Afla daca numarul de telefon iti aduce noroc sau iti poarta ghinion in viata

Afla daca numarul de telefon iti aduce noroc sau iti poarta ghinion in viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 August 2017 in NumerologieSfaturi

Nu am uitat nici acum primul meu număr de telefon, care se termina exact cu data zilei în care am apărut pe lume. Poate a fost doar o coincidenţă, însă întotdeauna am încercat să interpretez semnele care mi-au ieşit în cale. Ce-ar fi dacă numărul tău de telefon ar putea să îţi dezvăluie destinul?

Dacă ești tentată să crezi că numerologia este un simplu joc, află că cifrele pot spune multe lucruri despre personalitatea ta şi despre evenimentele pe care le vei trăi în viitor. Pentru a afla ce număr îţi guvernează norocul, trebuie să aduni cifrele care formează numărul de telefon. Adună și cifrele din rezultat până ce obții un număr de la 1 la 9.

Cifra 1

Dacă ai adunat toate cifrele şi rezultatul a fost 1, înseamnă că eşti o persoană ambiţioasă şi hotărâtă, care vrea cu orice preţ să fie pe primul loc. De asemenea, îţi place să influenţezi viaţa celor din jur şi îţi spui întotdeauna punctul de vedere. Din această cauză, s-ar putea să ai foarte mulţi duşmani, persoane rău intenţionate care te vor invidia. Această cifră îţi va aduce noroc pe plan profesional, însă nu şi în dragoste.

Cifra 2

Este cifra ideală pentru cei care îşi caută jumătatea şi care visează la o iubire ideală. Ea îţi va spori puterea de seducţie şi te va ajuta să îţi cunoşti foarte bine partenerul. Se poate ca destinul tău să fie presărat cu suişuri şi coborâşuri, însă acest lucru nu trebuie să te sperie. Doar cu ajutorul intuiţiei şi al încrederii de sine vei reuşi să treci peste toate obstacolele.

Cifra 3

Cifra 3 este destinată persoanelor pline de viaţă, care acţionează din impuls, fără să se gândească la consecinţe. Dacă simţi că aceasta îţi influenţează destinul, înseamnă că eşti o persoană misterioasă şi ai multe lucruri de spus în viaţă. Pe parcursul vieții tale, vei întâlni mentori care te vor călăuzi şi îţi vor da cele mai bune sfaturi.

Cifra 4

Este o cifră care simbolizează perfecţiunea. Reprezintă putere, altruism şi bunătate. Asta înseamnă că eşti o persoană care îi pune pe ceilalţi pe primul loc şi încearcă întotdeauna să le ofere ajutor. Viaţa te va răsplăti, aşa că vei avea unele satisfacţii pe plan amoros sau, de ce nu, în carieră. E posibil să te îndrăgosteşti aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată sau să trăieşti aventura vieţii tale.

Cifra 5

Este cifra perfectă pentru persoanele curioase, care îşi doresc să descopere lumea şi să călătorească. Simbolistica sa se învârte în jurul schimbărilor şi inovaţiei, motiv pentru care vei avea parte de foarte multe surprize pe traseul destinului tău. Totuşi, prea multă spontaneitate s-ar putea să îi deranjeze pe cei din jur.

Cifra 6

Deşi au existat numeroase polemici cu privire la simbolistica cifrei 6 sau a triplei repetări, se pare că aceasta nu are nicidecum o însemnătate demonică sau magică, ci una cât se poate de firească. Cifra este destinată persoanelor muncitoare, responsabile, care se implică în tot ceea ce fac şi care nu obişnuiesc să se sperie de provocările vieţii. Dacă eşti guvernată de această cifră, se poate să ai o viaţă liniştită, fără prea multe evenimente majore.

Cifra 7

Dacă destinul tău stă sub semnul cifrei 7, înseamnă că eşti o persoană creativă, talentată, cu veleităţi artistice, care pune sentimentele înaintea raţiunii. Ţi-ai construit propriul univers, în care te simţi confortabil şi nu îţi place să fii constrânsă să faci altceva. Vei cunoaşte succesul în carieră, însă doar dacă vei face ceea ce îţi place. Pe plan sentimental, partenerul nu va reuşi niciodată să te înţeleagă cu adevărat, motiv pentru care te vei simţi foarte singură.

Cifra 8

Dacă destinul tău este guvernat de cifra 8, înseamnă că ai noroc la bani, căci aceasta simbolizează infinitul, prosperitatea şi câştigul. Vei fi un om mai bogat numai dacă vei şti să şi dăruieşti din ceea ce ai. Cifra 8 atrage norocul de partea ta, mai ales pe plan profesional, acolo unde posibili parteneri îşi vor dori să colaboreze cu tine. Simţul tău practic şi charisma pe care o ai te vor transforma într-o persoană demnă de apreciat.

Cifra 9

Se spune că cifra 9 nu este una dintre cele mai norocoase, asta pentru că ea aduce veşti triste celui pe care îl guvernează. Dacă viaţa ta nu a fost uşoară până acum sau ai avut de înfruntat multe probleme sau chiar pericole, înseamnă că blestemul ei te va urmări. Ea nu îţi va aduce prosperitate şi nici noroc în dragoste, fiind încărcată cu o puternică energie negativă. Totuşi, ţine minte că deciziile pe care le iei de-a lungul vieţii pot schimba radical traiectoria destinului tău.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!