Alege o imagine cu un apus de soare le care ai vrea sa il privesti si afla ce spune acesta despre tine!

Publicitate

Din punct de vedere psihologic, apusul poate sa reprezinte ocazia ideala de a oferi cateva momente linistite de autointrospectie.

Apusul… momentul din zi cand ne lasam coplesiti de frumusetea naturii si indulciti de razele caldute ale soarelui care se ascunde sub orizont.

Testul apusului – IMAGINEA 1

Motto: Chiar si daca esti pe calea corecta, vei fi depasit daca stai pe loc. – Will Rogers

Pentru tine, cele mai importante valori in viata sunt dragostea si prietenia. Esti o persoana introvertita si gasesti dificil sa te deschizi celorlalti. Persoanele care iti intra in inima pot fi insa sigure de prietenia si devotiunea ta. Alte doua puncte forte ale tale sunt rabdarea si spiritul analitic.

Testul apusului – IMAGINEA 2

Motto: Uitat-te la vrabiute; ele nu stiu ce vor face in urmatorul moment. Haideti sa traim fiecare clipa!

2. Spiritul energic, independenta si dorinta de a evolua sunt principalele tale caracteristici, atuuri care te recomanda in postura de leader autentic. In dragoste iti place sa cuceresti mai degraba decat sa fii cucerit/a si nu renunti niciodata.

Iubesti libertatea si dorinta ta este aceea de a trai fara limite si compromisuri, dorind sa ai toatala stapanire asupra destinului tau.

Testul apusului – IMAGINEA 3

In mijlocul oricarei probleme se afla si o oportunitate. – Albert Einstein

3. Intuitia si inteligenta sunt atuurile tale: ai capacitati logice uimitoare ceea ce iti permite sa inveti cu repeziciune orice lucru nou. Esti de altfel, o persoana extrem de curioasa si preferi sa te afli in situatii dinamice si provocatoare.

Publicitate

O alta mare calitate a ta este faptul ca nu ai frica de esec. Atitudine care te inobileaza cu multe performante nemaipomenite in viata. Te pasinoeaza mai degraba drumul catre succes decat vcitoria in sine. Esti o persoana foarte placuta si apreciata de catre cei din jur si o constanta sursa de motivatie pentru acestia.

Testul apusului – IMAGINEA 4

Motto: Cel mai bun prieten si cel mai mare dusman este in noi insine.

4. Idealismul, succesul si intuitia te caracterizeaza; esti o persoana pozitiva si cu aspiratii inalte. Iti place sa traiesti o viata imbelsugata si fericita, asa incat te concentrezi foarte tare in directia satisfacerii acestei nevoi de bine.

Iti plac provocarile si esti un spirit liber gata oricand sa isi asume un nou drum incitant in viata.

Testul apusului – IMAGINEA 5

Nu exista niciun drum regal spre o reusita. Fa lucrurile cu rabdare, pas cu pas. Ceea ce creste repede se usuca la fel de repede. Ce creste incet rezista.

5. Pragmatismul, siguranta si concretetea te caracterizeaza. Nu esti o persoana fatalista si crezi cu tarie ca tot ceea ce ti se intampla depinde doar de tine; lucrezi cu devotament pentru atingerea tuturor obiectivelor tale marete si nu te lasi batuta niciodata. Te afli intr-o continua cautare a perfectiunii in absolut toate aspectele vietii si stii cu tarie ca aceasta poate fi obtinuta.

Iata de ce precizia, fermitatea si verticalitatea sunt asepecte care te definesc, te ajuta si impun respect pe oriunde ai trece.

Testul apusului – IMAGINEA 6

Motto: Traieste fiecare zi ca si cand viata ta abia inceput!

6. Esti o persoana determinata, carismatica si spontana: iti place sa incerci viata in toate aspectele sale si sa dai absolut tot ceea ce este mai bun din tine, in fiecare zi.

Nu te dai inapoi de la nicio provocare, mottoul care iti conduce viata fiind „mai bine sa ai remuscari decat regerete”. Iubesti simplitatea lucrurilor si urasti persoanele false care incearca sa impresioneze cu orice pret. In schimb, te inconjori de persoane cu un sistem de valori bine de valori, sincere si autentice, persoane care te inspira si iti dau forta de viata.

Sursa: garbo.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate

Povestea ingerilor care si-au dorit sa devina oameni. O poveste care te va face sa intelegi multe din viata

Publicitate

Se spune ca erau odată doi îngeri, care şi-au dorit să devină oameni. Pentru că se iubeau, vroiau să rămână nedespărţiţi şi după ce vor fi să fie pământeni. Aşa că s-au dus la Dumnezeu şi I-au dus cererea lor. Dumnezeu le-a răspuns că dacă vor fi pământeni, unul dintre ei va fi frumos, iar celălalt urât. Vor putea ei să fie nedespărţiţi şi atunci?…

Auzind aşa, unul dintre îngeri s-a întristat, pentru că frumuseţea înseamnă mult pentru el şi nu îşi imagina că ar putea fi altfel decât frumos. Ca să îi alunge mâhnirea, prietenul său a cerut să i se dea lui urâţenia. Şi aşa s-a întâmplat. Celor doi li s-a îndeplinit dorinţa. Au devenit oameni: unul şters, pământiu, urât. Celălalt: diafan, frumos, plăcut la vedere. Însă, de cum au coborât pe pământ, cel frumos a uitat tot: istoria lor, jurămintele, l-a uitat pe celălalt. Nu l-a recunoscut pe prietenul său.

Şi nici să îl cunoască nu îşi dorea: pentru că era urât… Acesta din urmă tânjea să se apropie de el, încerca să facă lucruri împreună, să îi vorbească, să îi intre în graţii, dar degeaba. Prietenul său îl ignora sau îl respingea. Inima lui se frângea în fiecare zi. Ca o aripă de înger…

Într-o zi, cu ultimele puteri, omul cel pământiu s-a apropiat de chipeşul său prieten şi i-a cerut ceva. L-a rugat fierbinte să îi ofere numai 5 minute din viaţa lui, în care să îi spună o poveste. În schimb, i-a făgăduit că apoi îl va lăsa în pace.

– Pentru cât timp? întrebă cel plăcut la vedere, cu ochii strălucitori ca focul.

-Pentru tot restul zilelor noastre pe pământ, îi răspunse celălalt, cu sufletul greu ca plumbul.

-Bine, de acord. Dar după aceea să te ţii de făgăduinţă!

Aşa că omul cel chipeş se opri, pentru prima dată în viaţa lui de pământean, şi îşi privi seamănul cu atenţie. Acesta radia. Stele îi răsăreau în priviri şi pe obraz i se uscau boabe de rouă. Zâmbetul îi înflorea pe chip şi din păr i se scuturau ghimpii trandafirilor. Sub privirea celui iubit, obrazul i se albea ca zăpada, iar fruntea se netezea precum pământul reavăn. Valuri de recunoştinţă îl îmbrăcau din cap până în picioare, făcându-l diafan ca un fluture alb. Aşa cum stătea în faţa lui, părea un copac drept şi bine înfipt în pământ, care cere şi oferă ocrotire. Braţele gata să îmbraţişeze păreau crengi pline de rod, iar glasul lui era limpede ca un izvor de munte… Pământeanul cel chipeş nu îl mai văzuse niciodată aşa. De fapt, nu îl văzuse niciodată.

-Când mă uit la tine, pot cuprinde cu privirea tot ceea ce iubesc. Te rog, spune-mi, care e povestea ta, pe care ţii să mi-o împărtăşeşti?

Publicitate

-Ţi-o spun… iar apoi mă ţin de făgăduinţă. Ţi-o vei aminti. Povestea mea este şi povestea ta.

Şi pământeanul transfigurat îi spuse prietenului său o poveste cu doi îngeri, care şi-au dorit să devină oameni şi să nu se despartă, pentru tot restul zilelor lor…

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

O rugaciune frumoasa

“Iarta-ma, Doamne:

Pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut!

Pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit!

Pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit!

Pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!

Pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!

Pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!

Pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!

Pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o!

Pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!

Pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!

Pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc!Pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!

Pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta, Doamne si a Imparatiei Tale Divine!

Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Compasiunea si Iubirea infinita, Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!

Iti multumesc, Doamne:

Pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine !

Pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!

Pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!

Pentru tot ce prin Gratia Ta am inteles! !

Pentru lumina pe care am constientizat- o in adancul meu!

Pentru iertarea pe care daruind-o, mi-a adus pace!

Pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!

Pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta!

Pentru viata mea, care e a Ta, mica parte a simfoniei existentei!

Pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!

Pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-te!

Pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!

Pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale Divine!

Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am primit, Tie, Doamne, care esti Compasiunea si Iubirea infinita,

Iti multumesc, daruindu-Ti inima mea!”

Părintele Ilarion Argatu – Manastirea Cernica

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet