12 semne timpurii ale unei circulații slabe! Utilizați acest produs și obțineți un rezultat de 100%!

12 semne timpurii ale unei circulații slabe! Utilizați acest produs și obțineți un rezultat de 100%!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Circulația sanguină slabă afectează persoanele de toate vârstele și, dacă nu este tratată, poate provoca leziuni grave creierului, inimii, ficatului, rinichilor și membrelor. Este mai frecventă la persoanele în vârstă, dar trebuie luată în serios la orice vârstă.

Care sunt simptomele circulației slabe?

Circulația slabă a sângelui este ca un ucigaș silențios, deoarece simptomele apar rar în stadiile incipiente și sunt observate doar într-un stadiu în care problema este deja prea avansată.

1. Ulcerele gambelor

Ulcere pe pielea picioarelor, erupții care nu se vindecă mult timp. Pe pielea picioarelor pot apărea pete roșii, uscate de diferite dimensiuni. Se recomandă monitorizarea regulată a stării pielii picioarelor, la timp pentru a observa manifestările unei circulații sanguine slabe.

2. Edem anormal

Dacă circulația slabă începe să afecteze rinichii, acest lucru poate duce la edeme anormale. Dacă brațele sau picioarele sunt umflate, acesta ar putea fi un semn că sistemul circulator nu funcționează bine.

3. Schimbarea culorii pielii

Dacă sângele nu circulă bine prin vene, veți observa o ușoară decolorare a pielii, cunoscută și sub numele de cianoză. Degetele de la mâini sau degetele de la picioare pot avea un aspect albăstrui care este foarte diferit de culoarea normală a pielii.

4. Varice

Circulația slabă crește presiunea în vene. Acest lucru duce la umflarea venelor care se află chiar sub suprafața pielii. Este posibil să simțiți dureri ușoare și mâncărimi după ce ați stat  în picioare perioade lungi de timp în timpul zilei.

5. Căderea și fragilitatea părului sau a unghiilor

Unul dintre cele mai clare semne că organismul tău nu primește cantitatea adecvată de substanțe nutritive este pierderea și fragilitatea părului și a unghiilor. Părul tău poate deveni uscat și subțire și poate începe să cadă. Vei observa că pielea capului este mai uscată și apare o senzație de arsură. În plus, unghiile tind să devină mult mai subțiri și să se rupă ușor.

6. Probleme cu digestia

Odată cu deteriorarea circulației sângelui, toate organele sunt afectate în mod negativ. Sistemul digestiv nu face excepție. Când procesul digestiv încetinește, poate apărea constipația și alte probleme digestive.

7. Slăbirea sistemului imunitar

Capacitatea organismului de a lupta împotriva microbilor patogeni depinde, de asemenea, de fluxul sanguin. Iar dacă acesta este lent, te poți îmbolnăvi mai des. Puteți observa, de asemenea, că rănile și rănile se vor vindeca mai lent.

8. Mâini și picioare reci

Când sângele circulă într-un ritm normal, acesta ajută la menținerea unei temperaturi sănătoase a corpului. Dacă circulația mișcarea sângelui este lentă, se creează o senzație de răceală, de obicei în zone cu o mulțime de terminații nervoase, cum ar fi brațele și picioarele.

9. Oboseala

Atunci când fluxul sanguin scade, cantitatea de energie furnizată mușchilor este limitată. Cu o scădere a oxigenului și a nutrienților care alimentează mușchii, corpul obosește rapid. Acest simptom se caracterizează prin dificultăți de respirație, dureri musculare și mai puțină energie în timpul activităților zilnice.

10. Angina

Simptomele includ durerea puternică din zona toracică. Scăderea fluxului sanguin către inimă provoacă o senzație de etanșeitate în zona pieptului.

11. Lipsa poftei de mâncare

Ficatul, atunci când primește suficient sânge, este responsabil pentru transmiterea semnalelor de foame către creier. Dacă aveți o circulație slabă, este posibil să vă pierdeți pofta de mâncare și să mâncați mai puțin pe parcursul zilei. De asemenea, acest lucru duce la pierderea în greutate, un alt simptom comun al circulației sanguine slabe.

12. Probleme cu memoria și concentrarea

Creierul se bazează foarte mult pe fluxul sanguin pentru a funcționa corect. Din cauza problemelor circulatorii, este posibil să vă simțiți mai puțin concentrat și obosit mental pe tot parcursul zilei. Circulația slabă poate afecta și memoria pe termen scurt și lung.

După cum puteți vedea, circulația slabă a sângelui este o problemă gravă care vă poate afecta în mod dramatic corpul. Pentru a îmbunătăți circulația sângelui, cea mai bună metodă este, desigur, adoptarea unui stil de viață sănătos, cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.

Cel mai eficient remediu pentru îmbunătățirea circulației sângelui:

Ingrediente: o căpățână de usturoi, 2 lămâi și un litru de apă filtrată.

Mod de preparare: Puneți apa și usturoiul curățat într-o oală. Tăiați lămâile în jumătate și adăugați-le în oală cu tot cu coajă. Lăsați să fiarbă la foc mic 15 minute după ce a atins punctul de fierbere. După ce s-a fiert, lăsați lichidul să se răcească 10 minute și apoi strecurați-l. Se consumă câte 100-150 ml de 2-3 ori pe zi.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!