spune acesta despre tine!

Alege o imagine cu un apus de soare le care ai vrea sa il privesti si afla ce spune acesta despre tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 September 2018 in Teste de Personalitate

Din punct de vedere psihologic, apusul poate sa reprezinte ocazia ideala de a oferi cateva momente linistite de autointrospectie.

Apusul… momentul din zi cand ne lasam coplesiti de frumusetea naturii si indulciti de razele caldute ale soarelui care se ascunde sub orizont.

Testul apusului – IMAGINEA 1

Motto: Chiar si daca esti pe calea corecta, vei fi depasit daca stai pe loc. – Will Rogers

Pentru tine, cele mai importante valori in viata sunt dragostea si prietenia. Esti o persoana introvertita si gasesti dificil sa te deschizi celorlalti. Persoanele care iti intra in inima pot fi insa sigure de prietenia si devotiunea ta. Alte doua puncte forte ale tale sunt rabdarea si spiritul analitic.

Testul apusului – IMAGINEA 2

Motto: Uitat-te la vrabiute; ele nu stiu ce vor face in urmatorul moment. Haideti sa traim fiecare clipa!

2. Spiritul energic, independenta si dorinta de a evolua sunt principalele tale caracteristici, atuuri care te recomanda in postura de leader autentic. In dragoste iti place sa cuceresti mai degraba decat sa fii cucerit/a si nu renunti niciodata.

Iubesti libertatea si dorinta ta este aceea de a trai fara limite si compromisuri, dorind sa ai toatala stapanire asupra destinului tau.

Testul apusului – IMAGINEA 3

In mijlocul oricarei probleme se afla si o oportunitate. – Albert Einstein

3. Intuitia si inteligenta sunt atuurile tale: ai capacitati logice uimitoare ceea ce iti permite sa inveti cu repeziciune orice lucru nou. Esti de altfel, o persoana extrem de curioasa si preferi sa te afli in situatii dinamice si provocatoare.

O alta mare calitate a ta este faptul ca nu ai frica de esec. Atitudine care te inobileaza cu multe performante nemaipomenite in viata. Te pasinoeaza mai degraba drumul catre succes decat vcitoria in sine. Esti o persoana foarte placuta si apreciata de catre cei din jur si o constanta sursa de motivatie pentru acestia.

Testul apusului – IMAGINEA 4

Motto: Cel mai bun prieten si cel mai mare dusman este in noi insine.

4. Idealismul, succesul si intuitia te caracterizeaza; esti o persoana pozitiva si cu aspiratii inalte. Iti place sa traiesti o viata imbelsugata si fericita, asa incat te concentrezi foarte tare in directia satisfacerii acestei nevoi de bine.

Iti plac provocarile si esti un spirit liber gata oricand sa isi asume un nou drum incitant in viata.

Testul apusului – IMAGINEA 5

Nu exista niciun drum regal spre o reusita. Fa lucrurile cu rabdare, pas cu pas. Ceea ce creste repede se usuca la fel de repede. Ce creste incet rezista.

5. Pragmatismul, siguranta si concretetea te caracterizeaza. Nu esti o persoana fatalista si crezi cu tarie ca tot ceea ce ti se intampla depinde doar de tine; lucrezi cu devotament pentru atingerea tuturor obiectivelor tale marete si nu te lasi batuta niciodata. Te afli intr-o continua cautare a perfectiunii in absolut toate aspectele vietii si stii cu tarie ca aceasta poate fi obtinuta.

Iata de ce precizia, fermitatea si verticalitatea sunt asepecte care te definesc, te ajuta si impun respect pe oriunde ai trece.

Testul apusului – IMAGINEA 6

Motto: Traieste fiecare zi ca si cand viata ta abia inceput!

6. Esti o persoana determinata, carismatica si spontana: iti place sa incerci viata in toate aspectele sale si sa dai absolut tot ceea ce este mai bun din tine, in fiecare zi.

Nu te dai inapoi de la nicio provocare, mottoul care iti conduce viata fiind „mai bine sa ai remuscari decat regerete”. Iubesti simplitatea lucrurilor si urasti persoanele false care incearca sa impresioneze cu orice pret. In schimb, te inconjori de persoane cu un sistem de valori bine de valori, sincere si autentice, persoane care te inspira si iti dau forta de viata.

Sursa: garbo.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!