7 semne că aveți un câmp energetic puternic

7 semne că aveți un câmp energetic puternic

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Ce este, în general, un câmp bioenergetic? Este un câmp energetic în jurul fiecărei persoane. Reprezintă sănătatea, o încredere în sine bună, o intuiție dezvoltată și o energie puternică. Atunci când te uiți la o persoană și îți dorești să comunici cu ea, să fii în preajma ei.

Însă oamenii cu un astfel de câmp nu sunt atât de mulți, dar vă puteți dezvolta și întări propriul vostru câmp bioenergetic.

Dacă ați recunoscut pe cineva din descrierea asta, nu e întâmplător. Aveți un punct de referință și veți putea să înțelegeți în ce direcție trebuie să vă schimbați pentru a obține rezultate.

Încercați să aveți în cercul vostru oameni de acest fel – suntem media aritmetică a cercului nostru apropiat. Toate organismele vii au aura lor specială. Cea mai puternică este a omului, deoarece avem rațiunea și suntem capabili să schimbăm lumea din jurul nostru.

Universul ne ajută în tot felul să ne îndreptăm spre visul nostru, creează situații în care suntem nevoiți să facem ceea ce vrem și să învățăm tot mai multe și mai bine.

Dacă nu vă aliniați cu această undă, nu acceptați regulile acestui univers, atunci norocul se va îndepărta de voi. Cel mai bun mod de a rămâne pe frecvențe înalte ale acestui univers este să vă uniți cu el și să acceptați regulile sale.

Ce crește și întărește energia: 7 semne ale unui câmp bioenergetic puternic

1. NU VĂ ÎMBOLNĂVIȚI APROAPE DELOC

Dacă aura voastră este curată și puternică, veți fi bolnavi foarte rar. Când aura este epuizată, oamenii obosesc rapid, au deseori dureri de cap, pot apărea boli cronice, răcesc ușor și se tratează constant. Uneori, lucrurile pot merge și mai departe și puteți să vă îmbolnăviți grav dacă nu vă concentrați pe creșterea vibrațiilor și întărirea câmpului vostru bioenergetic.

2. AVEȚI APROAPE ÎNTOTDEAUNA NOROC, ȘI SUCCESUL VĂ ÎNCONJOARĂ ÎN ORICE LUCRU

Asta înseamnă că acolo unde vă poate merge bine, vă va merge cu siguranță bine. Împreună cu o energie puternică, aveți mai multe șanse să aveți succes în orice, aproape fără eforturi.

3. SUNTEȚI UN OPTIMIST

Oamenii care au o energie puternică radiază pur și simplu optimism. Poate ați simțit asta: în preajma unor oameni, toate problemele par nesemnificative și aveți chef să mutați munții. Acesta este sentimentul pe care îl transmite nivelul de vibrații. Scopul vostru este să deveniți astfel de oameni.

4. PROBLEMELE NU SE LIPESC DE VOI

Asta nu înseamnă că nu apar probleme deloc, ci că fie nu vă dau bătăi de cap, fie sunt rezolvate foarte repede.

5. SUNTEȚI UN LIDER, OAMENII VOR SĂ VĂ URMEZE

Oamenii, în general, îi urmează pe cei care emit o energie interioară puternică. Chiar dacă nu înțeleg sau nu realizează asta, își aleg liderul pe cel al cărui nivel de energie este semnificativ mai mare decât al lor. Să fii energetic slab și să ai oameni care să te urmeze este o combinație imposibilă.

6. AVEȚI UN CORP PUTERNIC

Nu trebuie să fiți culturisti, maratoniști sau campioni la alergare, o persoană cu energie puternică are întotdeauna un corp în formă. Este rezistent, poate rezista mult timp fără să obosească și este mereu pregătit pentru ceva nou.

7. NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC ȘI SUNTEȚI DESCHIȘI NOULUI

Oamenii care au o energie puternică, au mintea deschisă. Nu se sperie de informații noi. Pur și simplu le acceptă, le integrează și încep să le folosească. Oamenii cu energie puternică nu se tem să își lărgească orizonturile și să învețe lucruri noi și neobișnuite.

Sunt întotdeauna deschiși și pregătiți pentru schimbări. Viața este un proces continuu de transformare, iar dacă ne oprim, vom rămâne în urma unei lumi în schimbare.

Ce faci dacă nu te regăsești în toate aceste semne?

Cel mai probabil, celelalte aspecte sunt mai puțin dezvoltate la tine, dar dacă lucrezi asupra ta în ansamblu, câmpul tău bioenergetic va crește și se va dezvolta, iar punctele slabe vor ajunge să fie la fel de puternice ca celelalte.

O persoană cu energie puternică este o combinație a acestor șapte semne.

Câte semne ai găsit la tine? Scrie în comentarii, vom discuta.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!